Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nervozka
Ahojky, jen hezky doma odpočívej a vychutnávej si to:-) Mám velkou radost ![]()
Tak aby byl můj příběh kompletní tak píšu, že jsem dneska potratila…
@nervozka To mě moc mrzí, mně se to stalo před pár měsíci a dost jsem to obrečela. Ale věř, že to, že se to vůbec chytlo, je dobrá zpráva do budoucna. Už víš, že můžeš otěhotnět.
Jo otěhotnět sice mužů, ale jestli dokážu i to dítě donosit to je vr hvězdách.
Anicka:: Dekuji…
Ahoj holky, jsem tady dnes poprvé, mooc gratuluji vám všem, které už víte, že se IVF podařilo a pěsti držím těm, které na výsledek teprve čekáte.
Vy ostatní nezoufejte. ![]()
Tento týden mi bylo IVF nabídnuto, určitě do toho jdu, je mi 28, miluji děti a myslím, že smyslem života ženy je BÝT MÁMOU, po miminku toužím od svých 16ti, jistě trochu brzy, ale prostě to tak mám O miminko se snažíme s přítelem něco málo přes rok. Pan Dr. mi nabídl švýcarskou studii IMPLANT, kde bych před zavedením embryjka dostala lék, který utlumí stahy dělohy a embryjko by se tak mělo uchytit s větší pravděpodobností. Je to zatím jen studie, nabízená zdravým ženám, prý jen vybraným, lék má možná i nějaké vedlejší účinky, na každou testovanou ženu jiné. Chtěla bych se zeptat, zda-li máte některá s touto studií zkušenost… Osobně bych do toho hned šla, ale přítel mě od toho zrazuje s tím, že to může poškodit zdraví jak mé, tak případného miminka a je rezolutně proti. ![]()
Příspěvek upraven 09.03.15 v 11:33
@LevanduleKo Ahoj,vubec jsem o te metode neslysela a nedokazu poradit jestli do toho jit nebo ne ![]()
Ahoj ženy, kdyby jste některá potřebovala Menopur, tak mám volných 15 ampulek-100,–ks.
Ahojky holky, jak to všem jde? Já se zapomněla sem podívat.
Snowhite: tak jak se drzis?
Anička: a co vy, jak di na tom teď?
Ahoj holky, ja si teda slunicka uzivam jak to jde a citim se diky nemu moc dobre, doufam, ze to vydrzi
Kazdym dnem ted cekam MS a zacne priprava na KET
no a s tou bajecnou naladou neocekavam nic jineho nez //
![]()