IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
15.1.15 11:20
@Janice78 píše:
ano, jsem po 1. IVF, ET jsme měli 21.12., bohužel 2.1. přišla MS :(
Ale nic jsme nevzdali, v půlce února jdeme do CAR zjistit co a jak a budeme to zkoušet dál :D :hug:

Tak to mě mrzí, ale člověk musí vydržet vše, už ty inseminace jsem doufala, já chodím do Pronatalu v Kolíně a jsou tam úžasní..budu Ti držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
15.1.15 11:29

@Jiřka28 Tak já patřím k těm, které jí neměly a nechtěly, vyhovovalo mi chodit do práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.1.15 11:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.1.15 11:38
@Janice78 píše:
no tak to já zase slyším jen o samých úspěších při prvním IVF! :jazyk: :mrgreen:
Záleží na zdroji těch informací ;)

Fakt? Tak to já čtu špatné články :D :D, to jsi mě potěšila.. Teď přežít do toho testování-ještě jsem si ho nekoupila aby mě to nelákalo dřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.1.15 13:54

Tak ja jsem si taky dnska pinesla leky a behem vikendu byvh mela zacit. uz s nemuzu dockat i kdyz jak sem videla kolik tech injekci sem nafasovalq tak sem malem omdlela… ale co uz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.1.15 14:49
[citace@Renatka86 píše:
Tak ja jsem si taky dnska pinesla leky a behem vikendu byvh mela zacit. uz s nemuzu dockat i kdyz jak sem videla kolik tech injekci sem nafasovalq tak sem malem omdlela… ale co uz :)

To chápu, taky jsem byla v šoku, když jsem to prvně viděla :lol:, ale třeba mě půlka zbyla, rychle jsem reagovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.1.15 16:26

No me rikal ze mi dava veci davky nrz na kterych vcinou zacina a na kontrolu me obdnal az za 7 dni od zacatku pichani. tak sem z toho trochu nesva :nevim: cekala sem kontroku driv. budu doufat ze mi to naplanoval dobre a neprasknou mi vajrcniky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
15.1.15 16:41

@Renatka86 neboj, kontrola 7. nebo 8. den stimulace je naprosto standardní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.1.15 10:23
@Renatka86 píše:
No me rikal ze mi dava veci davky nrz na kterych vcinou zacina a na kontrolu me obdnal az za 7 dni od zacatku pichani. tak sem z toho trochu nesva :nevim: cekala sem kontroku driv. budu doufat ze mi to naplanoval dobre a neprasknou mi vajrcniky :D

Tak já stimulovala mezi svátky a doktor mi řekl, že musím mezi svátky dorazit na ultrazvuk k němu přímo do ordinace, ale já si pichala 225 jednotek gonalu, tak jsem chodila obden (také jsem měla krátký protokol, možná to má vliv).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.1.15 11:10
@Jiřka28 píše:
Tak já stimulovala mezi svátky a doktor mi řekl, že musím mezi svátky dorazit na ultrazvuk k němu přímo do ordinace, ale já si pichala 225 jednotek gonalu, tak jsem chodila obden (také jsem měla krátký protokol, možná to má vliv).

ja mam taky kratky protokol a budu pichat Fostimon 300 jednotek dene ve dvou davkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.1.15 11:34
@Renatka86 píše:
ja mam taky kratky protokol a budu pichat Fostimon 300 jednotek dene ve dvou davkach.

Musíš jim důvěřovat, určitě ví co dělá :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
16.1.15 12:11

Tak jdu holky do prvního pokusu IVF:-) dneska jsem vyfasovala gonal a štos receptů co si mám vyzvednout :-) Ted uz jen počkat do konce ledna na menstruaci, tak doufam ze zrovna mrcha nebude stavkovat :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.1.15 19:44

@macik1976 ahoj tak jak se na zítřek těšíš? Napiš nám zítra. ;) Držím pěstičky ať jste 2v1 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.1.15 19:55

@Jiřka28 Ahoj po kolika dnech kultivace jste zaváděli a kdy jdeš na krev? My 14.1 po 4 denní kultivaci a kontrola 26.1 já teda ani test doma dělat nebudu, přestala jsem to řešit jelikož, jsem drobka už obrečela, před ET (zpomalený vývoj).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.1.15 09:15
@Ivfka82 píše:
@Jiřka28 Ahoj po kolika dnech kultivace jste zaváděli a kdy jdeš na krev? My 14.1 po 4 denní kultivaci a kontrola 26.1 já teda ani test doma dělat nebudu, přestala jsem to řešit jelikož, jsem drobka už obrečela, před ET (zpomalený vývoj).

Ahoj, zaváděli jsme po 5 dnech kultivace a mám si udělat 28.1. test a pak zavolat..tak ti budu držet palce, já jsem nervózní jako blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí