Manžel bije syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ave
837
21.3.13 11:43

Syn se klepe, když táta příjde domů?!! Si tuhle větu zopakuj párkrát a snad Ti bude jasné, co máš udělat. Zároveň Ti tvůj manžel řekně, že když se rozvedeš, na Vaše děti se vykašle a zdrhne?!
Byt prodáte, hypotéku doplatíte a buď si ze zbytku koupíš něco menšího nebo půjdeš do podnájmu.
Jo a jestli jsem dobře pochopila - tak ho máš jen na to, aby jednou za čas umyl nádobí, vynesl koš a přinese domů 20 tis. Jinak sedí u počítače, řve na Vás a občas propleskne děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.3.13 11:43

Já bych zašla s dítětem a chlapem k dětskému psychologovi, vylíčila mu za přítomnosti chlapa situaci, co chlap zažíval jako malej a pak bych nechala psychologa, ať mu řekne, co to s dítětem udělá a že toto ne. Ať to slyší od někoho cizího, ať vidí, že jestli se nezmění, tak to hodláš řešit veřejně a ne to držet doma pod pokličkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
21.3.13 11:44
@Anonymní píše:
Manžel tráví dost času za počítačem (pc hry, facebook atp.) a vadí mu, že se od toho musí zvednout, aby synovi udělal třeba pití.
„A kdo se ti staral o děti?, Kdo si ti hrál s dětma?“
Syna zhruba od dvou let bije (facka, na zadek) kvůli každé blbosti, vybíjí si na nás na všech vztek řevem, vzteká a uráží se, když mu řeknu svůj názor.
Dva dny zpětně dal synovi facku, že měl úplně rudou a horkou tvář, ale hodinu mi do očí tvrdil, že mu žádnou facku nedal, že si syn vymýšlí.

8o 8o 8o 8o
pryč od něj
tohle se nejspíš bude jen zhoršovat :! :! :!

to má raději PC než rodinu, obtěžuje ho podat vlastnímu dítěti pití???
proč mluví jako by děti byly jen tvé???
když už teď bide dítě. jen proto že je živější, takl časem zřejmě bude bít i to druhé a pak i tebe :! :! :!
On ti lže do očí a ty to neřešíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.13 11:44
@Seizdra píše:
No tak to je blbý, pokud si myslí, že to je normální protože v tom vyrůstal, tak to teda hodně štěstí s jeho „převýchovou“. Ta už je asi bohužel nemožná :zed: Byl takovej vždycky??

nikam s tím nepůjde, nebude dávat prachy někomu, kdo se semnou domluví a pak mu řekne, že je magor… a pokažné mi zdůrazňuje, že jeho otec byl 100× horší…
Vážně mluvíme o tom pořád, hádáme se a nic z toho :-(

• Citovat
  • Upravit
13046
21.3.13 11:46

Pokud by se moje dítě mělo klepat strachy když uslyší tátovo klíče ve dveřích udělala bych tomu okamžitou přítrž, protože v dospělosti se tvůj syn bude chovat jako teď tvůj manžel..stojí to za to mít „úplnou“ rodinu? já myslím že ne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
21.3.13 11:46

Ahoj,

nezniesla by som pohlad dietata, ktore mi veri a ja ho neochranim…hoci pred vlastnym otcom…tie smutne, uplakane oci by ma trapili neskutocne…
Nemyslim si, ze 3 rocne dieta urobi nieco hodne facky, ze mu hori tvar…po zadku plesnut, je nieco ine…
Sestra od takehoto „otca“ odchadzala 2 roky, maly sa z toho rok a pol dostaval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
21.3.13 11:47

@Seizdra Souhlasím s tím, že když jsou překročeny určité hranice, tak by měl být potrestán…taky dám občas na zadek…ale facku, že z toho má rudou tvář 8o? Moje dcera je jen o půl roku mladší a radši si ani nechci představit, co bych udělala, kdyby jí můj chlap dal facku na tvář!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.13 11:48
@Gabrielaaa píše:
Pokud by se moje dítě mělo klepat strachy když uslyší tátovo klíče ve dveřích udělala bych tomu okamžitou přítrž, protože v dospělosti se tvůj syn bude chovat jako teď tvůj manžel..stojí to za to mít „úplnou“ rodinu? já myslím že ne.. :think:

nejde mi o úplnou rodinu, ale vím, že děti sama neuživím a nechci, aby mi je vzala sociálka, jsou pro mě vším…

• Citovat
  • Upravit
4637

Tohle je typicka rodinna spirala. Tvuj muz je obet, ktera vytvari nove obeti. Muze se stat, ze v podobnem duchu budou jednou vychovavana tvoje vnoucata. Resenim by mohl byt psycholog, ktery se zabyva rodinnymi konstelacemi. Mozna by nebylo od veci to resit docasnym odchodem a behem odluky problem zacit lecit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
@Anonymní píše:
rodina mi nevěří, že je takovejhle… před nima si hraje na úžasnýho chlapa… taky poslouchám, že bych mohla mít horšího chlapa, že by mohl chlastat, nenosit domů peníze atp…

Si děláš prdel, rodina nevěří. Snad každý normální dospělý pozná, že vlastní děcko má z otce strach. Tak ať nevěří.
Jak v tomhle můžeš vychovávat děti? On se nechce měnit, nepřipustí jakoukoli chybu a co teda řešíš?
Najdi si slušného právníka a začni to řešit. Říká matka samoživitelka, která teda občas taky plácně přes zadek. Dítě musí znát hranice, ale nesmí se rodiče bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
21.3.13 11:49

Tedy to je hrozný, udělala bych všechno pro to, abych dostala děti od něj. Syna bych mlátit nenechala, od toho jsem matka, abych tomu zamezila. Ono je rozdíl plácnout přes zadek, ale ty používáš výraz „seřezat“. To bych toho chlapa musela pak umlátit já. Mohl být v minulosti milionovej, ale jestli se teď chová takhle, šla bych snad radši i do azyláku, než nechat děti v jeho přítomnosti… Syn se bojí, kdy přijde domů… to je jenom otázka času, kdy to na něm zanechá nějaké psychycké následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

Můj tříleťák už taky přes papulu dostal, jednou na mě flusnul jídlo, jednou mě tak kousl, že mi vylítli slzy. Červenou tvář tedy neměl, a na prdelku plesknout nevidím nic špatného, pokud to není denodenně, podle toho co píšeš, dělá můj syn to samé, taky hlučí, křičí, večer chce 5× čůrat :lol: ono je to těžké, třeba jsi opravdu moc hodná a klukovi vše dovolíš :nevim: asi bych zašla s mužem někam do poradny, aby Vám poradili, jak vychovávat malého. Ono kolikrát člověk něco pokazí, aniž by věděl co.

• Citovat
  • Upravit
1826

Vies co ma dostava do vyvrtky??? Argument : mohla si dopadnut aj horsie, tvoj chlap nepije, nenadava ti, nechodi za babami…a vari zena chlasta, chodi za chlapmi a preventivne muzovi vynada alebo mu vrazi facku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anavi píše:
Ahoj,nezniesla by som pohlad dietata, ktore mi veri a ja ho neochranim…hoci pred vlastnym otcom…tie smutne, uplakane oci by ma trapili neskutocne…
Nemyslim si, ze 3 rocne dieta urobi nieco hodne facky, ze mu hori tvar…po zadku plesnut, je nieco ine…
Sestra od takehoto „otca“ odchadzala 2 roky, maly sa z toho rok a pol dostaval…

tu facku dostal od manžela za to, že měl spát a on místo toho rozházel naše deky a vytahal mi z šuplíku spodní prádlo… já vím, že s ním nemám být, ale nechci, aby mi vzali děti… sama na nájem, jídlo a tak prostě nemám :-(

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
21.3.13 11:51

Praštila bych ho pánvičkou, kdyby šáhl na syna, to nekecám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky