Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@eloxe budu držet palečky, já jdu v úterý. Při 1. Ivf jsem měl taky 6 folíků a 2 vajucha. Tento cyklus vypadal lépe, ale dnes při utz se mi paní doktorka do jednoho vaječníku vůbec nedostala, prý se tam si nedostanou ani při punkci a v druhym mam asi jen 2 kandidáty…to jsou teda vyhlídky, aspoň jednoho kvalitního prduoše kdyby vyštourali ![]()
@Seline nam se zadarilo uz v roce 2011, ted děláme na mimi cislo 2
snad se ti nerozjede hyperstimulacnimu syndrom. Ja mela takovy malý náběh ale nějak se to samo rozehnalo. Bylo to fuj fuj. Podle me se to jakoby rozjíždělo, kdyz se mi embryo uchytilo. U těch neúspěšných pokusech jsem byla v pohode. Pry tehu ten syndrom zhoršuje, každopádně jez hodne bílkovin a drz se!
@chipsa Ahojky, Já už čekam jestli se mi prďolka uhnízdí
Nebo ty máš zavedené a hned dvě?
Hezky odpočívej a šetří se, držím palečky…
@Seline píše:
@chipsa Ahojky, Já už čekam jestli se mi prďolka uhnízdíNebo ty máš zavedené a hned dvě?
Hezky odpočívej a šetří se, držím palečky…
Ne, v pondělí máme volat do laboratoře, kolik se nám oplodnilo vajíček a případně v úterý by mě zavedli embrya do dělohy.
@Andy1980 Ahojky, přeji ať se vám brzy zadaří další andílek
Ze syndromu mám obavy, ale jestli to mám přetrpět, a pak se už jen radovat stojí mi to za to
Jaké jsi měla ty začáteční příznaky? A čim pak jste to rozehnali? Já teď moc nemám chuť k jídlu, nafouklé bříško, pořád mě nadýmá tedy spíše se mi chce pořád prďet
Pijí hodně vody od rána mam zatím cca 3 litry vypito
A copak mysliš, že je nejlepší na příjem bílkovin? Já zvolila acidofilní mléko, sýry, vajíčko, masíčko…
Děkuji holky že tady jste
Je fajn si s vámi popovídat o stejných věcech, nechat si poradit ![]()
@petross ahojky, no doufam, ze tam nejake vajicko bude.. I kdyby jen jedno.. Pokud se chytne, tak to staci
držím palce ![]()
@Seline ja jsem mela docela bolesti břicha. Jedno odpoledne jsem se nemohla ni narovnat, ale nějak to samo přešlo. Take jsem jedla jako ty bílkoviny. Jogurtova mléka tak 3 denně a maso. Vody take snad 5 litru, ale to uz mi říkali v CAR ze mám hodne pít i během stimulky. Jak se jinak citis? Kolik dnu mas po transferu?
@Andy1980 Dobré ranko
Mě naštěstí asi už syndrom potvůrka ustupuje
sice bříško mám pořád nafouklé, ale už necítím to pnutí a staly pocit najedeného bříška
V patek mi zavedli 5ti denní fazolku, tak musím ještě vydržet, ale to čekání je šílené
Sem tam bolest jako před ms, ale to je prý normální
, sem tam me pichne v brišku, jinak se cítím trochu unavená, tak že pořád odpočivám šetřím se
Včera večer a dnes ráno jsem už šla na malou procházku s pejskama, ať porad neležím doma
A jak vy jste teď daleko s mimiškem?
Holky, tak zítra mě čeká transfer do dělohy
Akorád mě uniklo, to se chodí nalčno a dělají to pod narkozou? Nebo jak ten transfer probíhá?
@chipsa ne, je to při vědomí, u nás se šlo na stejný sál, kde byl odběr, a při vědomí mi tam doktorka vložila to embryo. Ukazovala mi i na monitoru, kam ho vkládá a jak. Jediné co chtěli, abych byla napitá, protože podle na půl plného močáku se jim lépe najde místo, kam embryo vložit. Pak mě odvezli na pokoj…nesmí se vstávat a tam jsem ležela minimálně půl hodiny, ale já tam zůstala hodinku s podepřenou pánví.
A měli jste prodlouženou kultivaci?
@boruvkay píše:
@chipsa ne, je to při vědomí, u nás se šlo na stejný sál, kde byl odběr, a při vědomí mi tam doktorka vložila to embryo. Ukazovala mi i na monitoru, kam ho vkládá a jak. Jediné co chtěli, abych byla napitá, protože podle na půl plného močáku se jim lépe najde místo, kam embryo vložit. Pak mě odvezli na pokoj…nesmí se vstávat a tam jsem ležela minimálně půl hodiny, ale já tam zůstala hodinku s podepřenou pánví.
A měli jste prodlouženou kultivaci?
aha, díky. Ano, zaplatili jsme si prodlouženou kultici. Z 10 vajíček se 5 oplodnilo.
@chipsa a všech 5 vydrželo? Tak to máte dobrý základ. Budete dávat jedno nebo 2?