Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nervozka A beres Utrogestan? Hodne holek psalo, ze se jim mota hlava po nem
@Anička78 Právě že jsem brala tři estrofemy a stejně to nepomohlo. Proto mě poslali na hysteroskopii a tvářili se dost pesmisticky. Jakože když mi nic nenajdou nevědí, jak budu vůbec schopná kdy otěhotnět s takhle nízkou sliznicí. Jsem z toho hodně špatná, začala jsem se vážnějc zamýšlet nad adopcí, ale je to těžký rozhodnutí.
Jo utrogestany 6 denně a estrofemy 3 za den a páka ešte medrol. Může to být z toho, já nevim. Už mě hrozně láká zkusit test ale moc nechci být zklamaná, je to dneska přesně týden, takže asi brzy. A je fajn, že jdeš hned na další pokus. Jsem zvědavá jak Ti to půjde a držím palce ![]()
@Lorela teda moje nadeje ted zase o kousek poklesla
Ja mam napsany Estrimax, Prednison a Magnesium. A zatim ti nerekli, ze na 100% to nemuze dopadnout, tak se jeste nevzdavej, porad tam sance jeste urcite je! ![]()
Ach jo, ja věřím, že najdou způsob aby vám pomohli..
.jo a zatím jsem test nedala ![]()
Ahojky všem,
tak jsme v únoru přistoupili na 1 IVF, stimulace neprobíhala úplně jak měla, nicméně po 14 ti dnech jsme se dočkali OPU. Výsledek
z původních 20ti folikul při odběru pouze 6 a z toho 2 vajíčka. Naštěstí jedno se podařilo oplodnit
. Po 2 týdnech čekání v pátek na krvi, bez pozitivní výsledku a včera MS. Teď? Asi další čekání a plánování.. ![]()
Ahojky Hanula,
Věřím, že je to zklamání, ale neveš hlavu, mě třeba říkali, že první ivf nemá moc naději, že druhé je daleko častěji úspěšné. Tak držím palce ať to platí i ve vašem případě…:-)
Asi máš pravdu, dnes jsem se dočetla, že po prvním IVF je úspěšnost cca 30%. Doktorka nám nic takového neříkala, ale asi nechtěla stresovat, což chápu. Teď jen čekáme co nám řekne ve čtvrtek na konzultaci
a doufáme, že snad v létě, kdy je celá přiíroda pozitivní se zadaří ![]()
Věřit je důležité, i když zrovna já teď upne iracionálně pochybuju a vlastně ani není důvod, ale možná právě protože, j e mi tak dobře tak mám strach, že to nevyšlo. Manžel asi z obavy vůbec nemá asi naději, že to vyšlo. Já věřím, jen mám stach:-) ale určitě nám to všem vyjde ![]()
@Anička78 Děkuji, čekáme cobude dál za postup, vůbec nevíme co nás teď čeká tak uvidíme a doufáme ![]()
@nervozka U nás to manžílek vůbec neřešil a já do výsledku nějak taky ne, říkala jsem si, že co se má udržet to se udrží. Teď zklamání trochu je, ale i očekávání co bude. Všem nám to musí vyjít ![]()
@Hanula.ben Urcite dej vedet jak a kdy budete pokracovat
Ono to opravdu trochu pomaha se taky vykecat holkam, ktere prozivaji to co ty, aspon u me to tak je
Tak drzim palecky a preji hodne stesticka ![]()
@Anička78 píše:
@Hanula.ben Urcite dej vedet jak a kdy budete pokracovatOno to opravdu trochu pomaha se taky vykecat holkam, ktere prozivaji to co ty, aspon u me to tak je
Tak drzim palecky a preji hodne stesticka
Co nového je u tebe, Aničko? ![]()