IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
19.1.15 12:22

Tak to di sikovna. to bych nezvladla!
ja mam klasicke injekce. zatim sem nezjistovala kolik ml toho bude ale piccham 2 davky najednou a to rano a vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 12:26
@dannyka1 píše:
@Renatka86 Píchám do břicha, je to v takovém peru, kde si nastavím jednotky a malé jehly, které měním. Divila jsem se, ale zvládla jsem to, když mi to dneska sestra ukazovala. Myslela jsem si, že mě bude píchat také manžel, ale mám si píchat ráno a to je v práci. Takže než půjdu do práce, tak si budu muset píchnout včeličku sama.

neboj se toho, pero není ani cítit a až si to jednou píchneš, tak podruhý to půjde samo :hug:
Já si pak k tomu píchala ještě Cetrotide (aby se předešlo předčasný OVU a vajuchy vydrželi až do OPU), a to je ještě k tomu trochu alchymie a je to už skutečná jehla
a taky jsem omdlívala hrůzou, jakpak si tohle asi píchnu, ale píchla - a víš proč? Máme totiž pořádnou motivaci - mrňavku v náručí a uděláme pro to všechno :mrgreen: :hug: :jazyk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.15 12:49

Holky nebojte, píchání je to jednoduché na celém procesu ;), jde jen o to první píchnutí a pak už je to člověku úplně jedno :lol:. Já jsem dnes 6. den po a mám větší nervy z testu než z injekcí 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 13:04
@Jiřka28 píše:
Holky nebojte, píchání je to jednoduché na celém procesu ;), jde jen o to první píchnutí a pak už je to člověku úplně jedno :lol:. Já jsem dnes 6. den po a mám větší nervy z testu než z injekcí 8o :lol:

6. den po ET? :think: :hug:
Pro mě teda bylo čekání po ET mnohem horší než stimulace (píchání všech těch injekcí - i když jsem si to při píchání samozřejmě nemyslela a říkala jsem si, až bude po OPU, jak už mě čeká jenom to hezké.. óóó jak jsem se spletla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.15 13:32
@Janice78 píše:
6. den po ET? :think: :hug:
Pro mě teda bylo čekání po ET mnohem horší než stimulace (píchání všech těch injekcí - i když jsem si to při píchání samozřejmě nemyslela a říkala jsem si, až bude po OPU, jak už mě čeká jenom to hezké.. óóó jak jsem se spletla :(

Jojo po ET, no já jsem také pěkně nervózní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 13:37
@Jiřka28 píše:

já vím, hrozně se táhne a člověk přemýšlí, jestli testovat nebo počkat do testu z krve…
Já jsem nevydržela a testovala jsem 8. den po ET (ale měli jsme prodlouženou kultivaci a asistovaný hatching), takže už by se něco ukázalo - a bohužel ne. Pak 12. den jsem začala špinit a znovu jsem udělala test, jen abych se ujistila a opravdu ne. Bylo to 1. IVF, takže nic nevzdáváme, ale je úsměvný, když už si tím člověk projde, jak se bál na začátku injekcí, ale ono to pak vezme úplně jiný obrátky a člověk má úplně jiný druh strachu o to malé co je v něm… A mužíčka jsem dost překvapila tím, když jsem mu zpětně říkala, že nejhorší to bylo od ET dál. Myslel, že pro mě bylo nejhorší to píchání injekcí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 13:38
@Jiřka28 píše:

a moc to držím palce, aby to vyšlo! :hug: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.15 13:43
@Janice78 píše:
a moc to držím palce, aby to vyšlo! :hug: :srdce: :hug:

Moc děkuji :hug:.To máš pravdu, také nevím kdy testovat, měli jsem 5 denní kultivaci, ale asi počkám na krev…tak to mě moc mrzí, že vám to nedopadlo, ale teď to určo dopadne!!! Kdy na to jdete znovu? Máte zmrzlíky? To mě mrzí, že nemáme ani jednoho…A můžu se zeptat kolik je ti let a do jakého centra jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.15 13:45

