Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zdenda3530 píše:
Přidávám se kčekatelkám po ETjá byla 7.2 a mám u sebe 2 embryjka. Přeju všem čekatelkám na testu dvě čárky
ahoj, preji hodne uspechu!
Ja byla na ET 6.2. tak sme na tom podobne. ale ja mam u sebe jen jednoho bobika. Kolikaty den si zavadela? ja sem mela 5 ti deni blastocysticku.
pozorujes na sobr neco? ja vubec nic, alr poraf tajne doufam. kdy chces testovat?
@Renatka86 píše:
ahoj, preji hodne uspechu!
Ja byla na ET 6.2. tak sme na tom podobne. ale ja mam u sebe jen jednoho bobika. Kolikaty den si zavadela? ja sem mela 5 ti deni blastocysticku.
pozorujes na sobr neco? ja vubec nic, alr poraf tajne doufam. kdy chces testovat?
Já měla 32 vajíček, druhý den oplozeno 14 a 3 den 6 a kdybych si dala prodlouženou, je možné že by nezustali ani 2 na zavedení a poněvadž je to mé 3 IVF chtěla jsem dát 2 a mít na zamražení, když už to celé absolvuji, nejsem nejlmladší a mám už jen 2 pokusy do 39 let, tak jsme odmítli PK, mam po 72 hod 10 ti bunečné embryjka u sebe a 4 zamražené. Bolí mě břicho od OPU, piju 3 litry denně
,brsa naběhlá z Crinone a Estrofemu jako vždy
dnes jsem 4 den od ET a při utření slabé světlonce zašpinění s tím Crinone, tak uvidím ![]()
No koukam ze uz toho mas zasebou a odskouseno dost. tak to drzim palce dvojnasob aby se konecne zadarilo. ja byla na 1. IVF a tak zomu strasne verim. a porad pozoruju kdy uz neco ucitim a stale nic je mi az moc dobre. zadne napeti pichnuti ani zaspineni z uhnizdovani
ale v mrazacku mam jeste 2 blastocysticky zamrazene pospolu tak sem trosku klidnejsi. po ET sem se vubec nesetrila, tak si to ted trochu vycitam.
Ahoj holky, tak mi dneska přišly konečně výsledky prolaktinu, který jsem měla 2× zvýšený, a nakonec je v pořádku. Včera mi byl zjištěn ještě malý zánět dělohy, ale už jen nepatrnný oproti tomu, co jsem měla. Takže na to mám Dalacin, kontrola už prý není potřeba. Do toho beru prednison, partner má zvýšené protilátky, tak mi to raději nasadili (moc tomu nerozumím) Nicméně verdikt je, že až začnu menstruovat (cca za 10 dní) můžeme začít se stimulací
Zatím beru listovku, prednison a Macu a partner bere centrum pro muže (na doporučení doktora v CARu) a Macu. Tak jsem zvědavá a moc se těším
Ještě se chystám na pití Kontryhelu, pijete ho před odběrem vajíček? ![]()
@Aeonka píše:
@Zdenda3530 Držím palečky a ať ti to rychle uteče.
Dekuji, nekdy si spis preji, at to po tom vsem neutika
do testovani, uzivat si to nevedome ![]()
@Renatka86 píše:
No koukam ze uz toho mas zasebou a odskouseno dost. tak to drzim palce dvojnasob aby se konecne zadarilo. ja byla na 1. IVF a tak zomu strasne verim. a porad pozoruju kdy uz neco ucitim a stale nic je mi az moc dobre. zadne napeti pichnuti ani zaspineni z uhnizdovaniale v mrazacku mam jeste 2 blastocysticky zamrazene pospolu tak sem trosku klidnejsi. po ET sem se vubec nesetrila, tak si to ted trochu vycitam.
Nic si nevycitej, pokud se ma povest, povede se tak i tak, i ja jsem klidnejsi kdyz mam v mrazacku ![]()
@Aeonka Ahoj, jak se daří? Já jsem pořád strašně nafouklá, nejlepší je ležet. Všude mně všechno tlačí.
Já jsem dneska 5 den po ET, břicho během dne cítím pořád, nafouklá jsem též a prsa bolí a jsou větší, ale já to mývám z hormonů, spíš mě štvou 3 den citlivé dásně, jako bych mněla pod zuby pořád jídlo, tlačí to a je to nepříjemné
nu co nadělám. Jen čekat ![]()
@dannyka1 Ahoj, já nafoukla nejsem. Jen mě tlačí v podbřišku. Jinak nic. Cítím se docela fajn. Předevčírem a jsem měla pocit, že to vážně dostanu. To včera úplně zmizelo a dnes taky nic. Když si to člověk teoreticky vezme, tak je to dnes 14dni po oplození, za normálních situace by měla dorazit MS. Ale kdo ví jak je to po těch všech hormonech.
@Aeonka Volala jsem si do centra a mám zítra přijít, tak uvidíme a třeba se už něco dozvíme. Ty jdeš také zítra?
@dannyka1 A proc jsi volala do centra? Já jdu taky zítra, ale kvůli ukončení neschopenky. V pondělí musím do práce. Tak třeba mi neberou rovnou krev.
@Aeonka Kvůli tomu nafouklému břichu, manželovi se to nelíbilo.
@dannyka1 A kolik jsi měla vajíček? Někdy se takto může projevit hyperstimulacni syndrom. Chce to hodně pít a hodně bílkovin, ale třeba to může být něco jiného. Já jich měla 18 a těsně po OPU jsem byla taky hrozně nafoukla