IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
1.4.15 06:34

@pcd
Ahojky, já mám právě už 14 dnů zpožděí tak jsme jsem nervní. To já na ni také počkám, snad mrška dojde dříve než za půl roku, když už je duben na který jsem kvůli pojišťovně měla čekat :oops:. Jaké jsi měla protokoly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
1.4.15 13:06

@Hanula.ben oba pokusy dlouhe, ted měním car tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
1.4.15 13:23
@pcd píše:
@Hanula.ben oba pokusy dlouhe, ted měním car tak uvidím

tak přeci jen bude změna :hug:
Kam se přesouváš? :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
1.4.15 21:54

@Janice78 jdu do fakultky olomouc zatím jsme objednaní za 14dnů na pohovor no tak uvidíme co bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.4.15 21:25

Tak mrška přišla a zítra volám do centra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.4.15 21:26

@pcd Držím pěstičky. Já zatím u centra zůstanu. Třeba změna protokolu zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.4.15 16:53

@dannyka1 My jdeme v pondeli na 1.konzultaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.4.15 18:30

:lol: Předoperační skoro hotové a už jen, aby mrška tento týden dorazila a jdeme na to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
4.5.15 14:54

@pcd ahoj! Ja tam take přesla do Fakultky Olomouc. Je to moc pekne prostředí, příjemný personal a nízké doplatky za léky. Sice se nam nezadarilo, ale jdeme za par měsíců do dalšího IVF. Manza se ted léčí na urologii se spatnym spermiogramem a byli jsme na vyšetření imunologie v Praze, takže čekáme na výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.5.15 15:15

Ahoj holky, můžu se přidat? Dnes mě dali první injekcí hormonů a zítra se budu učit sama doma píchat injekce:) Taky jste se báli toho pera? Já se přiznám že jsem strašpytel a injekce mě dělali vždycky zle. Zvláštní je že od té doby co mě píchli první injekci tak je mě jaksi nevolno, cítím se omámeně, měli jste to podobné? Je to moje první IVF a doufám že za 33 000 vyjde napoprvé, to je suma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.5.15 06:19

@chipsa vůbec se neboj, nic to neni a hlavne to pero ma tak malinkou jehlicku. Ani to neucitis. Držím moc pěsti. Nam take vyšlo 1. IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
13.5.15 06:23
@Andy1980 píše:
@chipsa vůbec se neboj, nic to neni a hlavne to pero ma tak malinkou jehlicku. Ani to neucitis. Držím moc pěsti. Nam take vyšlo 1. IVF.

Ahoj, kolik vás stálo první IVF? Když Ivf nevyjde, tak 33 000 vyhozených oknem je síla. Ale nevíš jestli máš slevu na druhé IVF nebo jak to tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
13.5.15 07:10

@chipsa ahoj to je teda dost peněz. Nas vyslo 1.ivf nakonec jen na 19 tis. Ale druhe pocitam vyjde tak na 30 tis. Ale to záleží na tom jak budu reagovat. Jehel se neboj. Ja se taky bala a musela jsem si i michat 5 prasku do jedne injekce a zvladla jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
13.5.15 07:42

Holky a je nutné ty injekce píchat ve stejnou dobu? Včera mě to píchli ve 13.15. V 10.00 ke mě přijde mamka a ukáže mě jak se s tím perem vlastně zachází. Stane se něco když si píchnu injekci už v 11.00? Mamka tady nemůže čekat do 13.15 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.5.15 10:36

@chipsa me to take vždy vyšlo kolem 30 tisíc. Záleží jake mas nadstandarty. Jinak v CAR kam jsem chodila zadne slevy na dalsi cykly IVF nejsou. Jo a me říkali, ze mám každy den aplikovat ve stejný cas. Takže jim raději zavolej. Neboj se toho a pichni sama, nic to neni. Podívej se klidne na nějakou instruktaz na youtube, nebo presne podle návodu. Chytni si na bříšku kůži/špiček :) a pomalu do toho jehlu vsun. Garantují, ze nic neucitis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí