IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
13.5.15 14:49
@eloxe píše:
@chipsa JJ taky jsem se bála, ze tu injekci nezvladnu, ale nakonec dneska rano dobry. Zatím nic necitim, jen me to palilo a to je tak všechno. Uvidíme jak pujdou další, nevim zda se třeba nezadouci ucineky projevuji az po par dnech :nevim:

Já nevím, cítím se unavená a oblbnutá. Uvidíme co bude dál:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
13.5.15 14:57

@chipsa a co si pichas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
13.5.15 15:02
@eloxe píše:
@chipsa a co si pichas?

Nevím jestli to čtu správně, na protokolu o stimulaci vaječníků je napsáno ORGANUTRAN. Dále je tam kolonka s nadpisem Fsh. Doktor tam připsal Tecpurpen. Je to ta kolonka kde jsou napsané jednotky k píchání. Jinak těm názvům vůbec nerozumím, jaksi pan doktor s námi neztrácel čas a nevysvětlil nám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
13.5.15 15:04

@chipsa Tak orgalutran mam taky, ale ten se picha az ke konci, ted si pichas něco jiného. Kam chodíš, ze ti to ani nevysvetlili? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
13.5.15 15:10

Do Brna na Obilní trh. Tam je bohužel takový přístup že si připadáš jako ve fabrice, zboží na páse. Šup-šup, rychle další! Aha počkej, na krabičce s náplní je napsáno puregon. Tak to asi bude ono. V lékárně jsme si vyzvedli injekci, to bude asi ten ORGANUTRAN. Řekli že se to píchá až se budou zavádět oplodněné vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
13.5.15 15:15

@chipsa Ja ho mam napsany v rozpisu ještě před odberem vajíček. Bylo mi receno, ze slouží k tomu aby se predcasne neuvolnily vajicka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
13.5.15 15:18
@eloxe píše:
@chipsa Ja ho mam napsany v rozpisu ještě před odberem vajíček. Bylo mi receno, ze slouží k tomu aby se predcasne neuvolnily vajicka ;)

Aha, tak to vůbec nevím. Spoustu důležitých věcí jsem se dozvěděla tady na e-miminu. I to píchání injekce jsem se sama naučila z návodu na cd. Sestra mě to včera ukázala a už mě vyhazovala z ordinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
13.5.15 15:22

@chipsa No me to všechno ukazali a dostala jsem letacek kde je ještě všechno nafoceno. Je skoda, ze nektere CAR to delaji jen kvůli penezum :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
13.5.15 15:27
@eloxe píše:
@chipsa No me to všechno ukazali a dostala jsem letacek kde je ještě všechno nafoceno. Je skoda, ze nektere CAR to delaji jen kvůli penezum :roll:

Včera jsem si tam připadala jako totální blbec. Doktor si mlel do papírů jakési latinské názvy, něco tam podepisoval a vůbec ho nezajímalo že třeba já tomu vůbec nerozumím. Dnes jsem se podívala na cd z Caru a alespon že tam je něco vysvětleno. Jinak bych nevěděla nic :nevim: Tak doufám že alespon svoji profesi rozumějí a bude vše v pořádku. Tobě taky přeji hodně štěstí, at máme krásná miminka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
13.5.15 15:37

@chipsa Diky, tobe tez ;) Pak si tu napisem nebo poslem zpravu, at vime jak to jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
14.5.15 19:33

Holky, mám takový blbější dotaz :) Dnes jsem si píchla třetí injekci. Přemýšlím o tom až nastane čas, kdy bude muset přítel odevzdat vzorek. Když jsme šli na spermiogram, tak ho poslali do kabinky a on to jaksi nezvládl, nešlo mu to. Musel jít domů, uklidnit se a svůj vzorek jaksi pořešit doma a odvézt jim ho. Co když v den kdy bude muset odevzdat vzorek kvůli oplodnění vajíček nastane stejný problém? Prostě mu to v kabince nepůjde? Jak se postupuje pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.5.15 19:42
@chipsa píše:
Holky, mám takový blbější dotaz :) Dnes jsem si píchla třetí injekci. Přemýšlím o tom až nastane čas, kdy bude muset přítel odevzdat vzorek. Když jsme šli na spermiogram, tak ho poslali do kabinky a on to jaksi nezvládl, nešlo mu to. Musel jít domů, uklidnit se a svůj vzorek jaksi pořešit doma a odvézt jim ho. Co když v den kdy bude muset odevzdat vzorek kvůli oplodnění vajíček nastane stejný problém? Prostě mu to v kabince nepůjde? Jak se postupuje pak?

Ahojky,
jak daleko máte centrum? Dá se domluvit, že vzorek přítel získá doma do kelímku a již ho donese, ale musíte mít centrum v určité blízkosti.
Nás to čeká příští týden, naštěstí manžel to nějak zvládnul:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
14.5.15 20:32
@Hanula.ben píše:
Ahojky,
jak daleko máte centrum? Dá se domluvit, že vzorek přítel získá doma do kelímku a již ho donese, ale musíte mít centrum v určité blízkosti.
Nás to čeká příští týden, naštěstí manžel to nějak zvládnul:-)

Naštestí to máme 20 minut šalinou, jinak nevím :roll: Pánové to moc prožívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.5.15 21:09

@chipsa
Tak to se v centru domluvte na této možnosti. Bude to asi pro vás jednodušší:-). Nj, není to nic příjemného na psychiku. Pro nás už je to 2IVF a trochu nervíčky také pracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
14.5.15 22:10

@chipsa u nás v centru mají uvedeno, že pokud ho přinese z domova do hodiny, je to možné. Musí být pouze uchován při tělesné teplotě. A přesně to chodí tak, že na posledním ultrazvuku dostanu vždy kelímek, dám ho doma příteli a on ho odevzdá plný v den OPU. A nikdo už se nezajímá o to, jestli ho přinesl z domova, nebo přišel a zašel do té jejich místnosti. Mívají to napsané i na stránkách. Můj přítel to bere jako zábavu, už dával vzorek tolikrát a na tolika různých místech, vždycky mi pak barvitě líčí, jaké filmy a časopisy tam mají k dispozici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí