Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nervozka ja vim, ale zacit spinit 14den po ET asi uz neni uplne dobre, no uvidim zitra jestli se ta MS rozjede pac ted to prestalo a porad me divne boli okolo pupiku to je taky dost divne ![]()
Ach jo, asi máš pravdu:-[ ale naděje ešte je, uvidíš v pondeli definitivně ![]()
@Anička78 Tak dej zítra vědět, jak se to vyvíjí. Každopádně IVF je plný překvapení, člověk nikdy neví, co ho čeká za rohem.
Mně třeba nejdřív na 90% diagnostikovali neprůchodnost vejcovodů podle kymoinsuflace. Tak jsem šla na laparku a případné odstranění. Otevřeli mě, zjistili, že jsem zdravá jak rybka a šupajdila jsem domů.
A takových překvapení (dobrých i špatných) jsem už na své IVF cestě zažila víc. ![]()
Já o tom přemýšlím každý den, ale říkala jsem si, že až 10 den nejdříve, tak uvidím jestli to vydržím ![]()
@nervozka ja zacala s testikama driv, ale priste bych to nechala, je to opravdu brzo a ta jedna carka mi delala jeste vetsi nervy. Musis pak pisnout, ale urcite vydrz co nejdele ![]()
Děkuji
já si říkám, že takhle budu mít naději co nejdéle to půjde ![]()
Tak to mam dnes stejne jako vcera, porad jen slabe spinim
Test si delat uz nechci a pockam na tu krev.
Ja jsem dneska 15 den po Et a testy negativni a zacina mrcha
3 ivf
mela jsem 2 embryjka, je to boj, prestavam opravdu verit ![]()
@Anička78 píše:
Tak to mam dnes stejne jako vcera, porad jen slabe spinimTest si delat uz nechci a pockam na tu krev.
To děláš dobře, nestresuj se testy, zkus se soustředit na jiné věci a zítra se to rozlouskne. ![]()
@Zdenda3530 píše:
Ja jsem dneska 15 den po Et a testy negativni a zacina mrcha3 ivf
mela jsem 2 embryjka, je to boj, prestavam opravdu verit
To mě mrzí, ten první okamžik je fakt hrozné zklamání, já to zažila před 14-ti dny. Ale za pár dnů bude líp a pak promyslíš další postup.
@Lorela píše:
To mě mrzí, ten první okamžik je fakt hrozné zklamání, já to zažila před 14-ti dny. Ale za pár dnů bude líp a pak promyslíš další postup.
Mam jen 4 Ivf a 4 mrazacky
uz jsem celkem mela 8 emvryii
3 ivf,2 kety
neverim uz ani ketum, ale pujdu az za 3 mesice, chci si dat oraz, hlavne psychicky. Manzel za mesic odjizdi do Afganistánu, to bude dalsi hruza na psychiku
.Ale dekuju.Ani se me nechce na tu kontrolu ci krev ![]()