Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dne 22.07.2023 jsme objednala kočárek v online obchodě Kifik. 07.08.2023 mi přišel e-mail že je vyrobeno a mám jej uhradit. 08.08.2023 byl kočárek uhrazen a o den později přišlo i potvrzení o přijetí platby.
10.08.2023 kočárek expedovali a 14.08. ho PPL doručilo.
Kočárek jsem pro jistotu rozbalila abych jej zkontrolovala jelikož se krabice jevila dost malá na to aby se do ní vešla trojkombinace. Bylo zjištěno že nám chybí autosedačka. Ihned jsem volala na číslo uvedené ve faktuře abych tuto situaci vyřešila. Zvedla mi to paní, v pozadí byly slyšet děti a já ji sdělila proč volám. Paní byla velice nepříjemná s tím že objednávky kontrolovala, že jsem si žádnou autosedačku neobjednala, a že je to moje chyba. Snažila jsem se zůstat klidná jelikož jsem již v pokročilém stádiu těhotenství a paní zopakovala, že mám před sebou otevřenou fakturu kde je jasně napsané, že autosedačku jsem objednala i zaplatila. Paní opět velice arogantně zopakovala, že to není možné a že je do 25.08.2023 na dovolené a momentálně se jí nedaří do objednávky dostat, a tudíž se mi ozve později a hovor ukončila. Byla jsem hodně zaražená, překvapená z jednání a dost zoufalá, co budu dělat. Asi za 10min mi paní volala zpět a začala se omlouvat že jsem si sedačku opravdu objednala i zaplatila, říkala, že k chybě došlo u výrobce (přestože byla objednaná a zaplacená tak ji nedodal), a že tedy až se 25.08.2023 vrátí z dovolené tak to bude řešit.
21.08.2023 mi přišel mail od nějakého pána, že se mi opět omlouvá. Do 01.09.2023 bylo absolutní ticho, a tak jsem se snažila do obchodu dovolat ovšem na stránkách jsem se dozvěděla, že hovory přijímají až 14-18 hod, a tak jsem hovor odložila na odpoledne. Cca okolo 16:00 mi volala paní, že jedou k výrobci pro moji autosedačku, a že ji 04.09.2023 zabalí (což mi přijde zvláštní, jelikož obě zásilky dorazili v krabici od výrobce), 05.09.2023 ji předá, a že tedy 06.09.2023 by mi ji měli doručit.
Takže po 48 dnech jsem konečně měla kočárek komplet.
Kdyby se paní nezachovala tak arogantně a nepopřela jakoukoliv možnost, že by snad právě ona mohla pochybit, netrvalo jí 6 dní od návratu z dovolené zajet k výrobci a dalších 5dní jej poslat mně tak toto ani nepíšu jelikož vím že jsme všichni jen lidi a chybujeme. Ovšem takovéto jednání a ještě k tomu z valné většiny s těhotnými se mi absolutně nejeví jako vhodné a tím pádem bych nikomu tento obchod ani nedoporučovala.
Já od nich objednávala v roce 2017 kočárek s autosedačkou a tehdy bylo vše v pořádku.