Nějaké zbytkové HCG?

37132
18.2.19 18:45

Podle fotky vidím jasně negativní test. Nicméně já po SP měla rozhozený cyklus, další měsíc sem to vůbec nedostala, bolelo mě břicho, že sem si myslela že se zadařilo hned znova (i když sme se teda o nic nesnažili hned), ale byl to planý poplach a jen rozhozene hormony. Každopádně pokud máš zkušenost že to odešlo po 4 dnech, tak bych fakt netestovala když máš do MS ještě 4 dny, spíš naopak bych vydržela a testovala třeba s týdením zpožděním, ušetříš si tak zase případné zklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
18.2.19 18:46

Nic tam není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
18.2.19 18:51

Snehobilo :think: ale myslim,ze je mozne mit falesne pozitivni test jeste mesic po ztrate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.2.19 19:39

No ja vidim taky negativni test a hlavne vubec nechapu to testovani kdyz Ti este ani menstruace nemeska :nevim: Tak minuly mesic Ti to odeslo po 4 dennim zpozdeni a ted uz testujes 4 dny ored terminem ??? Ja tomuhle trendu asi moc neruzumim :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9618
18.2.19 19:41

Já teda na té druhé fotce náznak vidím :pankac: každopádně ukáže jen čas jestli je to nové těhotenství (a test bude sílit) nebo je to jen zbytkové HCG, což se mi po měsíci ale nezdá :think: ale měla bys bývala klid kdyby ses nechala vyšetřit od lékaře po tom biochemku jestli odešlo vše :roll: :nevim: držím palce ať je to ta lepší možnost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15161
18.2.19 19:55

Bohužel vidim jen negativní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
20.2.19 15:58
@Lucinka157 píše:
Já teda na té druhé fotce náznak vidím :pankac: každopádně ukáže jen čas jestli je to nové těhotenství (a test bude sílit) nebo je to jen zbytkové HCG, což se mi po měsíci ale nezdá :think: ale měla bys bývala klid kdyby ses nechala vyšetřit od lékaře po tom biochemku jestli odešlo vše :roll: :nevim: držím palce ať je to ta lepší možnost :kytka:

Byla jsem u doktorky pět dní po skončení krvácení a děloha byla čistá. Vaječníky v pořádku a řekla mi že se „probouzí k životu“.
Už jednou nám to odešlo. Pak půl roku nic a minulý měsíc to zase odešlo. Takže mi řekla že jakmile objevím čárku na testu že mi hned napíše utrogestan. No a proto jsem se ptala, jestli je možné měsíc po biochemku aby mi test házel ještě ducha. Dnes to vypadá takto. Takže… Počkám radši do pátku ať zbytečně neplasim a zavolám na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9618
20.2.19 16:12

@Violla no myslím si že je to jasné a můžeš klidně na gyndu zavolat už dnes :pankac: :dance: čím dřív tím líp :kytka: test sílí i když je to jiná značka tak držím palce ať se tentokrát udrží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
20.2.19 16:16
@Lucinka157 píše:
@Violla no myslím si že je to jasné a můžeš klidně na gyndu zavolat už dnes :pankac: :dance: čím dřív tím líp :kytka: test sílí i když je to jiná značka tak držím palce ať se tentokrát udrží :kytka:

Už jsem se dnes nedovolala. No jestli to není nějaký zbytek tak snad do třetice to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
20.2.19 16:24

@Violla já měla biochemické v září, hned na to v říjnu a nikdy se mi neukázalo zbytkové hcg :) :) :) v listopadu jsem začala brát utrogestan na cyklus a ještě ten měsíc jsem našla pozitivní test. Takže si zítra klidně zavolej a domluv se s dr na tom že ti vezme krev ať máte obě jasno a podle toho ti Teda napíše ty léky nebo ne : (já přišla s pozitivním testem clearblue a krevním z lékárny, stejně mi vzali krev, napsali nový recept na utrogestan a pokud by den potom byly výsledky z krve pozitivní, vyzvedla bych si prášky :) ) :) :) :)

Příspěvek upraven 20.02.19 v 20:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9618
20.2.19 16:33

@Violla zbytkové HCG by nerostlo :kytka: :hug: tak držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
21.2.19 08:36

Holky díky za info. No vypadá to že to opravdu žádný zbytek nebude protože sílí. Takže se od rána snažím dovolat na gyndu abych si dojela pro ten utros. Samozřejmě mě přepadl zase strach abych se zase nerozkrvacela tak brouzdam po netu čím bych si prozatím aspoň „oddalila“ MS a dočetla jsem se akorát o citronu. Modlím se aby se nám na potřetí udržel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
21.2.19 09:46

@Violla ničím si MS „neoddaluj“ dokud nebudeš mít od dr prášky, je to test před MS tak s tou možností musíš počítat, já vím že znim hnusně a zla ale je to tak přeci jen se doporučuje testovat až po vynechane ms.A pokud by se neudrželo ani na potřetí, asi bych někde hledala chybu. Promiň za upřímnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí