Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anicka 78: no napadlo mě to, jen se moc bojím doufat:-) ale zase ani nespinim ani nic takového ![]()
A prestala jsem spinit
jsem fakt na prasky, nechapu co se deje
NERVOZKA: Díky, jednou nám to snad vyjde všem.
@Anička78 A Aničko, máte nějaký problém, který vám zjistili a kvůli kterému máte IVF? Nám ne, jsme jako rybičky oba dva.
Někdy jsou ty výsledky na testu hrozně ovlivněné těma hormonama, počkej na krev, zatím moc držím palce ![]()
@Lorela pritel vse OK ja nepruchodne vejcovody (jeden castecne) ono by to asi jeste slo pokouset, ale nechci mit prvni mimi ve ctyriceti, takze hlavne tlacil cas
A jak dlouho jste se pokouseli?
@Anička78 píše:
@Lorela pritel vse OK ja nepruchodne vejcovody (jeden castecne) ono by to asi jeste slo pokouset, ale nechci mit prvni mimi ve ctyriceti, takze hlavne tlacil casA jak dlouho jste se pokouseli?
To je dobrý, že už nešpiníš, vydrž do pondělka a ještě nic není ztraceno.
My to zkoušeli asi půl roku. Pak bohužel zasáhly nějaké okolnosti (smrt v rodině a následná deprese), tak jsem se půl roku vůbec dávala dohromady a zkoušet to nešlo. Pak začalo IVF, hlavně s ohledem na věk. Vidíš můj podpis? Když si zapneš funkci „vidět podpisy“ v nastavení, uvidíš, co vše mám za sebou.
@Lorela opravdu to mame dost podobne a uz se moc tesim az si budeme psat jak nam roste brisko ![]()
@nervozka ja myslim, ze uz dnes ani neusnu, ale urcite se asi rozhodne zitra, bud opravdu prijde MS a nebo neeee ![]()
Jak čtu co vše už jste zkusili oběma vam přeji štěstí ať se ta miminka výdaji k i k vám ![]()
Anicka 78: ono už to do pondělí uteče a mě říkali, že spineni nic znamenat nemusí.