Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě bych to řešila na gyndě, měla sem taky Danu. Po 4 letech sem ale otěhotněla. Jinak sem absolutně žádné potíže neměla. Určitě se nech vyšetřit ![]()
@shadowbabe dobrý den
Myslíte že by mohlo jít o mimoděložní tehu?
Nebo těhotenství?
To snad ne máme dvě zlobylky a další zatím neplánujem každopádně na gyndu si dojdu dekuji
@Jessieta píše:
@shadowbabe dobrý den
Myslíte že by mohlo jít o mimoděložní tehu?
Nebo těhotenství?
To snad ne máme dvě zlobylky a další zatím neplánujem každopádně na gyndu si dojdu dekuji
To si opravdu netroufnu tvrdit, nejsem odborník a zde je určitě na místě UTZ a odběry. Ať je to v pořádku ![]()
@shadowbabe píše:
Určitě bych to řešila na gyndě, měla sem taky Danu. Po 4 letech sem ale otěhotněla. Jinak sem absolutně žádné potíže neměla. Určitě se nech vyšetřit
Můžu se zeptat, to jsi otěhotněla i když jsi měla to tělísko… jakože selhalo? Není mi to z te odpovedi zrejme a vcelku by me to zajímalo.
@Laureatka píše:
Můžu se zeptat, to jsi otěhotněla i když jsi měla to tělísko… jakože selhalo? Není mi to z te odpovedi zrejme a vcelku by me to zajímalo.
Ano s tělískem vevnitř, po potvrzení těhotenství lékař tělísko vyndal. Prý kleslo níž a tím pádem nechránilo.
Dobrý večer
ale jde tu o to že menstruace přišla 9.1. a skončila 18.2. opět silne bolesti které nejdou někdy ani vydržet svíra se mi břicho občas pobolivaji prsa a bolí v křižích
už si nevím rady a tak si jdu k vám pro radu
Tak začnu tim že tu jsem nová 😁 a moc stouhle stránkou ještě neumím 😅
Nehormonalni tělísko (Dana) mám cca 2roky.
Potřebuji poradit před ms jsem měla silné bolesti v podbřišku slabé špinění a bolest prsou na dotek..což by bylo logické že přichází ms