Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Me je to taky lizo vcera sem si pobrecela a dneska sem pripravena jit dal.
a obe preju aby to dobre dopadlo. u tebe sance porad je! tak hodne stesti! ![]()
@Renatka86 Děkuji, dnes jsem netestovala, ale MS pořád nikde a špinění ustalo. Měla jsem dlouhý protokol tak nevím zda MS taky nedrží decapeptyl. Kdo ví?!
@Aeonka Ahoj, nevzdávej to, proto já nesnáším testy, že najednou po nich ztratí člověk naději. Já si užívám se syndromem. Je to strašný.
@dannyka1 Děkuji za podporu, ale myslím že je po všem. Paní MS nastupuje ![]()
Ahojky holky.Mame před druhym cyklem Ivf. Priblizne kolem 9.3. bych mela jít na odběr vajíček…
@Ivuska88 píše:
Ahojky holky.Mame před druhym cyklem Ivf. Priblizne kolem 9.3. bych mela jít na odběr vajíček…
Tak at se podari
ja ted cekam na vysledky po 3 Ivf ![]()
@Ivuska88 píše:
@Zdenda3530 tedy.a už máš doma nějaké mimi?
Mam, letos bude plnolete ![]()
Ahojky, jsem ráda, že jsem našla tuhle diskuzi, ja jsem dneska druhý den po transferu po první ivf, a to čekání mi přijde dlouhé už dneska a to mám jít na testy až za 14 dní:-) tak ležím abych nic nepokazila:-) jinak všem přeji ať vám to vyjde ![]()
@Zdenda3530 ty jojo
a ze jsem tak zvědava, proc chceš druhý tak pozdě?
@Ivuska88 píše:
@Zdenda3530 ty jojoa ze jsem tak zvědava, proc chceš druhý tak pozdě?
Protoze asi je pro to hodne duvodu, z vody neotehotnim
pozde???Kazdy neotehotni hned a snazi se o dite treba 5 i vice let, tak co je pozde?
snazim se od 33 let, to je pozde??!
@Zdenda3530 nemyslela jsem to špatně. myslela jsem, jako že až když máš tak velký dítě. taky se snažíme 3roky, vtom není nic špatnýho…
@Ivuska88 píše:
@Zdenda3530 nemyslela jsem to špatně. myslela jsem, jako že až když máš tak velký dítě. taky se snažíme 3roky, vtom není nic špatnýho…
Kdyz jsem poznala svého druheho muže, bylo memu synovi 14,me se dosud nepovedlo otehotnet ani prirozene, ani umele, tak se treba zadari me bude 40 a sn bude dospelej, jo, ake bych brala detatko driv, ale nemela jsem muze a když mam nejsem nejmladsi a otehotnet se nedari