Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vivy píše:
Ahoj holky, chtela bych se k vam pridat. Stimuluji ted na treti ivf, tak to snad uz vyjde. Dnes jsem byla na ultrazvuku a vajicka musi jeste trochu povyrust, takze ultrazvuk bude znovu v patek.
Vítej
![]()
A ví se, proč předchozí IVF nevyšla?
![]()
@chicky U 1.IVF mi OPU vycházelo na sobotu takže jsem pak v pondělí šla do práce a po ET jsem si vzala týden dovči. U 2.pokusu jsem byla na neschopence den před opu, protože jsem stimulaci tentokrát špatně snášela a v noci jsem nemohla spát a ráno v pět nemohla pak vstát do práce.
Byla jsem ráda že jsem doma, jelikož i narkózu jsem špatně snášela a bylo mi ten den hrozně špatně. Myslím že jsem měla mírně hyperstimulační syndrom. Začátkem února se chystáme na další pokus a to bych si vzala volno asi na OPU 2 dny a pak normálně chodila do práce. Záleží ale na tom jak se budu cítit. Hodně štěstí.
@chicky ahoj holky, pročítám Vaší diskusi. já jsem otěhotněla po 2. IVF, a dovolenou jsem měla vždy jen na OPU, jinak jsem byla v práci. doktoři mi to tak radili, chovat se normálně jako by se nic nedělo, jen samozřejmě netahat nic těžkého.
@Renatka86Ja pícham od pondělí. První injekce byla celkem síla, fungoval pud sebezáchovy, ale nějak jsem to dala
Tak jsem to dnes nevydržela 8.den po ET jsem si odpoledne udělala test-negativní, tak nevím jestli mám ještě vůbec doufat, spíš myslím, že se nepovedlo ![]()
@Jiřka28 píše:
Tak jsem to dnes nevydržela 8.den po ET jsem si odpoledne udělala test-negativní, tak nevím jestli mám ještě vůbec doufat, spíš myslím, že se nepovedlo
vydrž, ještě je brzo! ![]()
Někdo nemá pozitivní test ani 12. den.. a je těhu ![]()
tak nepropadej zbytečně panice, protože jestli se mrňavka chytil, tak ať není v depresivním těle!
![]()
@Jiřka28 píše:
Tak jsem to dnes nevydržela 8.den po ET jsem si odpoledne udělala test-negativní, tak nevím jestli mám ještě vůbec doufat, spíš myslím, že se nepovedlo
a navíc odpoledne! Tady chce někdo na zadek! ![]()
Jednak se testuje z ranní moči a druhak je prostě ještě na nějaký závěry brzo!
![]()
@Janice78 píše:
a navíc odpoledne! Tady chce někdo na zadek!
Jednak se testuje z ranní moči a druhak je prostě ještě na nějaký závěry brzo!![]()
![]()
Přítel a mamka říkali něco podobného
.Děkuji
. Ale hodně lidí mi říkalo, ze 8.den už to bývá poznat a na testu psali kdykoli během dne
,ale dobře ještě budu doufat..
Ahoj,
tak hlásím z 9 folikulů jen 2 vajíčka, ted ještě zda budou k něčemu. Dali jsme si metodu PICSI, Primo Vision tedy NE. Ptala jsem se na ten AH, a prý ho dělají jen když má vajíčko silný obal. Ale jestli chceme, tak to udělají, tak ted nevím.
@Jiřka28 píše:
Přítel a mamka říkali něco podobného![]()
.Děkuji
. Ale hodně lidí mi říkalo, ze 8.den už to bývá poznat a na testu psali kdykoli během dne
,ale dobře ještě budu doufat..
ano, jak říkáš „bývá to poznat“ a holt někomu se ukáže druhá čárka o něco později. Každý tělo je originál a každý to má trochu jinak
![]()
@sarik82 píše:
Ahoj,
tak hlásím z 9 folikulů jen 2 vajíčka, ted ještě zda budou k něčemu. Dali jsme si metodu PICSI, Primo Vision tedy NE. Ptala jsem se na ten AH, a prý ho dělají jen když má vajíčko silný obal. Ale jestli chceme, tak to udělají, tak ted nevím.
tak ono ve finále stačí jedno pořádné vajíčko a jedna správná spermijka, tak počkáme, co povědí…
kdy to budeš vědět jak se jim daří!?
@Janice78 píše:
ano, jak říkáš „bývá to poznat“ a holt někomu se ukáže druhá čárka o něco později. Každý tělo je originál a každý to má trochu jinak![]()
![]()
![]()
![]()
Tak já pak písnu, jak jsem dopadla, ale už tomu moc nevěřím..
@Jiřka28 píše:
Tak já pak písnu, jak jsem dopadla, ale už tomu moc nevěřím..
věř do poslední chvíle, jestli se mrňavka chytil, tak ať má dobré prostředí… ![]()
@Janice78
obě se oplodnila a vyvíjí se, tak snad vydrží do zítra. To už by nás to štěstí opravdu nemělo rádo.
Tak jsem si holky vyzvedla ten zbytek leku v lekarne. No odchazela jsem s plnym pytlikem a i duchodci za mnou ve fronte valili oci, asi jestli nemam neco lepsiho nez oni
Si nějak nedokazu predstavit tohle vsechno dostat do tela.