Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@chipsa za me tady to pichani a různé nepatrné křeče bylo hnízdících embryo. Kdyz ustálo, tak jsem mela biochemicke tehu, kdyz pokračovalo, tak jsem byla tehu a pekne se plod vyvíjel.
@Andy1980 Biochemicke tehotenstvi odhali z krve, nebo az později lekar na ultrazvuku?
@eloxe to je jenpozitivni krev, pak HCG klesne a je konec. Ultrazvuk nic neukaze
@Andy1980 To je fakt silene, clovek ceka na krev, potom radost a nakonec to muze dopadnout uplne jinak.. ![]()
@eloxe uz jsem ale vždy spinila a doktoři říkali, ze HCG je malé at tak jsme se vlastně vůbec neradovali. Holky uz je to za mnou, mám to uzavřeny, drzim Vám pěsti s // a na IVF jdu az v zari, az se doleci s tim imuno problémem.
@Andy1980 Tak hlavne si užívej leta a odpočívej, v zari se to urcite povede..a pristi tyden uz budeme všechny vedet na cem jsme.. ![]()
Holky, tak se u mě dneska rozjelo krvácení a test je bílý, v pondělí jdu na krev, ale naděje spadla na bod mrazu. Chci ještě tento cyklus navázat na ket a zkusit mražáka. Kolik prosím stojí ket? Chtěla bych se ještě zeptat, zda se stalo, že některá z vás krvácela a přesto se to povedlo, ale už nemám sílu..
@chipsa to je mi moc lito.. Ale mas jeste snehulacky..urco to vyjde ![]()
@chipsa to me mrzí! Drz se, začíná to byt docela smutná diskuze… Nějak se nedaří… Za me vždy cervena znamenala neúspěch, bohužel, uz jsem to zažila 3×. KET cca 7000 Kč. @eloxe snad alespoň ty budes mit dobre zprávy?? Něco nového?
Držte se holky! Musíme věřit a hlavne se nevzdávat.
@Andy1980 bohuzel vcerejsi test byl negativni
na krev jdu az v patek, ale asi bych uz ducha mela, kdyby se povedlo.. Dnes jsem to mela dostat, ale zatim nic.. Kazdopadne je to asi potlaceno lekama..
@eloxe asi ten 12 den uz by tam něco mělo byt… Zkus treba zítra jeste jeden a pak uz to bude 100%… Tohle člověk teda nechce slyšet, mrzí me to holka. Neni mozné ze se nepovedlo ani jedne z Vas! Ach jo.
@Andy1980 no ja uz pockam na ten patek, stejne tam musim jit..
@eloxe to je pravda… Mas něco zamrazene? Nebo musíte jit do dalsi stimulky?
@Andy1980 meli jsme jen jedno vajicko.. Takze vse znovu.. Ani nevim, jak dlouho se zase bude muset cekat..
@eloxe Pokud jsi mela klasickou stimulaci IVF tak 3 mesice čekání. Ale je to samozřejmě dobre, nechat tělo odpočinout a načerpat trosku energie a psychickou pohodu.