Nové tarify Vodafone

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.4.13 10:04

Nové tarify Vodafone

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některé z vás využily nabídky Vodafonu. Já se šla včera zeptat na nějaké věci okolo toho a odcházela jsem nejen s novým tarifem (díky kterému ušetřím cca 5OO Kč měsíčně), ale i s novým telefonem. Jen mě mrzí, že něco takového nebylo dříve :( Jak se na tuhle změnu díváte vy? Já jsem spokojená, ale sousedka mi dneska řekla, že kvůli pětistovce měsíčně by tarif neměla (měla jsem ten, kdy hovor stojí 7 Kč). Pro nás je pětistovka docela dost, takže jsem ráda, i když po rozhovoru s ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
15.4.13 10:10

Já v podstatě telefon nepoužívám, provolám a propíšu tak dvě stovky za tři měsíce. Ale táta syna si v pátek udělal nějakej tarif že platí necelých sedm stovek měsíčně a má neomezené volání a smsky do všech sítí. A je spokojenej.Jen zavolal na operátora a oni mu to nastavili :)

• Citovat
  • Upravit
15.4.13 10:17
@ohýnek píše:
Já v podstatě telefon nepoužívám, provolám a propíšu tak dvě stovky za tři měsíce. Ale táta syna si v pátek udělal nějakej tarif že platí necelých sedm stovek měsíčně a má neomezené volání a smsky do všech sítí. A je spokojenej.Jen zavolal na operátora a oni mu to nastavili :)

jj to má asi to co já :D já jsem spokojená, protože každá kačka dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
15.4.13 10:19

Já jsem zvědavá co mi nabídnou. Jsme u Vodafonu 9,5 roku. Utratu máme jako rodina 2 tis měsíčně. Ovšem převážná většina je data v zahraničí. A já si změním. Platím 700 a z toho mám jen dva kamarády a 100 sms a něco zdrama na volání. ale počám až se ta mánie uklidní. nechci tam stát 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.13 10:22
@Petra2829 píše:
Já jsem zvědavá co mi nabídnou. Jsme u Vodafonu 9,5 roku. Utratu máme jako rodina 2 tis měsíčně. Ovšem převážná většina je data v zahraničí. A já si změním. Platím 700 a z toho mám jen dva kamarády a 100 sms a něco zdrama na volání. ale počám až se ta mánie uklidní. nechci tam stát 3 hodiny.

lidí tam bylo dost, ale my to vzali hned ráno, takže jsme byli první :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
15.4.13 10:24

@MaminkaMartinka já to mám ale docela daleko na prodejnu. A po telefonu je nyní nemožné něco vyřídit. Ale mrknu tam až pojedu. Bylo by to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
15.4.13 10:26

:mavam:
Ja to taky nevyuziju, pac taky tolik neprovolam, neprosmskuju a neproparim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.4.13 10:35

@MaminkaMartinka mám vodafone od začátku, neomezené volání, smsky a stahování a platím 700 kč.. určitě se to vyplatí, ale u mě hlavně proto, že jsem u nich tak dlouho, takže sami nabízejí novinky a výhody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.13 10:38
@martina.se píše:
@MaminkaMartinka mám vodafone od začátku, neomezené volání, smsky a stahování a platím 700 kč.. určitě se to vyplatí, ale u mě hlavně proto, že jsem u nich tak dlouho, takže sami nabízejí novinky a výhody :mrgreen:

to se teda máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.4.13 10:44

@MaminkaMartinka taky jsem platívala mnohem víc, ale zavolala jsem na infolinku, že se mi to nelíbí, že přejdu ke konkurenci, co mi můžou nabídnout a najednou to šlo.. mám tenhle tarif cca 2 roky a spokojenost.. zkus to taky.. každá kačka míň je dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.4.13 10:48

@Petra2829 Nikam není třeba chodit ani volat, nacvakala jsem vše přes net na vodafone.cz a potvrdili mi to smskou, že mám tarif změněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.4.13 10:53

Tak já aktuálně platím 599,–, mám v tom neomezený SMS a tuším 100minut (musím si to ale hlídat, nestačí mi) a datovej tarif… Jako uvidíme, jak se pochlapí a co nabídnou :cert: Jak kdyby to nešlo dřív, šmejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
15.4.13 10:54

Tak já sem si tenhle tarif včera nastavila u Tmobilu…
měla sem doteď za 700 tarif s 5ti neomezenými čísly a 100 volných minut.
Tenhle tarif se mi za ty čtyři roky stokrát vyplatil. Nicméně když přišla nabídka mít o pade navíc neomezené vše, tak sem neváhala ani minutu, sjela pro sichr podmínky na webu, zavolala na infolinku a za 2 minuty bylo přenastaveno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
15.4.13 10:55

@Draculka já nechci jen tarif. Mně zajímá především datový tarif v zahraničí. To chce projednat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ingeborg
15.4.13 10:59

Teď mi Vodafone dal (telefonická akce) za 300,– Kč neomezený SMS a 100minut volání a datovej tarif…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák