IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
7.9.15 21:05

@Moňule B. Skvěle, gratuluji a preji pevne nervy pri čekání na //, musi to vyjít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.9.15 07:52

@Evenka díky moc :-)
a v jaké fázi jsi teď, stimulujete nebo čekáte na MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.9.15 07:55

@Andy1980 jj o tom mi povídej čekat do 19týho… mě asi omejou :D ale snažím se tomu věřit a být pozitivní… od včera se furt usmívám i když mam malinko v srdíčku strach a můj manža už mi mluví na bříško aby se mrňous držel a poslouchal maminku:-D je tak krásně roztomilý tak snad ho i malej poslechne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
8.9.15 08:15

@Moňule B. Cekame na menzes a pak hura na transfer mrazacka. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
8.9.15 08:26

@Moňule B. Je to nadherny pocit mit v sobe mimi, ja se citila od okamziku vlozeni nadherne tehotne, slavnostne a vyjimecne. Proste jsem verila, ze jsem tehotna a byla jsem. :D 11.den na testu dalnici a Hcg 521. Uzivej si ty krasne dny cekani, raduj se a hlavne netestuj do 11.dne. Kamaradka testovala kazdy den a byla tak vystresovana, ze se mimi neudrzelo. Dopadne to svele, uvidis. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.9.15 08:53

@Evenka jj taky se tak cítím, je to krásný pocit.
Prý dnes dostanu nálepku z balíků… „křehký obsah“ :-D :srdce:
jakmile jsme zacali stimulovat tak to tak strasne uteklo tak snad to bude utíkat i dál :)
a do jakého centra chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.9.15 09:15

@Moňule B. To je krasne, tak si užívej, ze se o Tebe doma pekne starají a odpocivej jo a hlavne netestuj do toho 11 dne. Ja mela // az 12 den. Mám uz krásnou holčičku z 1 IVF a ted se snažíme o druhe ditko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
8.9.15 09:36

@Moňule B. Presne :andel: pritel me poponasel, nejradeji by me privazal k posteli, abych mimi nevytrousila a porad mi neco nosil k jidlu a piti, rozmazloval me a hladil a opecovaval. No proste nadhera. :D my chodime do Eurofertilu a jsme moc spokojeni. A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.9.15 10:08

@Evenka to je krásný taky si to užívám :-)
no my byly teďko v CARu na Obilním trhu v Brně spadá to pod fakultku tak uvidíme dle výsledků, zatím těžko hodnotit něco pro a něco bych i vylepšila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
8.9.15 10:20

@Moňule B. Aha, my jsme z Ostravy a na Eurofertil jsme slyseli samou chvalu, coz se mam i potvrdilo. Ale sestrenice jezdila do Brna a ma dva kluciky. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.9.15 13:45

@Moňule B. Ahoj! Tak jak se citis? Vse v pořádku? A kdy jdeš na krev? Uz je to týden a tak se ti krátí, nez se dozvíš výsledek. Myslím na Tebe. Ja začínám cca za 10 dnu stimulovat, tak to uz ty budes vedet, jestli se miminko ví u Tebe daří! Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.9.15 14:39

@Andy1980 Ahoj na krev mám jít tuhle sobotu no zatím to probíhalo docela v pohodě sem tam bolení, cca 2-3 den mě bolí prsa, bazální teplota se mi zvýšila…No ale zrovna dnes ráno sem začala špinit (bolí mě podbřišek jako když ma dojít MS), teď už vytírám i krev se sraženinami jako není to silné krvácení ale bojím se… volala sem sestřičce a měli mi volat zpět ale asi zapoměli a teď už tam nebudou tak zkusím zítra ráno znovu zavolat… snad to přestane a bude to jen ze zahnizďování embryjka fakt nevím ale mám strach nevím se špiněním sem počítala ale ta krev to být asi neměla fakt nevím nemám tuhle zkušenost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.9.15 14:59

@Moňule B. Ach jo, to neni moc dobre pokud jsou tam krevní sraženiny. Spineni muze byt, ale tohle bude asi sliznice… :zed: :zed: Určite ti řeknou nevysazovat utrogestan a přijít Na krevní testy v termínu… To mi take říkali, ale u me to znamenalo bohužel neúspěch. Uspesne to bylo, jen kdyz jsem nespinila. To pak nastalo az někdy v 8 mem tydnu.

Drz se, treba to jeste přejde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.9.15 17:54

@Andy1980 tak si měla pravdu, volala mi doktorka že mam dal užívat utrogestan a přijít až v sobotu…koukám mají i tabulky jakou použít odpověď :-( ach jo to si mne nepotěšila ale nic jsem nepřeháněla celý týden sem ležela v posteli a nic nedělala jen v sobotu jsem šla na procházku a dnes sem špatně spala a ráno začlo tohle :-( :-(;´( nevím co teď dělat abych tomu ještě nějak pomohla aby tam mimiško zůstalo… jako normalni MS má dojít až za týden a většinou přijde i později než má… takže tohle je jedině ve spojitosti s tím mimiškem ach jo vůbec nevím co dál snažím se myslet stále pozitivně ale to nějak moc nejde… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.9.15 21:15

@Moňule B. Je to hrozne, vázne to znám, drz se :hug: :hug:
Jeste mas ale naději, pokud se nerozjede MS. Pomoci tomu jinak nemůžeš, nez brát leky. Vylezet to proste nejde, IVF vychází pry kazde 3ti… Takže je to sance na tehotenstvi, ale bohužel ne 100%. Mate přece jednoho mrazácka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí