Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některé z vás využily nabídky Vodafonu. Já se šla včera zeptat na nějaké věci okolo toho a odcházela jsem nejen s novým tarifem (díky kterému ušetřím cca 5OO Kč měsíčně), ale i s novým telefonem. Jen mě mrzí, že něco takového nebylo dříve
Jak se na tuhle změnu díváte vy? Já jsem spokojená, ale sousedka mi dneska řekla, že kvůli pětistovce měsíčně by tarif neměla (měla jsem ten, kdy hovor stojí 7 Kč). Pro nás je pětistovka docela dost, takže jsem ráda, i když po rozhovoru s ní…
Já v podstatě telefon nepoužívám, provolám a propíšu tak dvě stovky za tři měsíce. Ale táta syna si v pátek udělal nějakej tarif že platí necelých sedm stovek měsíčně a má neomezené volání a smsky do všech sítí. A je spokojenej.Jen zavolal na operátora a oni mu to nastavili ![]()
@ohýnek píše:
Já v podstatě telefon nepoužívám, provolám a propíšu tak dvě stovky za tři měsíce. Ale táta syna si v pátek udělal nějakej tarif že platí necelých sedm stovek měsíčně a má neomezené volání a smsky do všech sítí. A je spokojenej.Jen zavolal na operátora a oni mu to nastavili
jj to má asi to co já
já jsem spokojená, protože každá kačka dobrá
Já jsem zvědavá co mi nabídnou. Jsme u Vodafonu 9,5 roku. Utratu máme jako rodina 2 tis měsíčně. Ovšem převážná většina je data v zahraničí. A já si změním. Platím 700 a z toho mám jen dva kamarády a 100 sms a něco zdrama na volání. ale počám až se ta mánie uklidní. nechci tam stát 3 hodiny.
@Petra2829 píše:
Já jsem zvědavá co mi nabídnou. Jsme u Vodafonu 9,5 roku. Utratu máme jako rodina 2 tis měsíčně. Ovšem převážná většina je data v zahraničí. A já si změním. Platím 700 a z toho mám jen dva kamarády a 100 sms a něco zdrama na volání. ale počám až se ta mánie uklidní. nechci tam stát 3 hodiny.
lidí tam bylo dost, ale my to vzali hned ráno, takže jsme byli první
![]()
@MaminkaMartinka já to mám ale docela daleko na prodejnu. A po telefonu je nyní nemožné něco vyřídit. Ale mrknu tam až pojedu. Bylo by to fajn.
![]()
Ja to taky nevyuziju, pac taky tolik neprovolam, neprosmskuju a neproparim ![]()
@MaminkaMartinka mám vodafone od začátku, neomezené volání, smsky a stahování a platím 700 kč.. určitě se to vyplatí, ale u mě hlavně proto, že jsem u nich tak dlouho, takže sami nabízejí novinky a výhody ![]()
@martina.se píše:
@MaminkaMartinka mám vodafone od začátku, neomezené volání, smsky a stahování a platím 700 kč.. určitě se to vyplatí, ale u mě hlavně proto, že jsem u nich tak dlouho, takže sami nabízejí novinky a výhody
to se teda máš
@MaminkaMartinka taky jsem platívala mnohem víc, ale zavolala jsem na infolinku, že se mi to nelíbí, že přejdu ke konkurenci, co mi můžou nabídnout a najednou to šlo.. mám tenhle tarif cca 2 roky a spokojenost.. zkus to taky.. každá kačka míň je dobrá ![]()
@Petra2829 Nikam není třeba chodit ani volat, nacvakala jsem vše přes net na vodafone.cz a potvrdili mi to smskou, že mám tarif změněný.
Tak já aktuálně platím 599,–, mám v tom neomezený SMS a tuším 100minut (musím si to ale hlídat, nestačí mi) a datovej tarif… Jako uvidíme, jak se pochlapí a co nabídnou
Jak kdyby to nešlo dřív, šmejdi
Tak já sem si tenhle tarif včera nastavila u Tmobilu…
měla sem doteď za 700 tarif s 5ti neomezenými čísly a 100 volných minut.
Tenhle tarif se mi za ty čtyři roky stokrát vyplatil. Nicméně když přišla nabídka mít o pade navíc neomezené vše, tak sem neváhala ani minutu, sjela pro sichr podmínky na webu, zavolala na infolinku a za 2 minuty bylo přenastaveno ![]()
@Draculka já nechci jen tarif. Mně zajímá především datový tarif v zahraničí. To chce projednat ![]()
Teď mi Vodafone dal (telefonická akce) za 300,– Kč neomezený SMS a 100minut volání a datovej tarif…