Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nervozka Děkuji moc. Přeji si moc, aby to už tentokrát vyšlo. Tiše gratuluji. ![]()
@nervozka cítím se v pohodě. Akorát pravá strana pobolívá už před ET a to prý je v důsledku hormonů. Jak se cítíš ty?
Mě taky poboliva v podbřišku, to bude určitě dobré. Držím palce:-) zatím negratulovat:-)ale dekuji:-)
Ahoj holky,
na krvy jsem byla dneska a jsem těhotná
![]()
moc přeji ať tohle všechny uslyšíte také, je to krásný pocit. I když se bojím, je to ještě brzy a mám strach aby se něco nestalo…
@nervozka To je nadhera!!! GRATULUJI!!! Urcite se uz nic spatneho nestane a budes stastna maminka
Teda ja mam uplne nakrajicku, to je nadherna zprava
A ted uz se to rozjede…huraaa ![]()
@nervozka tak to je krásná zpráva. Gratuluji.
Vím, že je to ještě na začátku, tak se bojíš. Ale už ten pozitivní výsledek je něco. Opatruj se. ![]()
Jo opatruju se, bojim se, nevim co všechno mužů abych to nepokazila:-)
A co Ty, jak se citis? ![]()
@nervozka jsem hrozně unavená, spala bych každé 2h.
, bohužel nemůžu jelikož chodím do práce. Tak aspoň odpočívám o víkendech a p práci. |Jsi doma nebo chodíš do práce? Pravá strana mě pořád pobolívá, ale to asi bude ještě nějakou dobu.
Jinak se cítím ok.
@nervozka Huraaaa Huraaa
Velká gratulace
konecne dobry zpravy. Koukej se opatrovat
Ahojky holky, děkuji moooc no a já nechodím do práce. Vzhledem k tomu, že mám žaludek jak na vodě a pořád se mi chce zvracet nevim co bych tam dělala:-D a jinak, mě taky bolelo a občas ještě poboliva podbřišek, prý je to normální:-)