IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4147
8.1.15 21:07

Ahoj holky, jak se tu bavíte co celé IVF stojí, tak každé CAR to mají jinak a záleží kolik a jaké léky budete brát a taky jaké nadstandartní metody si zaplatíte, takže to je hodně idividuální. Určitě by Vám ale měli dát na CARu k dispozici ceník a většinou to mají i na netu zveřejněný;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
9.1.15 09:28

Ahoj holky,
máme za sebou 2×IVF a 6×IUI. Poslední IUI v prosinci, bohužel neúspěšně. Chtěli jsme jít do dalšího IVF v lednu, ale bohužel se nestihla podat žádost na pojišťovnu, takže jsme to museli odložit až na únor s tím, že tento měsíc zkusím ještě IUI. Problém je u obou. Já mám snížené AHM a k tomu špatnou kvalitu vajíček a přítel špatný spermio. :( Doufám, že tento rok už se konečně zadaří a všem nám to vyjde. :hug: Snažíme se už 3 roky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
9.1.15 21:18

@snowhite31 držím palečky…určitě to tu všem vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
9.1.15 21:37

Ahoj rada bych se k vam pridala. Pristi tyden jsem objednana do car probrat podrobnosti a od menstruace bych mela zacit stimulovat na 1ivf. takze nevim co me ceka pouze pribliznej rozpocet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.1.15 22:52

@chicky Ahoj připoj se :) a klidně se ptej, je tady hodně holek, které mají zajímavé informace a zkušenosti.

Zítra, jdu na 1. odběr, jsem napnutá jak struna…jaké to bude, kolik bude vajíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
10.1.15 07:02
@Ivfka82 píše:
@chicky Ahoj připoj se :) a klidně se ptej, je tady hodně holek, které mají zajímavé informace a zkušenosti.Zítra, jdu na 1. odběr, jsem napnutá jak struna…jaké to bude, kolik bude vajíček…

tak hodně štěstí a dej vědět, jak to šlo :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.1.15 13:17

Holky držím vám palce a hlavně bez nervů je to půlka úspěchu opravdu věřte mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.1.15 13:50

Ahoj tak jsem doma, narkóza pohoda, po probuzení trošku bolest břicha a nižší tlak, ale dostala jsem kapačku, takže teď už jen lehká nevolnost.

Odebráno 6 vajíček, použitelných 5 vajíček, spermie po úpravě 90% (přítel dostal velkou pochvalu, omezil radikálně kouření kdo má kuřáka se špatným spermogramem - doporučuju omezit kouření funguje to!)

připlatili jsme si ICSI, PICSI, prodlouženou kultivaci a Primo Vision (tak doufám, že se bude miminkám dařit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.1.15 14:18

@Ivfka82 gratuluji k těmto výsledkům
:potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.1.15 18:00

@Aeonka Máme štěstí, že ji máme. V březnu to budou dva roky, co ji chceme pořídit sourozence. Určitě nám to teď výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.1.15 18:04

@Ivfka82 Moc držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
10.1.15 18:04

@snowhite31 Ahoj, kolik máš AMH? Zhoršenou kvalitu vajíček ti zjistili na základě čeho? Mně řekli, že je to pouze pravděpodobné, že ta zhoršená kvalita může být, když je snížené AMH. KOlik míváš vajíček? Zkoušela jsi stimulaci jen Clostíkem nebo klasicky krátký protokol? Já jsem po klasické stimulaci s megadávkama Puregonu i jiných léků měla stejně vajíček jak po ministimulaci jen Clostíkem. Vždy 2-3. Pak se embryjka vyvíjely v pohodě, jen se zatím nic nechytilo:( Takže buď je prý shoršená kvylita embryjek nebo tomu brání myom!?:( Doporučili mi brát Femigard, Inofolic.
Ivfka82 - Jsi na dobré cestě!;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.1.15 18:09

Děkuji, moc doufám, že to vyjde a to bych teda přála tady každé z nás :kytka:
V pondělí budeme vědět jak se miminkám daří. Vzhledem rozsáhlé emdomertioze, nám sledování doporučili, aby se odhalilo špatné dělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.1.15 20:06

@Ivfka82 mohu se zeptat co je endometrioza???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
10.1.15 20:11
@Iwi0001 píše:
@Ivfka82 mohu se zeptat co je endometrioza???

Koukni na netu;) http://www.endometrioza.cz/…metrioza.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital