Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak KET nebude
sliznice po estrofemu jen 3mm
protože jsem během půl roku stimulovala 3krát, mám doporučeno tělo nechat 3 měs odpočinout
ach jo, já ty hormony tak těžce snáším, ale co bych pro mimi neudělala. Vám holky VŠEM držím palečky
![]()
@Jarpa Uvidíš, že si tělo odpočine a za tři měsíce se vám to povede.
@Jarpa Tři měsíce utečou a tělo se Ti dá aspoň trochu dohromady. Nevím zda jsi zkoušela, ale po pítí kontryhelu rozte sliznice. Mě osobně sice kontryhel moc nepomohl, ale vím, že některým holkám pomohl hodně.
Ahoj holky, tak já byla 13.1. na prvním IVF, včera jsem dostala menstruaci. V březnu začínáme dlouhý protokol…
@Jiřka28 Ahoj, já mám naplánovaný dlouhý protokol taky na březen ![]()
@Jiřka28 píše:
Ahoj holky, tak já byla 13.1. na prvním IVF, včera jsem dostala menstruaci. V březnu začínáme dlouhý protokol…
to je mi líto… ![]()
a mrazáčci teda nejsou… (?) ![]()
Z dlouhého protokolu bývají kvalitnější vajíčka ![]()
@Janice78 píše:
to je mi líto…
a mrazáčci teda nejsou… (?)
Z dlouhého protokolu bývají kvalitnější vajíčka
Ne nejsou, přestala se vyvíjet, asi špatná vajíčka, je to hrozný, ale Tobě to nemusím vykládat… Doufám, že ten dlouhý zabere
@Mirka04 píše:
@Jiřka28 Ahoj, já mám naplánovaný dlouhý protokol taky na březen
Ahoj, taky máš 2.ivf? Budu držet palce
@dannyka1 Ano, taky mi to přijde takové zvláštní, ale hezké! V pátek má manžel narozeniny, tak by to byl hezký dárek. Zítra se drž a pak napiš, jak jsi na tom ![]()
@Jiřka28 píše:
Ne nejsou, přestala se vyvíjet, asi špatná vajíčka, je to hrozný, ale Tobě to nemusím vykládat… Doufám, že ten dlouhý zabere
a to vám řekli, že byli vajíčka špatný…? ![]()