Jinak mě bolí dost břicho a prsa, ale to jsou asi ty hormony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 13:59
@Jiřka28 píše:
Moc děkuji :hug:.To máš pravdu, také nevím kdy testovat, měli jsem 5 denní kultivaci, ale asi počkám na krev…tak to mě moc mrzí, že vám to nedopadlo, ale teď to určo dopadne!!! Kdy na to jdete znovu? Máte zmrzlíky? To mě mrzí, že nemáme ani jednoho…A můžu se zeptat kolik je ti let a do jakého centra jezdíte?

zmrzlíky nemáme, v den ET jich bylo 5, šampiona transferovali a další den mi řekli, že nic nezamrazili, že by to nevydrželi :( :nevim:
A vy nemáte proč? :think: :hug:
Je mi 36 let, znovu zkusíme až co nám řeknou v CAR - zatím jsme s nimi nemluvili, jdeme na konzultaci až v půlce února
A nechci jít do dalšího IVF aniž se něco udělá jinak než teď v prosinci u toho prvního IVF.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 14:00
@Jiřka28 píše:
Jinak mě bolí dost břicho a prsa, ale to jsou asi ty hormony :lol:

jo jo, to dělá ten utrogestan :D :hug: :D
Ale mrňavka se určitě zavrtal a tak za chvilku to přebere do svých ruček a počkej - pak to pojede jak na drátkách! :hug: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.15 14:05
@Janice78 píše:
zmrzlíky nemáme, v den ET jich bylo 5, šampiona transferovali a další den mi řekli, že nic nezamrazili, že by to nevydrželi :( :nevim:
A vy nemáte proč? :think: :hug:
Je mi 36 let, znovu zkusíme až co nám řeknou v CAR - zatím jsme s nimi nemluvili, jdeme na konzultaci až v půlce února
A nechci jít do dalšího IVF aniž se něco udělá jinak než teď v prosinci u toho prvního IVF.. :think:

No my měli celkem 7 kusů a vybrali nám jedno nejlepší, které mám v bříšku, prý byl mezi 1 a 2, ale tamty by prý nevydrželi rozmrazování, tak něco jako u vás :(. To chápu, taky jsem říkala, že když se to nepodaří, tak chci aby se mnou něco nejdřív udělali - mám PCO, ale partner je má prý mega rychlé :lol:, tak aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
19.1.15 14:08

@Ivfka82
moc ti děkuji aspoň za takovou odpověď. čeká mě OPU ve ST, tak ještě hledám info a názory. třeba to AH - o něm se mi Dr. nezmínila. jdeme určitě do metody PICSI a Primo Vision raději přidáme. podle UTZ by mělo být 9 folikulů, ale co z nich bude a jaký budou, to ví jen Bůh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 14:08
@Jiřka28 píše:
No my měli celkem 7 kusů a vybrali nám jedno nejlepší, které mám v bříšku, prý byl mezi 1 a 2, ale tamty by prý nevydrželi rozmrazování, tak něco jako u vás :(. To chápu, taky jsem říkala, že když se to nepodaří, tak chci aby se mnou něco nejdřív udělali - mám PCO, ale partner je má prý mega rychlé :lol:, tak aspoň něco.

no, já ani nevím, jakou kvalitu ty emryjka měli, takže se na ně do CAR pěkně chystám. Ale důvod pro nezamražení máme stejný.
U nás je problém s SPG (máme ho geneticky daný, takže s tím nic neuděláme), u mě nic očividného nenašli… tak nevím. Musíme počkat s nějakými závěry do té konzultace :think:
a ty nepřemýšlej co bude příště, žádné nebude, protože budeš těhu a hotovo! :jazyk: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 14:10
@sarik82 píše:
@Ivfka82
moc ti děkuji aspoň za takovou odpověď. čeká mě OPU ve ST, tak ještě hledám info a názory. třeba to AH - o něm se mi Dr. nezmínila. jdeme určitě do metody PICSI a Primo Vision raději přidáme. podle UTZ by mělo být 9 folikulů, ale co z nich bude a jaký budou, to ví jen Bůh.

AH si dejte, zvýšíte šance :hug: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital