IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
13.1.15 17:34

@Anonym82 a jak to holky řešíte, když sexííík nee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
13.1.15 18:38
@macik1976 píše:
@Janice78 ještě se zeptám, jak je to s tím sexíkem, kdy budeme moct. Myslím si, že ted určitě ne, protože jsem bolavá a když bude et, tak za jak dlouho po něm můžem?

jj, až do testu a pak bych to taky moc neriskovala… :think: Ale uvidíš, jak to budeš cítit… :hug:
Jde o to, aby se mrňavka pořádně chytnul a při sexu se všechno dole prokrvuje a.. vůbec - tak aby to nezpůsobilo nějakou kalamitu 8) To by ti za to asi nestálo - a tak to ber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
13.1.15 20:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nevíte o nějakém CAR Opava nebo Krnov nebo někde v téhle lokalitě? Díky

Tam jedině Ostrava (nebo pak Olomouc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
13.1.15 20:52
@macik1976 píše:
@Anonym82 a jak to holky řešíte, když sexííík nee?
:lol: No bývají to muka, ale co bychom pro mimi neudělaly ne?! O to to pak bývá po těch 14 dnech lepší ;) No a partner ten samozřejmě může… :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.1.15 23:40
@Ivfka82 píše:
Tak se nám u těch posledních dvou embryek zpomalil vývoj, odpovídají druhému dnu místo třetímu. Zítra mám přijít na 11:30 a něco na převlečení kdyby se to NÁHODOU zavádělo…tak jsem to už obrečela a jsem smířená, že 1. pokus neuzpěšný :,( :,( :,( :,( :,(

nevzdávej to :hug: :kytka: :kytka: držím palečky a myslím na Tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
14.1.15 08:05

@Solaris ahoj, jak pokračuje stimulace? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
14.1.15 08:48
@Janice78 píše:
@Solaris ahoj, jak pokračuje stimulace? :hug:

Už se to blíží, včera poslední Menopur, dneska Ovitrelle a pak už vijó vijó 8) :pankac: jsem zvědavá, jak tentokrát snesu OPU, minule jsem chodila pár dní jak vingl :cert: :cert: a ještě jsem si pak připadala jak hypochondr, když jiná kočka z naší diskuze psala, že po OPU šla na procházku 8o 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
14.1.15 09:06
@Solaris píše:
Už se to blíží, včera poslední Menopur, dneska Ovitrelle a pak už vijó vijó 8) :pankac: jsem zvědavá, jak tentokrát snesu OPU, minule jsem chodila pár dní jak vingl :cert: :cert: a ještě jsem si pak připadala jak hypochondr, když jiná kočka z naší diskuze psala, že po OPU šla na procházku 8o 8o :lol:

tak to bude OPU v pátek? :hug: A neboj, bude to dobré, přes víkend si odpočineš a holt budeš chodit opatrně a v předklonu (aspoň já to tak měla :hug: )
A přímo po OPU bych na procházku taky šla - zato navečer se to přihlásilo dost razantně a další dva dny jsem byla „lazárek“ :oops: :D ¨

A jak zatím vypadá úroda? :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
14.1.15 10:31
@Janice78 píše:
tak to bude OPU v pátek? :hug: A neboj, bude to dobré, přes víkend si odpočineš a holt budeš chodit opatrně a v předklonu (aspoň já to tak měla :hug: )
A přímo po OPU bych na procházku taky šla - zato navečer se to přihlásilo dost razantně a další dva dny jsem byla „lazárek“ :oops: :D ¨A jak zatím vypadá úroda? :think: :hug:

Ježiš to mi ani neříkej, si připadám jak ukňouránek, mě to přepadlo hned po probuzení z narkózy :oops: :mrgreen:
Těžko říct, co se urodí, minule jsem měla 13 folikulů, ale jen 5 vajec. Teď na kontrole bylo vidět, že tam folikuly jsou, ale fakt těžko odhadovat, v kolika z nich bude vajíčko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
14.1.15 10:41
@Solaris píše:
Ježiš to mi ani neříkej, si připadám jak ukňouránek, mě to přepadlo hned po probuzení z narkózy :oops: :mrgreen:
Těžko říct, co se urodí, minule jsem měla 13 folikulů, ale jen 5 vajec. Teď na kontrole bylo vidět, že tam folikuly jsou, ale fakt těžko odhadovat, v kolika z nich bude vajíčko. :nevim:

zlatínko, ale každé tělo je jiné a jinak reaguje.. takže žádný ukňouránek nejsi, prostě jsi to snášela hůř a hotovo! Ukňoránek či simulant je někdo, komu je prd a skučí :mrgreen:
A to ty má drahá nejsi… :hug: :mrgreen: :mrgreen: :hug:
Všechny, které jsme šli či jdeme do IVF jsme hrdinky a tečka! Jasánek?! :hug: :* :hug: :hug:
Ale možná teď ten dlouhý protokol by mohl být „produktivnější“, ne? :think: :hug:
No, počkáme si do pátku a budeme držet palečky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
14.1.15 10:50
@Janice78 píše:
zlatínko, ale každé tělo je jiné a jinak reaguje.. takže žádný ukňouránek nejsi, prostě jsi to snášela hůř a hotovo! Ukňoránek či simulant je někdo, komu je prd a skučí :mrgreen:
A to ty má drahá nejsi… :hug: :mrgreen: :mrgreen: :hug:
Všechny, které jsme šli či jdeme do IVF jsme hrdinky a tečka! Jasánek?! :hug: :* :hug: :hug:
Ale možná teď ten dlouhý protokol by mohl být „produktivnější“, ne? :think: :hug:
No, počkáme si do pátku a budeme držet palečky! :hug:
:hug: :hug: :hug: Tak já se teda nebudu stydět kňournout, jestli to zase bude takové výživné :lol:
Jé, zlatine, děkuju za držení palců :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.1.15 11:01

Holky, čtu jak trpíte po odběru vajíček, mě teda po probuzení taky bolelo břicho, ale hned jsem si řekla o něco na bolest a dostala jsem kapačku a od toho momentu mi bylo jenom lépe. Ještě mi teda před odběrem píchli antibiotika je to prý standardní postup u endometriozy aby nevznikl nějaký problém. Ještě mi doktorka řekla že pokud mi na bolest doma nezabere Ibalgin 400 mám se ozvat. Já teda vydržela bez léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
14.1.15 11:35

@Ivfka82 já jsem to zvládla bez léků. První de opu mě to začalo dost bolet k večeru a v noci hrůza, ale dnes už pohodička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
14.1.15 11:42
@macik1976 píše:
@Ivfka82 já jsem to zvládla bez léků. První de opu mě to začalo dost bolet k večeru a v noci hrůza, ale dnes už pohodička

mě teda po OPU další dva dny boleli vaječníky a nutilo mě to chodit v předklonu (ale byla jsem po utrogestanu tak mimo, že jsem stejně většinu času prospala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
14.1.15 11:43
@Solaris píše: :hug: :hug: :hug: Tak já se teda nebudu stydět kňournout, jestli to zase bude takové výživné :lol:
Jé, zlatine, děkuju za držení palců :hug: :hug: :hug:

dobře to dopadne, neboj se ničeho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí