IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
25.2.15 12:52

@nervozka at se rozhodnete jakkoliv je to pak už na přírodě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.2.15 12:52

Povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.2.15 12:53

To ano, příroda má vždy poslední slovo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.2.15 14:17

Mluvila jsem s doktorem je pro zavádět vždy jedno. Pokud jsem prý ale zdravá tak můžu i 2.Je tam šance 10-15% že se uchytí obě dvě. :) K tomu my máme ještě embryoglue, což je zvýšená šance na dvojčata. Tak mě zase budou více hlídat. Jsou tam prý vyšší rizika. Nezakazoval mi to. Ví co máme vše za sebou tak prý pokud chceme zvýšit šance na úspěch tak pak vložit 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.2.15 14:23

Muzut se zeptaat doporučovali Ti nějak to embryoglue? Nám o tom pořádně neřekli nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.2.15 15:32
@snowhite31 píše:
Holky máme 4den kultivace a stále se vyvíjí 3 morulky. Jsou na rozhraní blacocysty. zítra je ET. Máme se do odpoledne rozhodnout zda bude jen jedno či dvě k vložení. četla jsem že do 5dne to přežijí opravdu ty nejsilnější. Může se stát cokoliv do zítra. Přítel je pro 2 a já váhám. Je tam větší šance že se to povede nebo aspoň uchytí jedno, ale dvojčata bývají nedonošená a pro matku to znamená více zdrav. komplicací může i nemusí. Je to naše 3.IVF a nechtěla bych to procházet znova. zase se říkám pokud do zítra bude jedno nejlepší tak pak vložit to nejlepší a zbytek zmrazit. nechápu proč to chtějí vědět dnes když mražení bude až zítra a stejně mi ráno budou volat. :nevim: Co byste dělali vy? Prosím o názory.

ahoj, pristi mesic mam 1KET a pan doktor mi chce dat taky dve, pry je to lepsi a nemam se dvojcat bat. Verim mu, ze vi co dela a proto do toho urcite pujdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.2.15 19:26

@nervozka embryoglue jsem si vyhledala na internetu. Poradila jsem se s doktorem a doporučoval mi to vzhledem k tomu že už procházíme 3.IVF. Mělo by to zvýšit šance na úspěch. Také jsme měli embryoscope, což není nejlevnější ale jde o úspěšnost. tak si v tomto případě raději připlatíme za nadstandardy a budeme doufat, že se to povede. :hug: Embryoscope je novinka a zvýší ti také šanci že se embryjka budou dobře vyvíjet, jelikož jsou stále ve stejném prostředí a embryolog se může na ně podívat kdykoliv během dne, žádná manipulace s nimi až do ET. Vyhledej si více informací na internetu a porad se se svým lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.2.15 22:05

No mi ten embryioscop měli taky no a to embryoglue nám říkali, že není moc důvodů je použit. tak ja nevím. Nejdříve uvidim jestli se tento pokus povedl jako že věřím, že ano:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.15 08:42

Ty čárky jsou dvě:-D jen ta druhá trochu slabší, tak mužů víc doufat :mrgreen: :mrgreen: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.2.15 13:02

@nervozka
JU, superko jen tak dál :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.15 13:05

Hanula: děkuji:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.2.15 13:06

@nervozka
NZ :* mám radost, dnes je nějaký pozitivní den na dobré zprávy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.2.15 13:11

Sluníčko svíti a my navštívili centrum s otázkou co dál. Pani doktorka nám částečně vysvětlila, že dle prvního pokusu a mých reakcí nereakcí na krátký protokol nyní zvolí dlouhý protokol ( no ještě nám to nevysvětlila - prý je čas), Tak uvidíme jaké bude pokračování v dubnu, kdy půjde žádost a nový začátek :roll:. Buď mne to sluníčko dnes tak nabudilo nebo nevím, ale cítím se fajne a natěšená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
26.2.15 16:46
@nervozka píše:
Ty čárky jsou dvě:-D jen ta druhá trochu slabší, tak mužů víc doufat :mrgreen: :mrgreen: :palec: :hug:

huraaaa :mrgreen: zitra bude zase o neco vic videt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.15 16:49

:-) az v pondělí:-) ale doufám, že bude, děkuji vám holky…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí