IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
29.1.15 08:38
@Janice78 píše:
a to vám řekli, že byli vajíčka špatný…? :think:

Jo řekli, prý se přestala rýhovat a možná, že to je ten problém, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
29.1.15 08:43
@Jiřka28 píše:
Jo řekli, prý se přestala rýhovat a možná, že to je ten problém, tak nevím :think:

ale proč se přestala rýhovat, to neřekli, viď…? :think: :nevim:
Já právě bych měla jít do 2. IVF, ale dokud neuslyším co se dá udělat, aby to podruhé dopadlo líp než to 1. IVF, tak se mi do toho moc nechce… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.1.15 08:54
@Janice78 píše:
ale proč se přestala rýhovat, to neřekl…? :think: :nevim:
Já právě bych měla jít do 2. IVF, ale dokud neuslyším co se dá udělat, aby to podruhé dopadlo líp než to 1. IVF, tak se mi do toho moc nechce… :think: :think: :think:

To neřekl, jen že dáme dlouhý protokol, že to bude lepší. Oni ti to stejně neřeknou… já mám PCO, tak doufám, že to jednou vyjde :,(. Říkal, že mám ohromnou výhodu, že jsem mladá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
29.1.15 08:56
@Jiřka28 píše:
To neřekl, jen že dáme dlouhý protokol, že to bude lepší. Oni ti to stejně neřeknou… já mám PCO, tak doufám, že to jednou vyjde :,(. Říkal, že mám ohromnou výhodu, že jsem mladá :roll:

z dlouhýho protokolu jsou kvalitnější vajíčka, dobře to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.1.15 09:14
@Janice78 píše:
z dlouhýho protokolu jsou kvalitnější vajíčka, dobře to dopadne :hug:

Tobě určitě také :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.1.15 09:34

Ahoj holky, tak včera bylo OPU, dnes po obědě mám volat kolik se jich oplodnilo. Bylo 18 vajíček, tak snad z toho něco bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
30.1.15 10:29

@Aeonka
18 vajíček 8o
tak to závidím, hlavně ať jsou řádně zralé, dobře se oplodní, krásně rýhují a nakonec u tebe zahnízdí :palec:

@Janice78
no vidíš to, já měla jak dlouhý i krátký protokol a vždy nic moc.
Ted mám takový pocit, že zase nic z toho nebude…

@Jiřka28
To jsme na tom stejně, taky mám PCO, ale kupodivu se vajíčka krásně rýhovala. Jen u mě se jim pak asi nelíbí.
Dali ti nějakou radu ohledně PCO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
30.1.15 10:39
@Aeonka píše:
Ahoj holky, tak včera bylo OPU, dnes po obědě mám volat kolik se jich oplodnilo. Bylo 18 vajíček, tak snad z toho něco bude :dance:

no tak to už je úroda! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.1.15 15:16

Tak nakonec 9 oplozenych. Tak uvidíme v pondělí jak se jim daří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
30.1.15 16:42

@Aeonka Ahoj, tak to mám taky za sebou. Jak se cítíš? Já už jsem dneska lepší, ale včera mi bylo ouvej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.1.15 18:26

@dannyka1 Mě taky včera nebylo dvakrát nejlépe :-(. Bolelo mě břicho a byla hrozně unavená. Dneska je to výrazně lepší, ale ještě to není 100%, ale zvládla jsem být i v práci. A jak jsi dopadla? Byla úroda? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
30.1.15 19:20

@Aeonka Dopadly jsme skoro stejně, včera 14 a dneska 10. Je strašný to čekání, jestli to bude OK a to nám neskončí v pondělí, i po zavedení dalších 14 dní čekání. Určitě to všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.1.15 21:14

@dannyka1 Ano, čekání je strašné, ale musíme vydržet a věřit, že to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.1.15 21:15

@Janice78 děkuji. Na konec jen 9 zralých a všechny oplozeny, tak uvidíme, jak se jim bude dařit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.1.15 08:11
@sarik82 píše:@Jiřka28
To jsme na tom stejně, taky mám PCO, ale kupodivu se vajíčka krásně rýhovala. Jen u mě se jim pak asi nelíbí.
Dali ti nějakou radu ohledně PCO?

Ne rady žádné nedali…jen mi poradili kapky Jeřáb ptačí-podporuje to vaječníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí