Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to mě mrzí, ale člověk musí vydržet vše, už ty inseminace jsem doufala, já chodím do Pronatalu v Kolíně a jsou tam úžasní..budu Ti držet palce ![]()
@Jiřka28 Tak já patřím k těm, které jí neměly a nechtěly, vyhovovalo mi chodit do práce ![]()
@Janice78 píše:
no tak to já zase slyším jen o samých úspěších při prvním IVF!![]()
Záleží na zdroji těch informací
Fakt? Tak to já čtu špatné články
, to jsi mě potěšila.. Teď přežít do toho testování-ještě jsem si ho nekoupila aby mě to nelákalo dřív ![]()
Tak ja jsem si taky dnska pinesla leky a behem vikendu byvh mela zacit. uz s nemuzu dockat i kdyz jak sem videla kolik tech injekci sem nafasovalq tak sem malem omdlela… ale co uz ![]()
To chápu, taky jsem byla v šoku, když jsem to prvně viděla
, ale třeba mě půlka zbyla, rychle jsem reagovala..
No me rikal ze mi dava veci davky nrz na kterych vcinou zacina a na kontrolu me obdnal az za 7 dni od zacatku pichani. tak sem z toho trochu nesva
cekala sem kontroku driv. budu doufat ze mi to naplanoval dobre a neprasknou mi vajrcniky ![]()
@Renatka86 neboj, kontrola 7. nebo 8. den stimulace je naprosto standardní ![]()
@Renatka86 píše:
No me rikal ze mi dava veci davky nrz na kterych vcinou zacina a na kontrolu me obdnal az za 7 dni od zacatku pichani. tak sem z toho trochu nesvacekala sem kontroku driv. budu doufat ze mi to naplanoval dobre a neprasknou mi vajrcniky
Tak já stimulovala mezi svátky a doktor mi řekl, že musím mezi svátky dorazit na ultrazvuk k němu přímo do ordinace, ale já si pichala 225 jednotek gonalu, tak jsem chodila obden (také jsem měla krátký protokol, možná to má vliv).
@Jiřka28 píše:
Tak já stimulovala mezi svátky a doktor mi řekl, že musím mezi svátky dorazit na ultrazvuk k němu přímo do ordinace, ale já si pichala 225 jednotek gonalu, tak jsem chodila obden (také jsem měla krátký protokol, možná to má vliv).
ja mam taky kratky protokol a budu pichat Fostimon 300 jednotek dene ve dvou davkach.
@Renatka86 píše:
ja mam taky kratky protokol a budu pichat Fostimon 300 jednotek dene ve dvou davkach.
Musíš jim důvěřovat, určitě ví co dělá
.
Tak jdu holky do prvního pokusu IVF:-) dneska jsem vyfasovala gonal a štos receptů co si mám vyzvednout
Ted uz jen počkat do konce ledna na menstruaci, tak doufam ze zrovna mrcha nebude stavkovat
![]()
@macik1976 ahoj tak jak se na zítřek těšíš? Napiš nám zítra.
Držím pěstičky ať jste 2v1 ![]()
@Jiřka28 Ahoj po kolika dnech kultivace jste zaváděli a kdy jdeš na krev? My 14.1 po 4 denní kultivaci a kontrola 26.1 já teda ani test doma dělat nebudu, přestala jsem to řešit jelikož, jsem drobka už obrečela, před ET (zpomalený vývoj).
@Ivfka82 píše:
@Jiřka28 Ahoj po kolika dnech kultivace jste zaváděli a kdy jdeš na krev? My 14.1 po 4 denní kultivaci a kontrola 26.1 já teda ani test doma dělat nebudu, přestala jsem to řešit jelikož, jsem drobka už obrečela, před ET (zpomalený vývoj).
Ahoj, zaváděli jsme po 5 dnech kultivace a mám si udělat 28.1. test a pak zavolat..tak ti budu držet palce, já jsem nervózní jako blázen