Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj máme zavedené jedno šestibuněčné embryjko brouček snad vydrží.
@Janice78 ahoj,jak je možný, že si zavádím 4-0-4 taky utroš a nic mi po něm není, jen mám takové nafouklé bříško, ale pak to zase zmizí. Přitom si ho zavádím dost hluboko. Necítím únavu ani ospalost.
@Ivfka82 nádhera,už se taky těším, v pátek si mám volat a v sobotu nebo v neděli et.Moc držím palečky, aby se brouček zavrtal ![]()
@Ivfka82 píše:
Ahoj máme zavedené jedno šestibuněčné embryjko brouček snad vydrží.
no tak vidíš, že to vyšlo!
![]()
@macik1976 píše:
@Janice78 ahoj,jak je možný, že si zavádím 4-0-4 taky utroš a nic mi po něm není, jen mám takové nafouklé bříško, ale pak to zase zmizí. Přitom si ho zavádím dost hluboko. Necítím únavu ani ospalost.
no, buď ráda
Já byla unavená po té polední dávce, ráno a večer mi to nic nedělalo..
![]()
Tak třeba je „riziková“ jen ta polední dávka ![]()
Ale hlavně, jak už jsem psala - každé tělo je jiné a jinak reaguje, takže bu´d ráda, že se tebou necloumá únava a vesele zaváděj
![]()
@macik1976 píše:
já tedy po utrogestanu jsem úplně odepsaná, mám za sebou už 2krát stimulaci a tento lék je pro mě snad trestem, spala bych furt, přijdu si jako sfetovaná, sotva zvládnu 4h v práci
volala jsem do CARu doktorovi a řekl, že někdo ho takto špatně snáší..nyní mě za pár dnů čeká utroš znova, tak nastane zimní spánek ![]()
@Jarpa píše:
já tedy po utrogestanu jsem úplně odepsaná, mám za sebou už 2krát stimulaci a tento lék je pro mě snad trestem, spala bych furt, přijdu si jako sfetovaná, sotva zvládnu 4h v práci![]()
volala jsem do CARu doktorovi a řekl, že někdo ho takto špatně snáší..nyní mě za pár dnů čeká utroš znova, tak nastane zimní spánek
já po dobu stimulace byla na neschopence (byla jsem před tím nemocná s dutinama, tak mi praktický Dr. pak prodloužil neschopenku na celý proces IVF), takže jsem si po ET v klidu doma chrupkala…
Nemůžu říct, že to bylo špatný ![]()
@Janice78 píše:
já po dobu stimulace byla na neschopence (byla jsem před tím nemocná s dutinama, tak mi praktický Dr. pak prodloužil neschopenku na celý proces IVF), takže jsem si po ET v klidu doma chrupkala…
Nemůžu říct, že to bylo špatný
já jsem se také se s obvodačkou domluvila a jsem na neschopence pro virozu
![]()
@Jarpa píše:
já jsem se také se s obvodačkou domluvila a jsem na neschopence pro virozu![]()
ještě, že se s Dr. dá domluvit, že?
![]()
@Jarpa píše:
já jsem se také se s obvodačkou domluvila a jsem na neschopence pro virozu![]()
a hlavně o tom v práci nevědí, takže se pak blbě neptají nebo nečučí na břicho jako jestli jsem v tom, nebo nejsem v tom a jestli ne, tak próóóč ![]()
![]()
@macik1976 píše:
@Janice78 enže mě připadne, že jsem spíš po něm čilá
gratuluju!
![]()
Holky, jestli máte někdo špatnou náladu, rozhodně si rozklikněte místní diskuzi „Jméno pro placentu“ - to je fakt prd.el hrozná
- to musíte vidět
![]()