IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
6.1.15 00:40

Holky, do jakých CAR chodíte? My jsme objednaný do Gestu v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.1.15 01:08

Já jsem v CUBE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.1.15 07:06

Ahoj holky. přidávám se k Vám, snad ted v únoru nám vyjde Ket, já chodím do Brna-Reprofit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.1.15 08:15

@Jarpa taky se chystame na ket, v pristim nebo prespristim cyklu :) Jinak chodime do Podoli (Praha)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.1.15 08:20

Koukam, ze jsme ze vsech koutů, ja Brno Fn Obilni trh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
6.1.15 08:23
@Ivfka82 píše:
Jéé holky děkuji za reakce.
my máme problém bohužel oba, ja mám endometriozu a přítel vyšel špatně na spermogramu (snížená pohyblivost) genetiku jsme neřešili. Dělá se to automaticky z krve? nebo je nutné zažádat?

A ke mražení asi dochází jestliže zůstanou embrya, která se ujaly a nevyužili? nebo to je jinak?

a nevíte jak to je se zavedením embryi, zavádí se už jen jedno, nebo i dvě… někde jsem slyšela, že se dvě už nedávají.

počítám, že nám to sežere tak 25000,– :roll:

No od toho tu emimino je :mrgreen:
Genetika se dělává až po neúspěšném IVF, stejně jako imunologie. Možná jsou nějaké osvícené CARy, kde to dělají ještě před prvním IVF, ale osobně takový CAR neznám.

Mrazí nebo vitrifikují se embrya, která se nepoužijí (jsou jakoby navíc) a která embryolog zhodnotí jako dobrá na zamrazení.

Počet embryí, které se zavedou, je tvoje rozhodnutí - samozřejmě pět ti jich žádný normální doktor nezavede. Podle zákona - pokud zavedeš v prvních dvou IVF pouze jedno embryo, máš nárok na celkem 4 hrazená IVF, pokud zavedeš dvě embrya, budeš mít hrazené jen 3 pokusy.

Já teď jen za léky (ty nejobyč) dala skoro 5 tisíc.
A to je to lék hrazený pojišťovnou. Prostě IVF, přestože je hrazené, není vůbec levnou záležitostí, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.1.15 09:13

@Solaris děkuji, zase jsem o něco chytřejší.
Přítel má zítra dojít na odběr krve, tak mě napadá zda to nemá něco společného s vyšetření genetiky, nebo se to běžně provádí před IVF :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
6.1.15 09:20

@EvaEvule ahojky já chodím do Natu v Plzni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
6.1.15 10:03

@Ivfka82 na tahle speciální vyšetření musí být vypsaná žádanka. Teď bych si tipla, že příteli berou krev na vyloučení pohlavních chorob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
6.1.15 10:04

Já hlásím Praha Iscare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.1.15 10:32

@Solaris tam jsem chodila pred Podolim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
6.1.15 12:21

@alenka84 my to tam ještě zkoušíme, ale upřímně nemůžu říct, že bych si to tam nějak zvlášť chválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.1.15 16:23

@Solaris taky jsem odchazela trochu rozpacita…ale kazdopadne to chtelo zmenu, chodila jsem tam dva roky a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
6.1.15 17:38

@alenka84 dva roky a kolik transferů? Ke komu jsi chodila, že jsem tak zvědavá 8) :)
Já tam zatím měla jen jedno IVF, mrazáky nebyly, takže zatím mám u nich za sebou jen jeden transfer.

Já bych se změně nebránila, ale zatím jsem došla k tomu, že vyloženě chybu asi nikde neudělali, že to prostě jen nevyšlo. A ani nevím, kam bych se vrtla. Moc nevěřím tomu, že by to jinde bylo výrazně lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.1.15 17:39

@Solaris 3 transfery - 2 x IVF a 1 x KET. Chodila jsem porůznu, vystřídala jsem tam všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí