Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aeonka Měla jsem jich 14. Uvidíme, myslím si, že to je slabý hyperstimulační syndrom. Zase mně nic nebolí. Uvidíme zítra.
@Zdenda3530 ahojky tak ti držím palečky, aby ti to už konečně vyšlo. Já ted stimuluji také na 3.IVF a pokud mi zbydou 2 embryjka tak si také nechám zavést 2.
@snowhite31 píše:
@Zdenda3530 ahojky tak ti držím palečky, aby ti to už konečně vyšlo. Já ted stimuluji také na 3.IVF a pokud mi zbydou 2 embryjka tak si také nechám zavést 2.
Tak te to cekani brzo ceka jako me
Ja jsem dnes jiz 6 den od Et
A dekuji, taky budu drzet palecky ![]()
@Aeonka Ahoj, skončila jsem na kapačkách. Mám hyperstimulační syndrom. Je menší, takže můžu být doma, i kvůli dceři. Jak ty?
@dannyka1 Tak trošku jsem si to myslela. Hodně pít a hodně bílkovin. Mě akorát sestřičky ukončily neschopenku a volat mám až v úterý a když budou //, tak na krev.
Tak jsem si holky dneska dělala test a bilo!
Jsem dneska 11.po et, tak je to asi v háji!
Ja sem taky dneska skusila testik 8.d a snehobilo a navic sem zacala i spinit takze taky konec nadeji ![]()
@Renatka86 Ja mela vcera lehce hnedy vytok, dnes to ustalo, ale uz jsem 11.den po et a bilo, nevim zda je jeste nadeje ![]()
Tak me uz se MS prkne rozjizdi takte zo vzdavam a koncim s utrousem a fraxiparinem.
na KET to vidim v pulce brezna a jelikoz mam zamrazno 2v1 tak sr muzu tsit ze budou treba dvojcatka.