Nehýbat se 24 hodin po spinální anestezii u císaře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
2.6.16 23:49

Ahoj, ja byla na cisari v 11 dopoledne a vstavala jsem druhy den rano. Ono to myslim ani fyzicky driv nejde, nohy jsem plne cítila za cca 3 hodiny, ale v tu dobu přicházela k sobě i jizva, tak jsem dostala nějaká analgetika do kapacky a byla jsem rada, ze jsem zase usnula. Vstavala jsem druhy den rano, doporučuji před tím, nez te sestry donutí vstát, zvednout si postel pod hlavou, aby byla výš a pak se ti u vstavani netocila hlava. Bolest je potreba poradne rozchodit, jakmile jsem se začala víc pohybovat, každou hodinu to bylo lepsi a lepší a 4. den jsem behala po porodnici, jako bych ani na žádné operaci nebyla :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
3.6.16 13:34

Rodila jsem ve Zlíně v roce 2013 ve spinální anestezii /plánovaný cs/, syn se narodil v 8:32, ještě na sále mi ho ukázali a po zašití mi ho dali v předsálí/na chodbě na přiložení a potulení cca na 30 min, poté mě odvezli na normální pokoj, manžel byl se mnou ještě na normálním pokoji chvíli a pak jel domů. Syna mi nosili na kojení, odpo se stavili naši na chvíli (moc si z toho ale nepamatuji) a večer jsem vstala, od druhého dne jsem se o syna na vlastní žádost plně starala. Hlava mě trochu bolela 3. den. 4. den po CS jsem šla domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
3.6.16 13:40
@Vermun píše:
Rodila jsem ve Zlíně v roce 2013 ve spinální anestezii /plánovaný cs/, syn se narodil v 8:32, ještě na sále mi ho ukázali a po zašití mi ho dali v předsálí/na chodbě na přiložení a potulení cca na 30 min, poté mě odvezli na normální pokoj, manžel byl se mnou ještě na normálním pokoji chvíli a pak jel domů. Syna mi nosili na kojení, odpo se stavili naši na chvíli (moc si z toho ale nepamatuji) a večer jsem vstala, od druhého dne jsem se o syna na vlastní žádost plně starala. Hlava mě trochu bolela 3. den. 4. den po CS jsem šla domů.

To zní krásně a pohodově! Už to chci mít za sebou… Bohužel už pár dní bojuju se suchým kašlem, tak snad se to nebude odkládat… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí