Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o pomoc, dnes odpoledne mi zničehonic přestal jít obraz. Když počítač restartuju, tak se obraz na sekundu objeví a pak zas nic. Potom jsem ještě zkoušela, mám tu klávesu na zapínání nebo ztmavení monitoru, když jí zmáčknu tak se obraz zas na sekundu objeví a pak zmizí. Nevíte co se mohlo stát a co s tím?
Ctrl+f4 nebo ctrl+fn+f4 skratka pro zapnutí jedno z toho. Když nic tak je to asi rozbité
Ještě je možné, že tam máš v háji kontakt.. Partner je IT, tak mě vše naučil ![]()
Tak ta baterka mi nejde vytáhnout. Ale počítač jako takový běží jen není nic vidět ![]()
@vevci No ještě jedna možnost.. Jaký máš systém? Legální? windows?
@kissi píše:
Ctrl+f4 nebo ctrl+fnv+f4 skratka pro zapnutí jedno z toho. Když nic tak je to asi rozbité
To jsem právě asi zkoušela, jen u mě je to fn+f6 a právě to jen problikne. No že by kontakt? To mě manžel nepochvalí
Tohle se mi stalo taky a byl v háji osvětlovací panel pod obrazovkou, noťas šel na reklamaci…
@kissi píše:
@vevci No ještě jedna možnost.. Jaký máš systém? Legální? windows?
Systém je legální windows 7
Skus se mrknout při spouštění do biosu, jestli ti naběhně..
@Granda Je to možné, ale grafika do ntb se moc nevyplatí, bejvá dost drahá ![]()
Reklamace nepůjde, už ho mám asi déle než dva roky. No ráno to budu muset vyřešit s manželem.
@kissi píše:
Skus se mrknout při spouštění do biosu, jestli ti naběhně..
@Granda Je to možné, ale grafika do ntb se moc nevyplatí, bejvá dost drahá
No ale já nic nevidím za tu sekundu nic nestihnu, ale počítač normálně najede