Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@macik1976 píše:
@Janice78 ještě se zeptám, jak je to s tím sexíkem, kdy budeme moct. Myslím si, že ted určitě ne, protože jsem bolavá a když bude et, tak za jak dlouho po něm můžem?
jj, až do testu a pak bych to taky moc neriskovala…
Ale uvidíš, jak to budeš cítit… ![]()
Jde o to, aby se mrňavka pořádně chytnul a při sexu se všechno dole prokrvuje a.. vůbec - tak aby to nezpůsobilo nějakou kalamitu
To by ti za to asi nestálo - a tak to ber ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nevíte o nějakém CAR Opava nebo Krnov nebo někde v téhle lokalitě? Díky
Tam jedině Ostrava (nebo pak Olomouc).
@macik1976 píše:
@Anonym82 a jak to holky řešíte, když sexííík nee?
@Ivfka82 píše:
Tak se nám u těch posledních dvou embryek zpomalil vývoj, odpovídají druhému dnu místo třetímu. Zítra mám přijít na 11:30 a něco na převlečení kdyby se to NÁHODOU zavádělo…tak jsem to už obrečela a jsem smířená, že 1. pokus neuzpěšný![]()
![]()
![]()
![]()
nevzdávej to
držím palečky a myslím na Tebe ![]()
@Janice78 píše:
@Solaris ahoj, jak pokračuje stimulace?
Už se to blíží, včera poslední Menopur, dneska Ovitrelle a pak už vijó vijó
jsem zvědavá, jak tentokrát snesu OPU, minule jsem chodila pár dní jak vingl
a ještě jsem si pak připadala jak hypochondr, když jiná kočka z naší diskuze psala, že po OPU šla na procházku
![]()
@Solaris píše:
Už se to blíží, včera poslední Menopur, dneska Ovitrelle a pak už vijó vijó![]()
jsem zvědavá, jak tentokrát snesu OPU, minule jsem chodila pár dní jak vingl
![]()
a ještě jsem si pak připadala jak hypochondr, když jiná kočka z naší diskuze psala, že po OPU šla na procházku
![]()
![]()
tak to bude OPU v pátek?
A neboj, bude to dobré, přes víkend si odpočineš a holt budeš chodit opatrně a v předklonu (aspoň já to tak měla
)
A přímo po OPU bych na procházku taky šla - zato navečer se to přihlásilo dost razantně a další dva dny jsem byla „lazárek“
¨
A jak zatím vypadá úroda?
![]()
@Janice78 píše:
tak to bude OPU v pátek?A neboj, bude to dobré, přes víkend si odpočineš a holt budeš chodit opatrně a v předklonu (aspoň já to tak měla
)
A přímo po OPU bych na procházku taky šla - zato navečer se to přihlásilo dost razantně a další dva dny jsem byla „lazárek“![]()
¨A jak zatím vypadá úroda?
![]()
Ježiš to mi ani neříkej, si připadám jak ukňouránek, mě to přepadlo hned po probuzení z narkózy
![]()
Těžko říct, co se urodí, minule jsem měla 13 folikulů, ale jen 5 vajec. Teď na kontrole bylo vidět, že tam folikuly jsou, ale fakt těžko odhadovat, v kolika z nich bude vajíčko. ![]()
@Solaris píše:
Ježiš to mi ani neříkej, si připadám jak ukňouránek, mě to přepadlo hned po probuzení z narkózy![]()
Těžko říct, co se urodí, minule jsem měla 13 folikulů, ale jen 5 vajec. Teď na kontrole bylo vidět, že tam folikuly jsou, ale fakt těžko odhadovat, v kolika z nich bude vajíčko.
zlatínko, ale každé tělo je jiné a jinak reaguje.. takže žádný ukňouránek nejsi, prostě jsi to snášela hůř a hotovo! Ukňoránek či simulant je někdo, komu je prd a skučí ![]()
A to ty má drahá nejsi…
![]()
Všechny, které jsme šli či jdeme do IVF jsme hrdinky a tečka! Jasánek?!
![]()
Ale možná teď ten dlouhý protokol by mohl být „produktivnější“, ne?
![]()
No, počkáme si do pátku a budeme držet palečky! ![]()
@Janice78 píše:
zlatínko, ale každé tělo je jiné a jinak reaguje.. takže žádný ukňouránek nejsi, prostě jsi to snášela hůř a hotovo! Ukňoránek či simulant je někdo, komu je prd a skučí
A to ty má drahá nejsi…![]()
![]()
![]()
Všechny, které jsme šli či jdeme do IVF jsme hrdinky a tečka! Jasánek?!![]()
![]()
![]()
Ale možná teď ten dlouhý protokol by mohl být „produktivnější“, ne?![]()
No, počkáme si do pátku a budeme držet palečky!
Holky, čtu jak trpíte po odběru vajíček, mě teda po probuzení taky bolelo břicho, ale hned jsem si řekla o něco na bolest a dostala jsem kapačku a od toho momentu mi bylo jenom lépe. Ještě mi teda před odběrem píchli antibiotika je to prý standardní postup u endometriozy aby nevznikl nějaký problém. Ještě mi doktorka řekla že pokud mi na bolest doma nezabere Ibalgin 400 mám se ozvat. Já teda vydržela bez léků.
@Ivfka82 já jsem to zvládla bez léků. První de opu mě to začalo dost bolet k večeru a v noci hrůza, ale dnes už pohodička
@macik1976 píše:
@Ivfka82 já jsem to zvládla bez léků. První de opu mě to začalo dost bolet k večeru a v noci hrůza, ale dnes už pohodička
mě teda po OPU další dva dny boleli vaječníky a nutilo mě to chodit v předklonu (ale byla jsem po utrogestanu tak mimo, že jsem stejně většinu času prospala
…
@Solaris píše:![]()
![]()
Tak já se teda nebudu stydět kňournout, jestli to zase bude takové výživné
Jé, zlatine, děkuju za držení palců![]()
![]()
dobře to dopadne, neboj se ničeho ![]()