Nefunkční PC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1283
10.10.14 15:08

Nefunkcni PC

Ahoj, omlouvam se pripadne za blby dotaz, ale po zapnuti notebooku se mi objevilo toto
The system has detected that a cooling fan is not operating correctly.
Continued operation is not recommended and may cause unpredictable behavior that could result in random shutdown, data loss or possible system damage. The system will shut down in 15 seconds. To prevent shutdown and continue operation, press the Enter key now.
System Fan (90b) Pripada mi, ze neslysim zvuk vetraku, tak, nevim, jestli to muze zpusobit prehrati, ci co…
Je to neco, co vyzaduje nejakou akci, pripadne i opravu? Bohuzel temhle vecem vubec nerozumim 8) diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
10.10.14 15:12

Tak překlad je následující:
Systém zjistil, že chladící ventilátor nepracuje správně.
Další provoz zařízení se nedoporučuje a může způsobit nepředvídatelné chování, které by mohlo mít za následek náhodné vypnutí, ztrátě dat nebo případnému poškození systému. Systém se vypne za 15 sekund. Chcete-li zabránit vypnutí a pokračovat v činnosti, stiskněte klávesu Enter nyní.

Odešel ti větrák, takže buď naklusej do servisu nebo jestli máš někoho šikovnýho, tak koupit větrák a vyměnit. Do budoucna si pořiď chladící podložku a nepokládej notebook např. na peřinu nebo na nohy.

• Citovat
  • Upravit
1283
10.10.14 15:15

@RadkaCh diky moc. takze skutecne odesel :? Je to drahe ta oprava v servisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.10.14 15:17

@KlaraBoch Tak to nemám tušení, neměla jsem ntb v servisu. Já osobně bych zkusila počítač rozdělat, jestli není větrák jenom něčím zaseknutý a zkusila ho rozhýbat. Ale jestli se bojíš ho rozdělávat, tak do něj radši nesahej a odnes ho odborníkům :lol:

• Citovat
  • Upravit
1283
10.10.14 15:19

@RadkaCh radeji vrtat nebudu :D mame servis kousek od domu, tak toh vyuziju, snad si teda o moc nereknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.10.14 15:21

@KlaraBoch To se tam rovnou zeptej, na kolik to cca vyjde. To by ti měl říct z fleku, kolik bude stát větrák a kolik práce.

• Citovat
  • Upravit
2342
10.10.14 15:24
@RadkaCh píše:
@KlaraBoch Tak to nemám tušení, neměla jsem ntb v servisu. Já osobně bych zkusila počítač rozdělat, jestli není větrák jenom něčím zaseknutý a zkusila ho rozhýbat. Ale jestli se bojíš ho rozdělávat, tak do něj radši nesahej a odnes ho odborníkům :lol:

Na 99% bude ucpanej prachem a bude stačit ho vyčistit, případně mírně namazat. Jinak ventilátor do ntbooku bude podle mě trochu atyp a bude se hůř shánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.10.14 15:27

@WontTell Taky si právě myslím, ale každej se v tom vrtat nechce :lol: Ale v servisu, si myslím, nebudu mít problém s dostupností. Já myslím, že to bude jedna z nejčastějších závad, který na tom spravují :lol:

• Citovat
  • Upravit
2418
10.10.14 15:28

@KlaraBoch a máš ho ještě v záruce? Pokud ano a nebude to autorizovaný servis, tak přijdeš o záruku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
10.10.14 15:44
@KlaraBoch píše:
@RadkaCh radeji vrtat nebudu :D mame servis kousek od domu, tak toh vyuziju, snad si teda o moc nereknou…

Oni s vždycky řeknou dost, protože dobře ví, že my tomu prd rozumíme a jestli tam vymění součástku za desetikačku a naúčtují si litr, stejně to nepoznáme. :cert: Já měla počítač v opravě již 3× a pod 1500,–kč to nikdy nešlo :think:,ale co nadělám, teď už zase hapruje, takže v pondělí jde opět do opravny a počítám, že sazba bude stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
11.10.14 19:14

Tak diky holky :) nakonec jsem se do servisu nedostala, tak jsem to rozdelala sama a fakt stacilo jen procistit, vetrak jenom poradne zaneseny prachem a jinak vse ok :palec: mam ho dva roky, tak jsem i trochu pocitala s tim, ze treba uz zacina neco odchazet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.10.14 19:19

@KlaraBoch :palec: šikula :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1283
11.10.14 19:38

@RadkaCh uznavam, ze na tom nic neni, ale treba muj manzel by se o to ani nepokusil a veci technickeho razu u nas zastavam ja, takze ano- jsem velky sikula :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.10.14 19:51

@KlaraBoch U nás doma se v počítačích a v mobilech taky vrtám já :mrgreen: Ale jinak je manžel taky šikovnej. Zase na jiný věci :lol:

• Citovat
  • Upravit
85232
11.10.14 20:12

@KlaraBoch to jsi dobra, ja ani netusim, kde ma vetrak, natoz to rozmontovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák