Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, zase jsem odolala testu, ale zítra 9. Den už to zjistím. I když by to nemělo být chci to vědět. A co vy, jak se vám daří a co dalšího se bude dít? Jsem zvědavá od kdy mužů znovu držet palce
![]()
@nervozka píše:
Ahoj holky, zase jsem odolala testu, ale zítra 9. Den už to zjistím. I když by to nemělo být chci to vědět. A co vy, jak se vám daří a co dalšího se bude dít? Jsem zvědavá od kdy mužů znovu držet palce![]()
![]()
ahoj, no urcite musis dat zitra vedet jak ti testik dopadne, ale jeste je asi opravdu brzo tak nebud smutna kdyz nic neukaze
Ja se nemuzu dockat brezna az to zase zacne a tesit se na // carky jako ty
![]()
Březen je už za pár dní:-) a pak je tam určitě uvidíš ty dvě //:-) ![]()
Holky máme 4den kultivace a stále se vyvíjí 3 morulky. Jsou na rozhraní blacocysty. zítra je ET. Máme se do odpoledne rozhodnout zda bude jen jedno či dvě k vložení. četla jsem že do 5dne to přežijí opravdu ty nejsilnější. Může se stát cokoliv do zítra. Přítel je pro 2 a já váhám. Je tam větší šance že se to povede nebo aspoň uchytí jedno, ale dvojčata bývají nedonošená a pro matku to znamená více zdrav. komplicací může i nemusí. Je to naše 3.IVF a nechtěla bych to procházet znova. zase se říkám pokud do zítra bude jedno nejlepší tak pak vložit to nejlepší a zbytek zmrazit. nechápu proč to chtějí vědět dnes když mražení bude až zítra a stejně mi ráno budou volat.
Co byste dělali vy? Prosím o názory.
Ahoj, po nás to chtěli měsíc před stymulací, poprvé jsme dali jedno a pak máme mrazicky po dvou takže, další pokusy po dvou:-) kamarádka měla dvě a chytlo se jedno. Je to o vašem rozhodnutí…držím palce:-)
@snowhite31 ahojky, po mne to chtěli vědět po odběru. Jelikož se odebrali jen 2 kousky a jedno to nezvládlo tak bylo rozhodnutí jednoduché. Kolegynka co byla stejně jako já si po odběru nechala dát jedno a poté zamrazit po 2. První pokus nevyšel, ale teď měsíc po si nechala transferovat 2 embryjka a vypadá, že se jedno chytlo:-). Povídala, že to tak i doktoři doporučují, že se většinou chytne jedno, ale to je otázka. Já bych asi riskla 2 ![]()
@Hanula.ben děkuji. u dvou je větší pravděpodobnost, že aspoň jedno se uchytí. Přeci jen je to naše 3IVF a nikdy jsme mrazáčky neměli. Minulý rok jsme toto řešili také ale do 4 dne přežilo pouze jedno, tak osud rozhodl za nás.
@nervozka děkuji. ![]()
Nemas zač, já napsala jen svůj názor:-) drzim palce ať se povede:-)