Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud je to dárek, tak si nedovolím odmítnout, ale nikam ho nevystavuju. Tohle se nám naštěstí ale neděje. Když je mi něco takového nabíze, hned řeknu, že se mi to nelíbí, nehodí.
Já bych tu kytku prostě nepověsila a to ani jen na dobu, kdy tchýně dorazí. Slušně bych jí řekla, že se do pokojíku nehodí, ale že jsem ji dcerce schovala na památku.
@kolmenka jako, že by mi na to omylem upadla řetězová pila nebo jsem to leštila v obýváku pak zakopla a hrome zrovna byly otevřený kamna
![]()
@kaspluc pokud by plyšový hračky v dětském domově nechtěli ráda si je vemu. Máme v rodině plno psíků kteří si stále nemají s čím hrát. ![]()
@slavuska1 píše:no nevím jestli je dřevěná „kytka“ snadno rozbitná
Zakladatelko a psa nemáte?? Třeba by mu kytka chutnala ![]()
@Anonymní píše:
@LenaNell to jo, ale to jde u takových těch běžných věcí. Ta květina je, ale pro dceru jako takový symbol, že je naše květina nebo tak nějak to podala.
Jo rozumím, aby jsi se ji nedotkla. Možná to pověsit tak, aby to nebylo hned na ráně. Nad dveře, tam si toho moc lidí nevšimne, ale zase můžeš říct tchýni, že jsi to dala nad dveře schválně, jako že je to první věc, když přijdeš do pokoje ![]()
Pokud to nechceš, ze slušnosti vyhodit, což já bych při stěhování s nechtěnými věcmi udělala, určitě máte garáž nebo půdu, kde budou věci nepotředné, ale z různých důvodů momentálně nevyhoditelné ![]()
Herdek teď jsem se tak odbourala až jsem se z toho podepsala
no, ale tak snad si to nepřečte nikdo kdo by neměl.
@Anonymní píše:
@LenaNell to jo, ale to jde u takových těch běžných věcí. Ta květina je, ale pro dceru jako takový symbol, že je naše květina nebo tak nějak to podala.
Tak ještě argumentovat tím, že to dceři schováš, až bude jednou velká a bude mít svůj byt, že si to tam pověsí jako památku na babičku
.
U nás se nevhodné dárky posílají dál nebo vyhazují, záleží, co to je.
@Nuníček píše:
Tak ještě argumentovat tím, že to dceři schováš, až bude jednou velká a bude mít svůj byt, že si to tam pověsí jako památku na babičku.
Ano, teď je to pečlivě uschované, aby si to nezničila. ![]()
Já bych ji schovala, třeba dcerka jednou bude mít jinej vkus než ty a bude se jí líbit… Dárky pro sebe bych asi klidně likvidovala, ale pokud to dostala dcerka, schovala bych jí to… ![]()
Vidíte to mě vůbec nenapadlo to podat tak, že jí to schovám na památku to je dobrej nápad.