Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aeonka Dobrý ráno, jak je den po transféru? Mě bolí jenom záda, v noci jsem už nevěděla, jak si lehnout.
@dannyka1 dobré ráno, já se cítím dobře. Cítím lehký tlak v podbřišku jinak nic zvláštního. Co ty? Kromě zad? Jsi doma a nebo pracuješ?
@Aeonka Válím se doma, car dává neschopenku až do testu. Mám odpočívat a nic nedělat. Co ty?
@Mirka04 Vím,že to stojí ta to. Robotický vysavač to jistí. Ještě by mohl stírat.
@Mirka04 Doufám, že to rychle uteče do testu a pak tam budou // ![]()
@Aeonka To si piš, že na testu bude dálnice
a za jak dlouho budeš testovat?
@Mirka04 Asi příští týden. Zkusím vydržet do pátku, to jdu do CAR.
@Aeonka Ahoj, cítím se dobře. Změnu žádnou, ale i u dcery mně bylo špatně až když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná. Koukala jsem, že už jdeš v pátek do CARU. To už ti budou brát krev? Já jdu až v úterý a manžel nechce, abych se dřív testovala. Už jsme byli tolikrát z těch testů zklamaný.
@dannyka1 Do CAR jdu až příští pátek. Taky nechci testovat dříve, zklamání bylo už hodně. Jinak se taky cítím dobře. Jen jsem taková spavá, ale to může být nahromadena únava za několik předchozích měsíců. Už si ani nepamatuji, kdy jsem se naposledy takhle valela
. Co máš dneska v plánu?
@Aeonka To jsem pochopila, že jdeš až příští pátek. Zítra by to bylo docela brzo.
Mně příjde, že spíš mně dělá problém v noci usnout. Nevím v jaké poloze spát kvůli zádům. Dneska asi to co zítra. Gauč, televize a hraní s dcerou. Musím teda ještě dát vařit čočku na oběd. To je to jediný co mám od doktorky dovolený. Uvařit oběd. Co ty budeš dělat?
Já měla dnes oběd už uvareny. Včera nám montovali dveře, tak jsem je zlehka dopoledne otrela, jen teda půlku. Nějak nedokážu jen ležet. Začíná to být už dlouhé. ![]()