Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janice78 Přidávám se stojí to za přečtení
My jsme se teď doma pobavili ![]()
@Janice78 píše:
Holky, jestli máte někdo špatnou náladu, rozhodně si rozklikněte místní diskuzi „Jméno pro placentu“ - to je fakt prd.el hrozná- to musíte vidět
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jméno pro placentu
já bych chtěla mít její starosti, tlemím se a už ani nevím čemu
holky tam dooobře perlily
![]()
@chicky @alenka84 @Jarpa já se u té diskuze královsky pobavila..
Jen nevím, jestli zakladatelka je fakt takovej cvok, nebo to byla recese.. ale trochu se bojím, že to myslela vážně ![]()
Ale holky, co se té diskuze účastnily jsou fakt řízkové
![]()
@Janice78 no já tak prskala smíchy, že i manžel se šel podívat, co to čtu, a jen kroutil nevěřícně hlavou ![]()
Holky tak jsem to nevydržela a volala jsem si tam už dnes, místo zítřka. Z 5 mi zbylo všech 5 miláčků. Jsou prý krásní a transfer bude v sobotu v 9.15.Já se tak těším. ![]()
@macik1976 píše:
Holky tak jsem to nevydržela a volala jsem si tam už dnes, místo zítřka. Z 5 mi zbylo všech 5 miláčků. Jsou prý krásní a transfer bude v sobotu v 9.15.Já se tak těším.
no to je úžasný!!!
Juchůůůůů, to je úplná nádhera!
![]()
Jinak se ti teda vůbec nedivím, že jsi to čekání nevydržela…
taky bych volala
![]()
Máš krásně nakročeno, tak se pěkně natěšuj na sobotu a budeme moc držet palce!
![]()
![]()
@macik1976 tak to je super. :dance Kolik embryjí si budeš nechat zavádět jedno nebo dvě?
@Janice78 díky moc.No já jsem neměla problém otěhotnět, vždycky po 3 měsících, ale v prosinci jsem měla ten SP, po kterým se mi udělal srůst na levém vejcovodu a proto jsem pak měla v srpnu MT, protože to nedošlo do dělohy, jinak se to vyvíjelo podle hcg.Tak snad se mi to ted povede a nebude hrozit MT. Jinak mi ted mamka říkala, abych neměla dvojčátka, protože to máme v rodině a já jsem s tím 3 synem dvojčátka čekala, ale to druhé se neudrželo a odešlo. ![]()
@snowhite31 jééééé,jen jedno, máme v rodině dvojčatka, ted jsem to psala janice78.A díky ![]()
@macik1976 píše:
Holky tak jsem to nevydržela a volala jsem si tam už dnes, místo zítřka. Z 5 mi zbylo všech 5 miláčků. Jsou prý krásní a transfer bude v sobotu v 9.15.Já se tak těším.
jééé tak to gratuluju třetí den je zlomový tak to máš super, necháš si zavést dva?
Já jsem zvědavá co ten náš malej lenošek. Nikde jsem nenašla, že by 4. denní embryjko mělo jen šest buněk. Ale třeba je jen po mamce a taťkovy my jsme takovy pohodáři co mají na vše spoustu času
no, ale moc mu nedávám ![]()
@macik1976 Teď to čtu, že jedno
, tak pokud máš tak super průběh a jde ti lehce těhu tak to vyjde i s jedním ![]()
@Ivfka82 díky moc, no embryoložka byla fakt v dobré náladě a šlo vidět, že je spokojená, tak snad bude něco i na zamrazení ![]()
@Ivfka82 Věř mu, je to bojovník. @macik1976 To máš krásný počet.
Chtěla jsem se zeptat, braly jste při stimulaci kyselinu listovou?
Mě čeká od pondělí stimulace a začínám mít strach, aby to všechno vyšlo a jak budu na hormony reagovat.
@Ivfka82 píše:
jééé tak to gratuluju třetí den je zlomový tak to máš super, necháš si zavést dva?
Já jsem zvědavá co ten náš malej lenošek. Nikde jsem nenašla, že by 4. denní embryjko mělo jen šest buněk. Ale třeba je jen po mamce a taťkovy my jsme takovy pohodáři co mají na vše spoustu časuno, ale moc mu nedávám
ale jdi ty - koukej se hodit do pohody a věř mu!
![]()
Kdo by mu měl dávat větší naději, než mamina, no?!
![]()