Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sarik82 píše:
@Janice78
obě se oplodnila a vyvíjí se, tak snad vydrží do zítra. To už by nás to štěstí opravdu nemělo rádo.
to víš, že vydrží - jak by ne! ![]()
Tak hurá do toho a půl je hotovo!!!
Držím palce
![]()
@Janice78
Dekuji.
Pockaly na nas
tak ted uz je to o stestene.
@sarik82 píše:
@Janice78
Dekuji.
Pockaly na nastak ted uz je to o stestene.
tak vidíš
![]()
budu moc držet palce
![]()
Holky, tak jsem tu pár dní nebyla a ve středu mě čeká IUI a když to nevyjde ( já doufám že ANO) tak 2.3. mi začíná dlouhý protokol na 1.IVF.
@Mirka04 Neboj se, IUI je v pohodě. Mě teď čeká odběr vajíček. Už nám to přece musí klapnout.
@dannyka1 A odběr vajíček máš poprvé? Já se děsně bojím toho uspání
tak nějak to vě mě vyvolává obavy. Tak držím palce, aby jsi měla hodně krásných vajíček a z jednoh z nich pak krásného mimíska ![]()
@Mirka04 @dannyka1 Holky, tak dneska píchám pregnyl a ve čtvrtek odběr. Jsem z toho všeho lehce nervózní, ale zároveň se hrozně těším! Co vy?
@Mirka04 Ano, jdu na IVF poprve, takže moc nevím, co mě čeká. Miminko ti také přeju, ať nemusíš na IVF a zítra ti to výjde.
@Aeonka Taky pícháš v devět, jsem zvědavá, jestli to zvládnu. Gonal jsem měla v peru. Taky se těším, ale mám i obavy. Určitě nám to všem výjde.
@Aeonka no já zatím nic a pokud by nevyšlo IUI tak začnu 2.3. Hodně štěstí přeji ![]()
@dannyka1 Tak jak jsi to zvladla? Ja uz jsem rada, ze to mam za sebou a zitra pujdu na OPU. Nejak se mnou ty hormony mavaji ![]()
@AeonkaAhoj, zvládla jsem to a už ať to je zítra za mnou. Je to zvláštní pocit, že už zítra začne naše mímo vznikat. Zítra ať všechno výjde a krásně se vám to vyvíjí.