IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
282
23.5.15 13:53

@eloxe budu držet palečky, já jdu v úterý. Při 1. Ivf jsem měl taky 6 folíků a 2 vajucha. Tento cyklus vypadal lépe, ale dnes při utz se mi paní doktorka do jednoho vaječníku vůbec nedostala, prý se tam si nedostanou ani při punkci a v druhym mam asi jen 2 kandidáty…to jsou teda vyhlídky, aspoň jednoho kvalitního prduoše kdyby vyštourali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
23.5.15 14:40

@Seline nam se zadarilo uz v roce 2011, ted děláme na mimi cislo 2 :) snad se ti nerozjede hyperstimulacnimu syndrom. Ja mela takovy malý náběh ale nějak se to samo rozehnalo. Bylo to fuj fuj. Podle me se to jakoby rozjíždělo, kdyz se mi embryo uchytilo. U těch neúspěšných pokusech jsem byla v pohode. Pry tehu ten syndrom zhoršuje, každopádně jez hodne bílkovin a drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.5.15 14:43

@chipsa Ahojky, Já už čekam jestli se mi prďolka uhnízdí :P Nebo ty máš zavedené a hned dvě? :lol: Hezky odpočívej a šetří se, držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.5.15 14:54
@Seline píše:
@chipsa Ahojky, Já už čekam jestli se mi prďolka uhnízdí :P Nebo ty máš zavedené a hned dvě? :lol: Hezky odpočívej a šetří se, držím palečky…

Ne, v pondělí máme volat do laboratoře, kolik se nám oplodnilo vajíček a případně v úterý by mě zavedli embrya do dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.5.15 14:58

@Andy1980 Ahojky, přeji ať se vám brzy zadaří další andílek :srdce: Ze syndromu mám obavy, ale jestli to mám přetrpět, a pak se už jen radovat stojí mi to za to :P Jaké jsi měla ty začáteční příznaky? A čim pak jste to rozehnali? Já teď moc nemám chuť k jídlu, nafouklé bříško, pořád mě nadýmá tedy spíše se mi chce pořád prďet :oops: Pijí hodně vody od rána mam zatím cca 3 litry vypito :) A copak mysliš, že je nejlepší na příjem bílkovin? Já zvolila acidofilní mléko, sýry, vajíčko, masíčko… :D Děkuji holky že tady jste :P Je fajn si s vámi popovídat o stejných věcech, nechat si poradit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
23.5.15 21:37

@petross ahojky, no doufam, ze tam nejake vajicko bude.. I kdyby jen jedno.. Pokud se chytne, tak to staci :mrgreen: držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.5.15 20:09

@Seline ja jsem mela docela bolesti břicha. Jedno odpoledne jsem se nemohla ni narovnat, ale nějak to samo přešlo. Take jsem jedla jako ty bílkoviny. Jogurtova mléka tak 3 denně a maso. Vody take snad 5 litru, ale to uz mi říkali v CAR ze mám hodne pít i během stimulky. Jak se jinak citis? Kolik dnu mas po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.5.15 09:01

@Andy1980 Dobré ranko :D Mě naštěstí asi už syndrom potvůrka ustupuje :dance: sice bříško mám pořád nafouklé, ale už necítím to pnutí a staly pocit najedeného bříška :D V patek mi zavedli 5ti denní fazolku, tak musím ještě vydržet, ale to čekání je šílené :zed: Sem tam bolest jako před ms, ale to je prý normální :nevim:, sem tam me pichne v brišku, jinak se cítím trochu unavená, tak že pořád odpočivám šetřím se :P Včera večer a dnes ráno jsem už šla na malou procházku s pejskama, ať porad neležím doma :D A jak vy jste teď daleko s mimiškem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
25.5.15 10:53

Holky, tak zítra mě čeká transfer do dělohy :dance: Akorád mě uniklo, to se chodí nalčno a dělají to pod narkozou? Nebo jak ten transfer probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
25.5.15 11:00

@chipsa ne, je to při vědomí, u nás se šlo na stejný sál, kde byl odběr, a při vědomí mi tam doktorka vložila to embryo. Ukazovala mi i na monitoru, kam ho vkládá a jak. Jediné co chtěli, abych byla napitá, protože podle na půl plného močáku se jim lépe najde místo, kam embryo vložit. Pak mě odvezli na pokoj…nesmí se vstávat a tam jsem ležela minimálně půl hodiny, ale já tam zůstala hodinku s podepřenou pánví.
A měli jste prodlouženou kultivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
25.5.15 11:04
@boruvkay píše:
@chipsa ne, je to při vědomí, u nás se šlo na stejný sál, kde byl odběr, a při vědomí mi tam doktorka vložila to embryo. Ukazovala mi i na monitoru, kam ho vkládá a jak. Jediné co chtěli, abych byla napitá, protože podle na půl plného močáku se jim lépe najde místo, kam embryo vložit. Pak mě odvezli na pokoj…nesmí se vstávat a tam jsem ležela minimálně půl hodiny, ale já tam zůstala hodinku s podepřenou pánví.
A měli jste prodlouženou kultivaci?

aha, díky. Ano, zaplatili jsme si prodlouženou kultici. Z 10 vajíček se 5 oplodnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
25.5.15 11:21

@chipsa a všech 5 vydrželo? Tak to máte dobrý základ. Budete dávat jedno nebo 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
25.5.15 11:52

Holky tak mam jen 2vajicka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.5.15 12:00

@eloxe Buď pozitivní. Lepší, než žádné!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.5.15 12:01

Holky, je tu někdo, kdo dal OPU bez narkózy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí