IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
9.2.15 09:35

@dannyka1 Ahoj, tak jak se máš? Já mám dneska takovou divnou a špatnou náladu, že to nevyšlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.2.15 10:03

@Aeonka Ahoj, mám se dobře. Konečně mně nic nebolí. Jsem také napnutá a nudím se. Nejraději bych šla do práce, abych nemusela na to myslet. Ten splín, že určitě to nevyšlo, jsem měla včera večer. Musíme věřit, že to výjde. Jenom nevím, jak vydržím čekat na výsledek do příštího úterý. :( Co dneska plánuješ dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.2.15 10:04

@aguti Ahoj, vítám tě mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
9.2.15 10:05
@sarik82 píše:
@Janice78
Bylo to 2.IVF… Jelikoz jsme si davali 2 embrya, tak mame jen 3pokusy.
Taky me strasi vek, ze uz se ani nedockame :cert:
Ja uz nemam ani silu brecet, jen me nekolikrat za den vypadnou slzy a nic vic.
Nejhorsi je videt v okoli miminka a nebo i reklama, neni reklama aby tam nebylo neco o mimcu.

kočko, jsem o 4 roky starší a taky doufám… co doufám, věřím! :D :hug: :D
A i když se vyčerpají pokusy IVF, co další možnosti - nativ nebo minimálka…? :think: Šance je pořád - jen se to nesmí vzdát…
Já to beru tak, že neřeším jestli.. ale kdy :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
9.2.15 11:55

@dannyka1 Já si taky říkám, jestli jsem neměla jít do práce. Mám tady košík prádla a asi ho vyzehlim. Přeji ti pěkné nervy a ať ti to rychle utíká! Já mám pocit, že na MS. Začíná mě lehce pobolivat břicho. A přemýšlím, že si zítra ráno udělám test. Někdo říká, že je ještě brzo a někomu 7.dni po et vyšla alespoň slabá čárka. Tak uvidím. Ty vydrzis do úterka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
9.2.15 11:56

@aguti Ahoj, vítej u nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.2.15 13:08

@Aeonka Prádlo ti nezávidím. Mně ho v sobotu vyžehlil manžel, ikdyž jsem musela skládat. To nedá. :lol: To já budu sedět s dcerou nad úkolama. Zlatá školka. Taky jsem pořád cítila břicho. Ať tam zítra na testu najdeš tu čárku. Já jsem na to srab, zklamaná už jsem byla tolikrát. :,( Asi počkám až na tu krev, naděje umírá poslédní. Stejně doma nemám test a manžel ho nekoupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.2.15 14:41

@dannyka1 Ahoj, tak jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.2.15 15:24

@Aeonka Ahoj, dneska nějak hůř. Jsem strašně nafouklá, příjdu si jak v pátém měsíci. Co ty? Co test? Vydržela jsi ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
10.2.15 16:27

@Anonym82 ahojky tak co půjdeš do IUI? No mě dorazila MS naše IUI nevyšlo a to jsem očekávala, že by se to mohlo povést a nemusela bych na 3.IVF. Měla jsem 2 krásné folikuly, ale jak je vidět asi nebyla zralá vajíčka. :,( Takže dneska začínám se stimulací Gonalem a doufám, že tento pokus už vyjde. Bojím se, protože tohle všechno procházet po 3× je hrozně náročně jak po psychické tak finanční stránce. Tentokrát si připlatím i nadstandardy jako embryoglue, které mi radil doktor apod. Do práce chodit budu, takže snad to budu dávat. Minulé IVF mi dalo docela hodně zabrat, že jsem trpěla nespavostí a pak brzy ráno vstávat do práce jsem nedávala.
@sarik82 Věřím, že máš strach, ale nesmíme se vzdávat a určitě se brzy všichni dočkáme našeho vytouženého miminka. :hug: Vím jak ti je, roky ubíhají člověk se pořád snaží a nic a kamarádky okolo rodí či čekají druhého potomka a my stále nic. :,( Kdo si to nezažil nevím jak se cítíme. Hlavu vzhůru a určitě ten váš poslední pokus vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.2.15 17:12

@dannyka1 Já dneska cítím celkem fajn, ráno mě bolelo břicho jako na MS, a pak už nic. Jiný pocit nemám ani prsa mě nebolí. Připadám si spíš jako, že brzo přijde MS a ne, že to vyšlo a jsem těhotná :,(. S testem jsem vydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.2.15 17:37

@Aeonka Určitě nám to výjde. Víš, že musíme být v pohodě. Je brzo ještě na nějaké závěry. Prsa už také necítím, ale mohly být citlivé ze všech těch hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.2.15 17:40

@dannyka1 Ano!! Musíme věřit, hlavně tomu malému :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.2.15 18:07

@Aeonka Jsou to určitě bojovníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
11.2.15 11:07

Přidávám se kčekatelkám po ET :) já byla 7.2 a mám u sebe 2 embryjka. Přeju všem čekatelkám na testu dvě čárky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí