Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nervozka ahojky cítím se dobře, akorát bych pořád spala. krev pozitivní.
Pořád tomu nemůžu uvěřit. 31.3. první UZ tak se modlím, aby vše bylo v pořádku. ![]()
Co ty plánuješ ted pauzu nebo půjdete do KET jestli máš mrazáčky.
@Anička78
super, sluníčko nás všechny nabuzuje. Držím pěstičky ať to čekání není dlouhé a výsledek jasně určí // ![]()
@snowhite31 tak to je nadherna zpravicka
( tise gratuluji ) a drzim palecky at vse dopadne dobre a mimi roste
opatruj se
@Hanula.ben dekuji ![]()
Anicka: Ahojky, no bohužel musim čekat na endokrinologicke vyšetření a tam jsem objednana až v červnu prosila jsem sestřičku, protože v genetu jim stačí dvě menstruace pro ket. Ale vypadá to, žebudu muset čekat. A náladu mám tak otravnou že to štve i mněale třeba to přejde. No a moc Ti držím palce ať to dopadne dobře a budou //
![]()
@snowhite31 píše:
@nervozka ahojky cítím se dobře, akorát bych pořád spala. krev pozitivní.Pořád tomu nemůžu uvěřit. 31.3. první UZ tak se modlím, aby vše bylo v pořádku.
Co ty plánuješ ted pauzu nebo půjdete do KET jestli máš mrazáčky.
Ahoj; promin já vubec nevidela, že si psala, tiše Ti gratuluji a doufám, že bude na uz všechno v pořádku a drobeček se vyvíjí dobře:-) a co Ty, jak se citis? Ještě pořád se Ti chce furt spát?
A já no chci co nejdřív jak to půjde, stojí mi to i na tom vyšetření kvůli štítné zlaze. Ale doufám, že to bude brzy a povede se to.
![]()
@nervozka Děkuji. Počkej tedy na to vyšetření štítné žlázy, třeba kvůli tomu se nezadařilo. Zkus třeba i immunologické vyšetření. Poradím ti chod na akupunkturu dostane tě do psychické pohody a připraví tě na IVF. Mě také pomohly čínské odvary. Hlavu vzhůru i tobě se to brzy zadaří.
Musíš myslet pozitivně. Ano jsem stále ospalá o víkendu spím hodně.
,to je ale normální.
Tak zázrakem jsem byla dneska na tom vyšetření a je to dobrý, takže už jen ty dvě menstruace a bude moct být další pokus:-) doufám, že vám všem se daří. Držím palce a přeji at to vyjde:-)
Ahojda snažilky, moc Vás všechny zdravím. Pokud by to nevadilo, chtěla bych se zapojit do této diskuse, ale jsem na úplném začátku. Přítel před asi 6 lety prodělal chemoterapii a ozařování, má zmražené spermie, protože nám nedoporučují otěhotnět normální cestou ale máme jít na IVF. Jsem teprve objednaná na tu první prohlídku a tak bych se chtěla zeptat, jestli byste mi mohla některá přibížit co mě čeká. Já si o tom nemám s kým popovídat. Sice to ví např. moje sestra, mamka a nejlepší kamarádka, ale nikdo z nich si tím neprošel a tak mi nejsou schopny říct to co bych chtěla slyšet. Potřebovala bych pokecat s někým, kdo pochopí jak se cítím a proč sem třeba nervózní a smutná
Děkuju a nezlobte se
Ahojky holky, jsem tady taky nová, tak snad nevadí, že se přidám k vám
S přítelem se snažíme o miminko už asi 4,5 roku, tak jsme minulý rok už si řekli že je asi něco špatne a navštívili CAR. Podstoupili jsme potřebne vyšetření krev, spermiogram a rozhodli jsme s panem doktorem ze zkusíme metodu IUI, ale úspěšnost je tam tak mala, že mi přijde že dávají člověku jen plane naděje.
Domluvila jsem si i konzultaci v nemocnici že podstoupim laparoskopii a profuk vejcovodů, nebot jsem věděla že to člověka asi nemine když se nebude dařit otěhotnět. Diagnostikovali mi počáteční stadium endometriozy.:-( Letos po operaci jsme zkusili poslední inseminaci, nebot prý hodně holkám pomohla ta operace k otěhotnění nezdařilo se a tak v dubnu už jdeme zkusit IVF.Tak bych se s vámi Holky chtěla podělit o pocity, jak to zvládáte, mám obavu s tech injekcí
zda to nebolí, nebot z nich mám paničtou hrůzu… Můj Přitel je pro me velikou oporou ale některými vecem nerozumi, tak jak my ženske přeci jen
Omlouvám se za chybičky a za tak dlouhý román
pisu z mobilu
pěkný víkend holky a držím vám palečky ať se co nejdříve zadaří:-)
@Seline ahoj, mě s přítelem čeká teprv počáteční má Štěpán v CAR a tak bych se tu taky rada dozvěděla co mě čeká
. My právě děpodobně IUI podstupovat nebudeme… ale uvidíme až po první návštěvě.
@PetraPett Ahojky na začátku podstoupíte vyšetření krve obou na ruzne choroby a snad i hormonalni profil tvůj a pak taky spermiogram a pak podle výsledků se pak dr. s vámi porádi jakou léčbu třeba podstoupit. Neboj vyšetření je v pohodě
a kam se chystáte do Car?
@Seline no nejblíž máme Sanus v Hradci Králové a má i dobrý hodnocení tak tam
@PetraPett Držím palečky Petulko, ať vám všechny vyšetření dopadnou co nejlépe… ![]()