IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13107
21.1.15 08:05
@Vivy píše:
Ahoj holky, chtela bych se k vam pridat. Stimuluji ted na treti ivf, tak to snad uz vyjde. Dnes jsem byla na ultrazvuku a vajicka musi jeste trochu povyrust, takze ultrazvuk bude znovu v patek.

Vítej :D :kytka:
A ví se, proč předchozí IVF nevyšla? :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
21.1.15 08:06

@chicky U 1.IVF mi OPU vycházelo na sobotu takže jsem pak v pondělí šla do práce a po ET jsem si vzala týden dovči. U 2.pokusu jsem byla na neschopence den před opu, protože jsem stimulaci tentokrát špatně snášela a v noci jsem nemohla spát a ráno v pět nemohla pak vstát do práce. :( Byla jsem ráda že jsem doma, jelikož i narkózu jsem špatně snášela a bylo mi ten den hrozně špatně. Myslím že jsem měla mírně hyperstimulační syndrom. Začátkem února se chystáme na další pokus a to bych si vzala volno asi na OPU 2 dny a pak normálně chodila do práce. Záleží ale na tom jak se budu cítit. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.15 10:50

@chicky ahoj holky, pročítám Vaší diskusi. já jsem otěhotněla po 2. IVF, a dovolenou jsem měla vždy jen na OPU, jinak jsem byla v práci. doktoři mi to tak radili, chovat se normálně jako by se nic nedělo, jen samozřejmě netahat nic těžkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.1.15 15:40

@Renatka86Ja pícham od pondělí. První injekce byla celkem síla, fungoval pud sebezáchovy, ale nějak jsem to dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.1.15 18:55

Tak jsem to dnes nevydržela 8.den po ET jsem si odpoledne udělala test-negativní, tak nevím jestli mám ještě vůbec doufat, spíš myslím, že se nepovedlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
21.1.15 19:20
@Jiřka28 píše:
Tak jsem to dnes nevydržela 8.den po ET jsem si odpoledne udělala test-negativní, tak nevím jestli mám ještě vůbec doufat, spíš myslím, že se nepovedlo :nevim:

vydrž, ještě je brzo! :hug:
Někdo nemá pozitivní test ani 12. den.. a je těhu :D
tak nepropadej zbytečně panice, protože jestli se mrňavka chytil, tak ať není v depresivním těle! :hug: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
21.1.15 19:22
@Jiřka28 píše:
Tak jsem to dnes nevydržela 8.den po ET jsem si odpoledne udělala test-negativní, tak nevím jestli mám ještě vůbec doufat, spíš myslím, že se nepovedlo :nevim:

a navíc odpoledne! Tady chce někdo na zadek! :jazyk:
Jednak se testuje z ranní moči a druhak je prostě ještě na nějaký závěry brzo! :hug: :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.1.15 09:48
@Janice78 píše:
a navíc odpoledne! Tady chce někdo na zadek! :jazyk:
Jednak se testuje z ranní moči a druhak je prostě ještě na nějaký závěry brzo! :hug: :D :hug:

Přítel a mamka říkali něco podobného :lol: :lol:.Děkuji :srdce:. Ale hodně lidí mi říkalo, ze 8.den už to bývá poznat a na testu psali kdykoli během dne :),ale dobře ještě budu doufat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
22.1.15 09:54

Ahoj,
tak hlásím z 9 folikulů jen 2 vajíčka, ted ještě zda budou k něčemu. Dali jsme si metodu PICSI, Primo Vision tedy NE. Ptala jsem se na ten AH, a prý ho dělají jen když má vajíčko silný obal. Ale jestli chceme, tak to udělají, tak ted nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
22.1.15 10:06
@Jiřka28 píše:
Přítel a mamka říkali něco podobného :lol: :lol:.Děkuji :srdce:. Ale hodně lidí mi říkalo, ze 8.den už to bývá poznat a na testu psali kdykoli během dne :),ale dobře ještě budu doufat..

ano, jak říkáš „bývá to poznat“ a holt někomu se ukáže druhá čárka o něco později. Každý tělo je originál a každý to má trochu jinak ;) :D :hug: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
22.1.15 10:13
@sarik82 píše:
Ahoj,
tak hlásím z 9 folikulů jen 2 vajíčka, ted ještě zda budou k něčemu. Dali jsme si metodu PICSI, Primo Vision tedy NE. Ptala jsem se na ten AH, a prý ho dělají jen když má vajíčko silný obal. Ale jestli chceme, tak to udělají, tak ted nevím.

tak ono ve finále stačí jedno pořádné vajíčko a jedna správná spermijka, tak počkáme, co povědí…
kdy to budeš vědět jak se jim daří!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.1.15 10:26
@Janice78 píše:
ano, jak říkáš „bývá to poznat“ a holt někomu se ukáže druhá čárka o něco později. Každý tělo je originál a každý to má trochu jinak ;) :D :hug: :andel: :hug:

Tak já pak písnu, jak jsem dopadla, ale už tomu moc nevěřím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
22.1.15 10:28
@Jiřka28 píše:
Tak já pak písnu, jak jsem dopadla, ale už tomu moc nevěřím..

věř do poslední chvíle, jestli se mrňavka chytil, tak ať má dobré prostředí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
22.1.15 16:03

@Janice78
obě se oplodnila a vyvíjí se, tak snad vydrží do zítra. To už by nás to štěstí opravdu nemělo rádo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
22.1.15 21:27

Tak jsem si holky vyzvedla ten zbytek leku v lekarne. No odchazela jsem s plnym pytlikem a i duchodci za mnou ve fronte valili oci, asi jestli nemam neco lepsiho nez oni :D Si nějak nedokazu predstavit tohle vsechno dostat do tela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí