IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1058
19.1.15 14:12

@Janice78
děkuji, jen co přijedeme do CARu, hned jim to tam budu hlásit co chci. Přeci jen už to bude II. IVF, tak se chytám všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.15 14:13
@Janice78 píše:
no, já ani nevím, jakou kvalitu ty emryjka měli, takže se na ně do CAR pěkně chystám. Ale důvod pro nezamražení máme stejný.
U nás je problém s SPG (máme ho geneticky daný, takže s tím nic neuděláme), u mě nic očividného nenašli… tak nevím. Musíme počkat s nějakými závěry do té konzultace :think:
a ty nepřemýšlej co bude příště, žádné nebude, protože budeš těhu a hotovo! :jazyk: :mrgreen: :hug:

A hotovo :lol: :lol:! Tak ty budeš těhotná v březnu a hotovo :lol: :srdce:, tak myslíš, že test mi ukáže už po 8 dnech jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 14:15
@sarik82 píše:
@Janice78
děkuji, jen co přijedeme do CARu, hned jim to tam budu hlásit co chci. Přeci jen už to bude II. IVF, tak se chytám všeho…

my až půjdeme do 2. IVF, tak chci taky všechno a nenechám se odbýt tím, že mi Dr. řekne - to nemá zas až takový vliv a vlastně nevysvětlí proč přesně… :nevim:
U 1.IVF jsme měli ICSI, PK, PrimoVison, AH… a stejně se nechytl :(
Máme špatný SPG, tak budu chtít PICSI.. a asi vyšetření na imuno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.15 14:20

@dannyka1 Ty jo super, tak prvním už máš za sebou. Jen tak dál. Mě to čeká dnes v podvečer. Taky mám nervy, pregnyl mi vždy musel píchat manžel, dnes nebude doma, tak musím sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 14:24
@Jiřka28 píše:
A hotovo :lol: :lol:! Tak ty budeš těhotná v březnu a hotovo :lol: :srdce:, tak myslíš, že test mi ukáže už po 8 dnech jo?

no nenech se moc zvyklat - někdo píše, že ho měl 8. den pozitivní, někdo ho neměl pozitivní ani 12. den a přesto těhu bylo… :nevim:
Je to hrozně individuální…
Já si na sebe ušila pěkný bič tím testováním… nikomu jsem o tom neřekla a dusila jsem to v sobě s tím, že to ještě nemusí být vidět a že jsem si to neudělala z ranní moči a… Já jsem prostě chtěla „ukončit“ to čekání, který likvidovalo mě, partnera, oboje rodiče (nikdy nic neřekli, ale já to na nich viděla) a chtěla jsem je potěšit tou dobrou zprávou… 8)
a když to tedy bylo negativní, tak jsem si to nechala pro sebe až do toho 12. dne, když jsem začala špinit… :oops:
Takže věru nevím, co ti poradit :srdce:
Sama nevím, jestli půjdeme do 2. IVF jak se zachovám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
19.1.15 14:27

@Janice78
imuno a genetiku jsem si po prvním neúspěchu vydupalo. A taky že jo, imuno - tvorba protilátek na vše co do mého těla nepatří. Po 1/2 roční léčbě už prý OK, tak uvidíme, zda byl zakopaný pes v tomhle. Spermio máme taky špatný a to před 5-ti lety měl šampiony :nevim: No jo, asi se hlásí věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 14:29
@sarik82 píše:
@Janice78
imuno a genetiku jsem si po prvním neúspěchu vydupalo. A taky že jo, imuno - tvorba protilátek na vše co do mého těla nepatří. Po 1/2 roční léčbě už prý OK, tak uvidíme, zda byl zakopaný pes v tomhle. Spermio máme taky špatný a to před 5-ti lety měl šampiony :nevim: No jo, asi se hlásí věk.

já ještě počkám, co nám řeknou, jakou měli embyjka kvalitu, ale jestli byli jakž takž, tak to imuno chtít taky budu… :think:
Genetiku máme hotovou.
No tak to budu držet palce, aby to vyšlo… to asi dostaneš nějaké léky na snížení imunity, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.15 14:30
@Janice78 píše:
no nenech se moc zvyklat - někdo píše, že ho měl 8. den pozitivní, někdo ho neměl pozitivní ani 12. den a přesto těhu bylo… :nevim:
Je to hrozně individuální…
Já si na sebe ušila pěkný bič tím testováním… nikomu jsem o tom neřekla a dusila jsem to v sobě s tím, že to ještě nemusí být vidět a že jsem si to neudělala z ranní moči a… Já jsem prostě chtěla „ukončit“ to čekání, který likvidovalo mě, partnera, oboje rodiče (nikdy nic neřekli, ale já to na nich viděla) a chtěla jsem je potěšit tou dobrou zprávou… 8)
a když to tedy bylo negativní, tak jsem si to nechala pro sebe až do toho 12. dne, když jsem začala špinit… :oops:
Takže věru nevím, co ti poradit :srdce:
Sama nevím, jestli půjdeme do 2. IVF jak se zachovám :oops:

Je mi to jasné, tak já možná počkám až na tu krev :lol:, jsem srab. Ale určitě půjdete, já to také říkám, že ne, ale pak když vidím kočárek, rychle si to rozmyslím ;). Je to hrozné na psychiku a celkově je to hrůůza, ale pak to bude stát za to :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 14:31
@sarik82 píše:
@Janice78
imuno a genetiku jsem si po prvním neúspěchu vydupalo. A taky že jo, imuno - tvorba protilátek na vše co do mého těla nepatří. Po 1/2 roční léčbě už prý OK, tak uvidíme, zda byl zakopaný pes v tomhle. Spermio máme taky špatný a to před 5-ti lety měl šampiony :nevim: No jo, asi se hlásí věk.

a vydupala.. myslíš tím, že nechtěli imuno dělat? A řekli důvod proč si myslí, že by se dělat nemusela?
Já abych se mohla připravit, protože předpokládám, že nám ji taky nebudou chtít dělat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 14:34
@Jiřka28 píše:
Je mi to jasné, tak já možná počkám až na tu krev :lol:, jsem srab. Ale určitě půjdete, já to také říkám, že ne, ale pak když vidím kočárek, rychle si to rozmyslím ;). Je to hrozné na psychiku a celkově je to hrůůza, ale pak to bude stát za to :hug:.

to jo, asi do toho půjdeme, ale je otázka, jestli v tom centru kam teď chodíme, nebo jestli neodejdeme jinam…
prostě uvidíme, jak dopadneme na konzultaci - co navrhnou a k čemu budou svolní :think: :nevim:
Možná na tu krev počkej, jestli má přijít MS, tak přijde tak jako tak a jestli ne, bude pozitivní těhu test z krve..
ale naprosto chápu, že se ti to vleče a že je člověk v pokušení udělat test.. :hug: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
19.1.15 14:44

@Janice78
to bylo ještě v předchozím CARu, že prý imuno až po neúspěšném II.IVF, trvala jsem na něm, že ať se nezlobí, ale nekradem a „vyhodit“ dalších skoro 30.tis na to nemáme. Když jsem měla výsledky, tak mi řekli, že tohle má skoro každá :nevim: Dala jsem si pauzu a už se tam nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
19.1.15 14:45

@Janice78
a mohu se optat kam chodíš do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 15:11
@sarik82 píše:
@Janice78
a mohu se optat kam chodíš do CARu?

viz soukromá zpráva ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.1.15 15:12
@sarik82 píše:
@Janice78
to bylo ještě v předchozím CARu, že prý imuno až po neúspěšném II.IVF, trvala jsem na něm, že ať se nezlobí, ale nekradem a „vyhodit“ dalších skoro 30.tis na to nemáme. Když jsem měla výsledky, tak mi řekli, že tohle má skoro každá :nevim: Dala jsem si pauzu a už se tam nevrátila.

no, myslím, že jsi dobře udělala… prostě člověk musí mít v CAR důvěru - jinak je to v háji zeleným :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
19.1.15 15:14

@Janice78 ahoj,v sobotu jsem byla na transferu 5 denní blastičky, už od včerejší noci mě bolí prsa a dnes v noci podbřišek. Myslíš, že to může být z utroše, který beru už týden???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí