IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
11.1.15 10:49

@alenka84 asi jsem to spletla, dr mi jen řekl, že 8 jich bude určitě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.1.15 12:33

Ahoj holky, tak dnes 1 DC a začala jsem stimulovat na KET :) At se nám to všem tady letos podaří :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.1.15 13:25

@Jarpa a čím stimuluješ? Něco na růst sliznice? Já se chystám na KET asi příští cyklus, ale doufám, že bude ovulace a zvládnu to tím pádem bez stimulace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.1.15 13:55
@macik1976 píše:
@alenka84 asi jsem to spletla, dr mi jen řekl, že 8 jich bude určitě :mavam:

No s jistotu může lékař mluvit o osmi folikulech, vajíčko jako takové na UZ není poznat, dokud neudělají punkci vajíček nezjistí kolik se získalo vajíček. Nedá se to zjistit z krve ani UZ, takže to byl zřejmě jen odhad. Folikul může být prázdný bez vajíčka a nebo vajíčko může být bez jádra - tudíž nepoužitelné. (Ale to nebude tvůj případ, jen pro pochopení co lékař vidí, určitě budeš mít dostatek zdravých vajíček ;) )
Však zítra určitě taky napiš, jak jsi dopadla, jak jsi to prožívala a co jsi si vybrala za metody na víc. Hlavně se zbytečně nestresuj počtem vajíček, já mám pět čekala jsem více, ale nakonec jsem spokojená. Zítra máme mít 1. výsledky jak se miminkám daří :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.1.15 13:58
@Jarpa píše:
Ahoj holky, tak dnes 1 DC a začala jsem stimulovat na KET :) At se nám to všem tady letos podaří :-))

:palec: hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
11.1.15 14:11
@Ivfka82 píše:
No s jistotu může lékař mluvit o osmi folikulech, vajíčko jako takové na UZ není poznat, dokud neudělají punkci vajíček nezjistí kolik se získalo vajíček. Nedá se to zjistit z krve ani UZ, takže to byl zřejmě jen odhad. Folikul může být prázdný bez vajíčka a nebo vajíčko může být bez jádra - tudíž nepoužitelné. (Ale to nebude tvůj případ, jen pro pochopení co lékař vidí, určitě budeš mít dostatek zdravých vajíček ;) )
Však zítra určitě taky napiš, jak jsi dopadla, jak jsi to prožívala a co jsi si vybrala za metody na víc. Hlavně se zbytečně nestresuj počtem vajíček, já mám pět čekala jsem více, ale nakonec jsem spokojená. Zítra máme mít 1. výsledky jak se miminkám daří :srdce: :dance:
:palec: Souhlasím!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.1.15 14:29

@Ivfka82 držím palce ať se vše podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.1.15 14:59
@alenka84 píše:
@Jarpa a čím stimuluješ? Něco na růst sliznice? Já se chystám na KET asi příští cyklus, ale doufám, že bude ovulace a zvládnu to tím pádem bez stimulace :think:

ahoj, stimuluji estrofemem, po UTZ utogestan a píchám si fraxiparin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.1.15 15:36
@Iwi0001 píše:
@Ivfka82 držím palce ať se vše podaří

děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
11.1.15 16:27

@Ivfka82 tak to byla dobrá úroda 5 kvalitních vajíček a super spermiogram. Co je to primo vision? nikdy jsem o tom neslyšela.
@Anonym82 AHM jsem měla 1,72 to bylo v roce 2013 kdy jsme byli na 1.IVF. Dr. řekl že se AHM může měnit, takže se zeptám v caru zda by mi mohli znovu nabrat ahm. Norma je 2. Já moc vajíček při OPU neměla vždy tak 3-4 které se oplodnili a to do druhého dne odpadaly že nám nic nezbylo nikdy na zmražení a byla jsem ráda že aspoň jedno embryjko to přežilo do 4 dne co jsme byli v létě na 2.ivf.Při konzultaci po IVF mi dr. řekl, že to může být kvalitou vajíček že takto odpadají embryjka. Měla jsem vždy krátký protokol také s velkými dávkami Gonalu asi262jedn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.1.15 16:58
@snowhite31 píše:
@Ivfka82 tak to byla dobrá úroda 5 kvalitních vajíček a super spermiogram. Co je to primo vision? nikdy jsem o tom neslyšela.
posílám odkaz http://www.ivfbrno.cz/…system/t1049
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
11.1.15 16:59

Ahoj holky :mavam:
Mohu se mezi Vas pridat? Dnes zacinam stimulaci na II.IVF kratky protokol Menopurem. Chodim do Sanus Pce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.1.15 17:06

@snowhite31 se mi to spojilo s tvým textem odkaz: http://www.ivfbrno.cz/…system/t1049 :lol:
@sarik82 vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.1.15 12:32

Ahoj tak jsme doma trošku smutní :(
v sobotu odebráno 5 vajíček, dnešní výsledek: jedno mrtvé, dvě se zastavili ve vývoji (zůstávají dvě) ET středa tak doufám, že přežijí. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
12.1.15 14:13

@Ivfka82 Určitě to budou bojovníci! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie