Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janice78 píše:
a to vám řekli, že byli vajíčka špatný…?
Jo řekli, prý se přestala rýhovat a možná, že to je ten problém, tak nevím ![]()
@Jiřka28 píše:
Jo řekli, prý se přestala rýhovat a možná, že to je ten problém, tak nevím
ale proč se přestala rýhovat, to neřekli, viď…?
![]()
Já právě bych měla jít do 2. IVF, ale dokud neuslyším co se dá udělat, aby to podruhé dopadlo líp než to 1. IVF, tak se mi do toho moc nechce…
![]()
@Janice78 píše:
ale proč se přestala rýhovat, to neřekl…?![]()
Já právě bych měla jít do 2. IVF, ale dokud neuslyším co se dá udělat, aby to podruhé dopadlo líp než to 1. IVF, tak se mi do toho moc nechce…![]()
![]()
To neřekl, jen že dáme dlouhý protokol, že to bude lepší. Oni ti to stejně neřeknou… já mám PCO, tak doufám, že to jednou vyjde
. Říkal, že mám ohromnou výhodu, že jsem mladá ![]()
@Jiřka28 píše:
To neřekl, jen že dáme dlouhý protokol, že to bude lepší. Oni ti to stejně neřeknou… já mám PCO, tak doufám, že to jednou vyjde. Říkal, že mám ohromnou výhodu, že jsem mladá
z dlouhýho protokolu jsou kvalitnější vajíčka, dobře to dopadne ![]()
@Janice78 píše:
z dlouhýho protokolu jsou kvalitnější vajíčka, dobře to dopadne
Tobě určitě také ![]()
Ahoj holky, tak včera bylo OPU, dnes po obědě mám volat kolik se jich oplodnilo. Bylo 18 vajíček, tak snad z toho něco bude ![]()
@Aeonka
18 vajíček ![]()
tak to závidím, hlavně ať jsou řádně zralé, dobře se oplodní, krásně rýhují a nakonec u tebe zahnízdí ![]()
@Janice78
no vidíš to, já měla jak dlouhý i krátký protokol a vždy nic moc.
Ted mám takový pocit, že zase nic z toho nebude…
@Jiřka28
To jsme na tom stejně, taky mám PCO, ale kupodivu se vajíčka krásně rýhovala. Jen u mě se jim pak asi nelíbí.
Dali ti nějakou radu ohledně PCO?
@Aeonka píše:
Ahoj holky, tak včera bylo OPU, dnes po obědě mám volat kolik se jich oplodnilo. Bylo 18 vajíček, tak snad z toho něco bude
no tak to už je úroda! ![]()
Tak nakonec 9 oplozenych. Tak uvidíme v pondělí jak se jim daří ![]()
@Aeonka Ahoj, tak to mám taky za sebou. Jak se cítíš? Já už jsem dneska lepší, ale včera mi bylo ouvej.
@dannyka1 Mě taky včera nebylo dvakrát nejlépe
. Bolelo mě břicho a byla hrozně unavená. Dneska je to výrazně lepší, ale ještě to není 100%, ale zvládla jsem být i v práci. A jak jsi dopadla? Byla úroda? ![]()
@Aeonka Dopadly jsme skoro stejně, včera 14 a dneska 10. Je strašný to čekání, jestli to bude OK a to nám neskončí v pondělí, i po zavedení dalších 14 dní čekání. Určitě to všechno dobře dopadne.
@dannyka1 Ano, čekání je strašné, ale musíme vydržet a věřit, že to dobře dopadne ![]()
@Janice78 děkuji. Na konec jen 9 zralých a všechny oplozeny, tak uvidíme, jak se jim bude dařit ![]()
@sarik82 píše:@Jiřka28
To jsme na tom stejně, taky mám PCO, ale kupodivu se vajíčka krásně rýhovala. Jen u mě se jim pak asi nelíbí.
Dali ti nějakou radu ohledně PCO?
Ne rady žádné nedali…jen mi poradili kapky Jeřáb ptačí-podporuje to vaječníky