Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivuska88 píše:
@Zdenda3530 nemyslela jsem to špatně. myslela jsem, jako že až když máš tak velký dítě. taky se snažíme 3roky, vtom není nic špatnýho…
Mohla js4m treba zkouzet otehotnet když bylo synovi 9,ci 10 ci min, ale to bych asi dite vychovavala sama, protože by byl z nezavazneho sexu
hold jsem druhého muze poznala pozdeji a prvni mesic vzahu jsme dite fakt neplanovali
a prvni dite jsem mela v 19 ti
snadno spocitatelne
@Zdenda3530 promiň. Nemyslela jsem to tak. urcite se brzo za daří. Vždyť bude jaro a musíme věřit. Me ceka každou chvíli druhé Ivf. Tak snad se taky za daří. Zatím 3× nic nebylo…
@Ivuska88 píše:
@Zdenda3530 promiň. Nemyslela jsem to tak. urcite se brzo za daří. Vždyť bude jaro a musíme věřit. Me ceka každou chvíli druhé Ivf. Tak snad se taky za daří. Zatím 3× nic nebylo…
Snad se na nas stesti usmeje, uz musi ![]()
@Ivuska88 píše:
Taky doufámkolik toho máš už za sebou?
Vidis to v mem podpisu vzdy pod zpravou, kolik toho mam za sebou ![]()
@Ivuska88 píše:
@Zdenda3530 když nechceš, tak to neříkej…
Jak nechces, tak nerikej
skoro kazda holka tu ma u sveho profilu, tzv podpisu napsane co ma vse za sebou
ja za to nemohu, zety to nevidis
,zapni si podpisi.Ne ze nechci, ale mam tu 30 vet, ktere nebudu psat znova, kdyz je kazdy zde, kazda vidi pod mou zpravou co vzdy napisu
asi to nemas nastavene
tak neodepisuj jak mala holka
![]()
Ahoj, jsem po prvním IVF dnes je to 14den po ET a na testu pořád nic
Na krev jedu v pondělí tak mám strašné nervy ![]()
@Anička78 píše:
Ahoj, jsem po prvním IVF dnes je to 14den po ET a na testu pořád nicNa krev jedu v pondělí tak mám strašné nervy
Tak pak dej vědět, jak jsi dopadla, držim palce. Člověk nikdy neví, já tam minule právě 14. den čárku měla a 16. den už byla pryč a nic z toho nebylo. Třeba to budeš mít naopak, kdo ví.
Tak to je moc líto
Určitě napíšu jak jsem dopadla a ty budeš zkoušet další KET? Já mám 4 mrazáčky, ale z toho dva nic moc ![]()
@Anička78 píše:
Tak to je moc lítoUrčitě napíšu jak jsem dopadla a ty budeš zkoušet další KET? Já mám 4 mrazáčky, ale z toho dva nic moc
Ale tak to máš ještě dobrou „zásobu“, i dva dobrý je slušnej počet. ![]()
Jj, budu zkoušet další KET, mám ještě jednoho sněhulku. Navíc mám teď od revize pořád problémy s výškou sliznice a už tomu KETu ve svým případě moc nevěřím. Spíš už počítám s 3. IVF ![]()
@Lorela píše:
Ale tak to máš ještě dobrou „zásobu“, i dva dobrý je slušnej počet.Jj, budu zkoušet další KET, mám ještě jednoho sněhulku. Navíc mám teď od revize pořád problémy s výškou sliznice a už tomu KETu ve svým případě moc nevěřím. Spíš už počítám s 3. IVF
Tak to budu držet pěsti at ten poslední dopadne a ty hlavně věř! ![]()
@Anička78 píše:
@Lorela @LorelaTak to budu držet pěsti at ten poslední dopadne a ty hlavně věř!
Dík, jsi hodná, ale já se právě spíš bráním před zklamání tím, že to s tou nadějí nechci přehánět. Milulý měsíc jsem věřila, a pak jsem byla pár dní úplně nešťastná a já si prostě nemůžu dovolit takovou depku každý měsíc. ![]()
@Lorela píše:
Dík, jsi hodná, ale já se právě spíš bráním před zklamání tím, že to s tou nadějí nechci přehánět. Milulý měsíc jsem věřila, a pak jsem byla pár dní úplně nešťastná a já si prostě nemůžu dovolit takovou depku každý měsíc.
Tak jsem začala špinit
ted cekam jestli se to rozjede, ale bulim už ted ![]()