Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@macik1976 píše:
@Ivfka82 díky moc, no embryoložka byla fakt v dobré náladě a šlo vidět, že je spokojená, tak snad bude něco i na zamrazení
moc držím palce, aby to vyšlo a ještě zbylo něco na zamražení - to je ideální stav! ![]()
@dannyka1 já jsem stimulovala menopurem 9 dní, ale vůbec mi po něm nic nebylo, ještě se mi zlepšila plet, možná trošku nateklé bříško, ale bolesti žádné. Kyselinu ber pořád, to ani nevysazuj, kvůli poškození…
@dannyka1 píše:
@Ivfka82 Věř mu, je to bojovník. @macik1976 To máš krásný počet.
Chtěla jsem se zeptat, braly jste při stimulaci kyselinu listovou?
Mě čeká od pondělí stimulace a začínám mít strach, aby to všechno vyšlo a jak budu na hormony reagovat.
já beru superfolin = kyselina listová speciálně upravená, aby se vstřebávala.
@dannyka1 píše:
@Ivfka82 Věř mu, je to bojovník. @macik1976 To máš krásný počet.
Mě čeká od pondělí stimulace a začínám mít strach, aby to všechno vyšlo a jak budu na hormony reagovat.
mě kyselinu listovou chtěl předepsat Dr. současně s léky na stimulaci, ale řekla jsem mu, že beru Femibion už asi rok, tak recept na listovku zase zmuchlal…
Ve Femibionu je listovka taky už nějak naštěpená aby jí tělo co nejlépe zpracovalo
a při stimulaci určitě nevadí
![]()
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala-13.1. jsem byla na transferu jednoho broučka, tak doufám… Měli jsme ještě 6 na zmrazení, ale přestali se vyvíjet
, tak musíme věřit tomu co mám v břiše ![]()
@Jiřka28 píše:
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala-13.1. jsem byla na transferu jednoho broučka, tak doufám… Měli jsme ještě 6 na zmrazení, ale přestali se vyvíjet, tak musíme věřit tomu co mám v břiše
vítej ![]()
a hlavně věř! ![]()
doufám, že ležíš někde v klidu a odpočíváš?
![]()
@dannyka1 píše:
Jojo, braly. Ničemu to neuškodí.
Neboj, každá reagujeme na hormony po svém, ale málokdo má vyloženě vážné problémy. Většinou jsme se s holkama shodovaly v tom, že jsme nafouklé, bolí nás vnady, někdy se dělají modřiny po injekci nebo svědí místo vpichu, cítily jsme se takové natlakované, ale nic vážnýho.
Děkuji Ti, momentálně se vàlim
, vzala jsem si neschopenku, myslím že by jí měla mít každá. Měla jsem jí i u IUI
@Solaris píše:
Jojo, braly. Ničemu to neuškodí.
Neboj, každá reagujeme na hormony po svém, ale málokdo má vyloženě vážné problémy. Většinou jsme se s holkama shodovaly v tom, že jsme nafouklé, bolí nás vnady, někdy se dělají modřiny po injekci nebo svědí místo vpichu, cítily jsme se takové natlakované, ale nic vážnýho.
přesný popis!
Všechno z toho jsem měla, ale nebylo to vůbec nic vážného ![]()
@Jiřka28 píše:
Děkuji Ti, momentálně se vàlim, vzala jsem si neschopenku, myslím že by jí měla mít každá. Měla jsem jí i u IUI
taky jsem měla neschopenku, i když se určitě najdou tací, kteří budou tvrdit, že je lepší chodit do práce a nemyslet na to…
já byla ráda, že jsem doma ![]()
@Janice78 píše:
taky jsem měla neschopenku, i když se určitě najdou tací, kteří budou tvrdit, že je lepší chodit do práce a nemyslet na to…
já byla ráda, že jsem doma
Přesně, jsem také ráda, že můžu být doma, ale je pravda, že záleží na práci… A ty jsi také po IVF?
Snažím se, ale zase se bojím moc doufat
, jak jsem četla moc dobře první pokusy nedopadaj
@Jiřka28 píše:
Přesně, jsem také ráda, že můžu být doma, ale je pravda, že záleží na práci… A ty jsi také po IVF?
ano, jsem po 1. IVF, ET jsme měli 21.12., bohužel 2.1. přišla MS ![]()
Ale nic jsme nevzdali, v půlce února jdeme do CAR zjistit co a jak a budeme to zkoušet dál
![]()
@Jiřka28 píše:Snažím se, ale zase se bojím moc doufat
@Iwi0001 píše:
@Jiřka28 tak mu věř a vše dobře dopadne
no tak to já zase slyším jen o samých úspěších při prvním IVF!
![]()
Záleží na zdroji těch informací ![]()