Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@macik1976 píše:
Holky tak mám oplodněných všech 5 vajíček, vypadají prý hezky a mám si volat až v pátek kvůli transferu, jestli v sobotu nebo v neděli
gratuluji
![]()
@macik1976 píše:
Holky tak mám oplodněných všech 5 vajíček, vypadají prý hezky a mám si volat až v pátek kvůli transferu, jestli v sobotu nebo v neděli
Gratulace ![]()
@Ivfka82 děkuji za odkaz. O primo vision slyším opravdu poprvé a ani mi o tom neřekli v caru. Tak se jich na to zeptám až tam půjdu. Držím palce ať se ty dvě poslední embryjka dobře vyvíjí. Já měla také dvě 3den kultivace a když jsme se rozhodovali zda vložit obě či jen jedno tak do 4.dne přežilo jen jedno.
Jsou to nervy. To ti řeknu. ![]()
Tak se nám u těch posledních dvou embryek zpomalil vývoj, odpovídají druhému dnu místo třetímu. Zítra mám přijít na 11:30 a něco na převlečení kdyby se to NÁHODOU zavádělo…tak jsem to už obrečela a jsem smířená, že 1. pokus neuzpěšný
![]()
@Janice78 jsem na tom stejně jako ty, večer to jaksi přišlo k sobě, bolelo to jak čert a měla jsem pocit, že mi vypadne spodek a že jsem v 5 měsíci. Dnes to taky bolí, ale už je to mnohem lepší. Jen mám říííídkou stolici, může to být po tom utrogestanu? Beru ráno 4 a večer 4 a zavádím si je.
@macik1976 @snowhite31 děkuji za podporu, ale pomalu přemýšlím co dál… ![]()
@Ivfka82 zkus ještě uvěřit..
i když je to hrozně těžký. Dobře to vím, jaký to bylo, když mi z CAR do telefonu řekli, že se nepodařilo nic zamrazit (a to jsem měla jednoho u sebe, ale nechytil se).
Snaž se sebrat, pro případ, že byste to přece jen zkusili, ať nedávají mrňavku do vystresovaný maminy
![]()
@macik1976 píše:
@Janice78 jsem na tom stejně jako ty, večer to jaksi přišlo k sobě, bolelo to jak čert a měla jsem pocit, že mi vypadne spodek a že jsem v 5 měsíci. Dnes to taky bolí, ale už je to mnohem lepší. Jen mám říííídkou stolici, může to být po tom utrogestanu? Beru ráno 4 a večer 4 a zavádím si je.
bolesti jsem měla stejný, i s tím nafouklým břichem. Po utrogestanu jsem byla malátná a ospalá, ale spíš po polední dávce (měla jsem jiné dávkování než ty - měla jsem to 2-2-2) a naopak na záchod jsem chodila „předpisově“
ráno a žádný průjem nebyl…
Ale na ten utrogestan může každý reagovat jinak… tak snad se to srovná
![]()
@Janice78 ještě se zeptám, jak je to s tím sexíkem, kdy budeme moct. Myslím si, že ted určitě ne, protože jsem bolavá a když bude et, tak za jak dlouho po něm můžem?
@macik1976 píše:
@Janice78 ještě se zeptám, jak je to s tím sexíkem, kdy budeme moct. Myslím si, že ted určitě ne, protože jsem bolavá a když bude et, tak za jak dlouho po něm můžem?
Ahoj holky, nevíte o nějakém CAR Opava nebo Krnov nebo někde v téhle lokalitě? Díky
@Ivfka82 Neházej flintu do žita, někde jsem v diskuzích narazila na holčinu, co taky měla opožděný embryjko a mimi z toho bylo! ![]()