Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, chtěla bych poradit. Jsem po OPU, každý den čekám telefon, jak jsou na tom naše vajíčka a je jich každý den méně a já začínám propadat panice.Ja jste tohle období přežily? Potřebovala bych se uklidnit a věřit, že všechno dobře dopadne.
@dannyka1 Bohužel zbývá jen věřit
. Ve finále stačí jen jedno ![]()
Ahoj holky, koukla jsem ze zvedavosti sem a koukam, ze je nas tu dost.ja zacala po 3,5 letem cekani IVF 18.1.15 mam sprej 4 denne do nosu a v patek zacinas am prvni injekci. zaTim nepozoruju zadnou z menu, tak mi prosim napiste na co se mam pripravit pri startu injekce pokud mate nekdo tuto zkuSenost.diky
Ahoj ja byla v Reprofitu v prosinci a jsem nadsena, takze pokud IVF, tak jedine tam. Kamaradce doslova vykouzlili naaaadhernou holcicku a to mi dodalo jeste vice nadeje.
@dannyka1 Já taky. Zatím dvě jsou prý krásní a zbytek je lehce pomalejší. Co ty?
@Mirka04 @Janice78 Děkuji, už mám toho našeho šampiona u sebe. Dodržovaly jste doma nějaký klidový režim? Podle řeči doktora mohu jenom možná uvařit oběd, jinak všechno ostatní je na manželovi, To jsem zvědavá, jestli to tady za 14 dní ještě poznám. ![]()
@Aeonka Jak se cítíš?
@dannyka1 No možná nepoznáš, ale stojí to za to
nemám pravdu? Tak držím palečky. ![]()
@dannyka1 Ahoj, cítím se dobře, ale nějak na mě padla únava. Dali ti tam jedno šampiona? Mě ano. Jak se cítíš ty?
@Aeonka Ahoj, mám jedno. Je mi dobře, jenom mě bolí strašně záda z toho ležení. Koukám na manžela, jak uklízí po večeři. To bude krásných devět měsíců. ![]()
@dannyka1 Taky už trošku nevím jak si lehnout
. Večeře, tak to toho mého teprve čeká
. Jinak mě trošku tlačí v podbřišku.