Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alenka84 ale tak tomu rozumím, že to člověk prostě zkusí jinde.
Já jsem teď u Jarže, předtím jsem taky vystřídala kdekoho, dokonce i Hulverta, ale to bylo jak ze špatného snu, k tomu už ne ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Začínám s první stimulací 19.1.na první IVF.
@Aeonka tak držím palce já jdu 19.1 s přítelem na genetiku tak taky uvidíme jestli ten druhý pokus pak dáme nebo ne
@Aeonka Ahoj, taky začínám 19.1. se stimulací na 1. IVF. Kam chodíš? Já do Sanusu.
Ahoj, dnes jsem po druhé kontrole před odběrem, v sobotu nás čeká odběr vajíček. Nevíte zda se berou vajíčka z obou vaječníků, nebo jen z jednoho? zapomněla jsem se informovat
mám 5 a 5 fol. + (nějaké menší, co asi nedozrají)
@dannyka1 ahoj, tak to je super, že to máme na stejno
. Já chodím do Iscare. Je to i první potomek?
Ahoj holky, poznávám tady známé „tváře“
a moc dobře známou problematiku
Můžu se taky přidat?
Já jsem teď po čerstvě po 1. neúspěšném IVF (v prosinci), bylo jen ET, na KET nezbylo nic (ze 7 úspěšně oplodněných vajíček
. Měli jsme ICSI, PK a hatching. Jinak máme špatné SPG…
Dneska budu volat do CAR a objednám nás na konzultaci, abychom dohodli co dál… rádi bysme to zkusili za pár měsíců znova a s nějakým vylepšením, aby byla větší naděje - tak doufám, že tu od vás naberu nějaká moudra
![]()
@evixi píše:
Ahojky, já bych měla začít 15.ledna se stimulací na 2 IVF:) Těším se jak malá, první jsem zvládala úplně super až do odběru, pak mi bylo hodně blbě z progesteronu. Bohužel se embryo nechytlo ani na chvilku. Neměli sme ani mrazáky, tak holt celé nanovo…
hodně mi to připomíná náš průběh
A kdy jste měli to 1. IVF? ![]()
Tak my uz mame konzultaci pred ivf, kde bude kontrolni sprmio, jestli se zlepsilo po operaci… jdeme 19.2, jsem zvedava
vcrea odeslana zadost na pojistovnu…Muze se stat ze pojistovna neschvali???
@Solaris píše:
@Janice78![]()
![]()
ahoj drahá, narazila jsem na diskuzi a čtu si a hele kdo tu je
![]()
Mě 2. IVF čeká až kdoví kdy, ale objednala jsem nás po tom nynějším nezdaru na 17.2. - a pak budeme vědět víc
Aspoň doufám ![]()
A co ty - neblíží se už stimulace?
![]()