IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
24.2.15 06:39

@nervozka A beres Utrogestan? Hodne holek psalo, ze se jim mota hlava po nem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
24.2.15 07:15

@Anička78 Právě že jsem brala tři estrofemy a stejně to nepomohlo. Proto mě poslali na hysteroskopii a tvářili se dost pesmisticky. Jakože když mi nic nenajdou nevědí, jak budu vůbec schopná kdy otěhotnět s takhle nízkou sliznicí. Jsem z toho hodně špatná, začala jsem se vážnějc zamýšlet nad adopcí, ale je to těžký rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.15 07:27

Jo utrogestany 6 denně a estrofemy 3 za den a páka ešte medrol. Může to být z toho, já nevim. Už mě hrozně láká zkusit test ale moc nechci být zklamaná, je to dneska přesně týden, takže asi brzy. A je fajn, že jdeš hned na další pokus. Jsem zvědavá jak Ti to půjde a držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
24.2.15 08:21

@Lorela teda moje nadeje ted zase o kousek poklesla :,( Ja mam napsany Estrimax, Prednison a Magnesium. A zatim ti nerekli, ze na 100% to nemuze dopadnout, tak se jeste nevzdavej, porad tam sance jeste urcite je! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
24.2.15 08:23

@nervozka urcite to bude z toho a s testikem jeste vydrz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.15 08:44

Ach jo, ja věřím, že najdou způsob aby vám pomohli.. :nevim:.jo a zatím jsem test nedala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.2.15 12:33

Ahojky všem,
tak jsme v únoru přistoupili na 1 IVF, stimulace neprobíhala úplně jak měla, nicméně po 14 ti dnech jsme se dočkali OPU. Výsledek :think: z původních 20ti folikul při odběru pouze 6 a z toho 2 vajíčka. Naštěstí jedno se podařilo oplodnit :potlesk:. Po 2 týdnech čekání v pátek na krvi, bez pozitivní výsledku a včera MS. Teď? Asi další čekání a plánování.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.15 12:37

Ahojky Hanula,
Věřím, že je to zklamání, ale neveš hlavu, mě třeba říkali, že první ivf nemá moc naději, že druhé je daleko častěji úspěšné. Tak držím palce ať to platí i ve vašem případě…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.2.15 12:53

@nervozka

Asi máš pravdu, dnes jsem se dočetla, že po prvním IVF je úspěšnost cca 30%. Doktorka nám nic takového neříkala, ale asi nechtěla stresovat, což chápu. Teď jen čekáme co nám řekne ve čtvrtek na konzultaci :nevim: a doufáme, že snad v létě, kdy je celá přiíroda pozitivní se zadaří :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
24.2.15 13:26

@Hanula.ben Ahoj,urcite se zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.2.15 14:48

Věřit je důležité, i když zrovna já teď upne iracionálně pochybuju a vlastně ani není důvod, ale možná právě protože, j e mi tak dobře tak mám strach, že to nevyšlo. Manžel asi z obavy vůbec nemá asi naději, že to vyšlo. Já věřím, jen mám stach:-) ale určitě nám to všem vyjde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.2.15 17:13

@Anička78 Děkuji, čekáme cobude dál za postup, vůbec nevíme co nás teď čeká tak uvidíme a doufáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.2.15 17:16

@nervozka U nás to manžílek vůbec neřešil a já do výsledku nějak taky ne, říkala jsem si, že co se má udržet to se udrží. Teď zklamání trochu je, ale i očekávání co bude. Všem nám to musí vyjít 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
24.2.15 17:33

@Hanula.ben Urcite dej vedet jak a kdy budete pokracovat :) Ono to opravdu trochu pomaha se taky vykecat holkam, ktere prozivaji to co ty, aspon u me to tak je :D Tak drzim palecky a preji hodne stesticka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
24.2.15 17:38
@Anička78 píše:
@Hanula.ben Urcite dej vedet jak a kdy budete pokracovat :) Ono to opravdu trochu pomaha se taky vykecat holkam, ktere prozivaji to co ty, aspon u me to tak je :D Tak drzim palecky a preji hodne stesticka :mavam:

Co nového je u tebe, Aničko? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital