Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ale ten nový neomezený tarif je s úvazkem na 2 roky, ne?
Za chvíli přijdou s další super nabídkou a nebudete ji moct využít…
Já vyčkávám ![]()
Bez úvazku?
Kolik MB?
To je super, budu hypnotizovat mobil a modlit se, aby mi zavolali taky ![]()
@ingeborg píše:
Teď mi Vodafone dal (telefonická akce) za 300,– Kč neomezený SMS a 100minut volání a datovej tarif…
@pupyk JO, BEZ ÚVAZKU. 3500 MB, tuším… Já jsem na ně řvala do telefonu a byla jsem nepříjemná, tak mi dali slevu 50%.
Tak já toteda nevyužiju. Mám tarif O2 Cool - 120 volných minut do všech sítí, sms do O2 neomezeně zdarma, do jiných sítí za 1,50kč a neomezený internet v mobilu a to celkem za 350kč.. Ale je fakt, že ten tarif mám asi 5let tak mi sem tam přistrčí nějakou výhodu navíc..
@ingeborg tak si po roce ale ohlídej, aby ti tu slevy prodloužili
manžel to měl taky dva roky nazpět, loni to končilo, Vodafone neřekl ani slovo, nepřišel s nabídkou nic a nám přišla faktura bez slevy
tak je manžel seřval ( je to pracovní telefon, hodně provolá jako truhlář)ale neměli se vůbec k ničemu po 15 letech u nich
tak se nas…ral a odešel k O2 což teda taky není výhra, ale neplatí horentní sumu
Aha, takže ne nabídka po telefonu, řešila jsi nějaký problém..
@ingeborg píše:
@pupyk JO, BEZ ÚVAZKU. 3500 MB, tuším… Já jsem na ně řvala do telefonu a byla jsem nepříjemná, tak mi dali slevu 50%.
@martina.se píše:
@MaminkaMartinka taky jsem platívala mnohem víc, ale zavolala jsem na infolinku, že se mi to nelíbí, že přejdu ke konkurenci, co mi můžou nabídnout a najednou to šlo.. mám tenhle tarif cca 2 roky a spokojenost.. zkus to taky.. každá kačka míň je dobrá
tak to jim tam zkusit zavolat a třeba se zadaří
![]()
Ne, sami mi z Vodafounu volali a nabídli mi snížený tarif za 300. Seřvala jsem je až další den, kdy mi volali znovu a ten samý tarif mi nabídli za 599…že prý zapomněli, že mi dali slevu. Kdysi dávno jsem od Vodaf. koupila 2 x internet, tak mě měli v databázi. Teď jsem u O2. Jo, a ještě mi chctěli dát nějaký aktivační poplatek 500,–, tak jsem dost vypěnila a odpustili mi to. Být hodná a milá se nevyplácí.
Princezna, jo dík, dám si pozor. Jsem zvyklá všechno kontrolovat, od jisté doby…
Mám prehistorický tarif ODEPIŠ od Vodafonu za paušál 10 Kč měsíčně. Nevýhodné hovory 12 Kč za minutu, no ale všichni volají mně, ne já jim (pracovně i soukromě…) Poslední tři faktury byly zhruba na stovku měsíčně, tak proč něco měnit…
@Jura007 píše:
Mám prehistorický tarif ODEPIŠ od Vodafonu za paušál 10 Kč měsíčně. Nevýhodné hovory 12 Kč za minutu, no ale všichni volají mně, ne já jim (pracovně i soukromě…) Poslední tři faktury byly zhruba na stovku měsíčně, tak proč něco měnit…
Takhle přesně to mám taky… A utratím teda ještě míň. Někdy 50, někdy 70 měsíčně. Obavám se, že nic výhodnějšího pro mě zatím neexistuje. Moc nevolám a sms jsou takhle pořád nejvýhodnější.
@pomeranca píše:
Takhle přesně to mám taky… A utratím teda ještě míň. Někdy 50, někdy 70 měsíčně. Obavám se, že nic výhodnějšího pro mě zatím neexistuje. Moc nevolám a sms jsou takhle pořád nejvýhodnější.
Já ho mám ještě ted a 20.6.ho změní, proto se mi už nevyplatí. Jen píšu a provolam jen těch 40 minut. Máte to taky tak někdo a jak to vyřešíte?
Tarif Odepiš (ceny volání v tarifu + tarifikace 60+1) Cena (vč. DPH)
nově 400 volných minut do sítě Vodafone 49 Kč
SMS do sítě Vodafone 0,43 Kč
SMS do ostatních sítí v ČR 1,82 Kč
Volání do sítě Vodafone po vyčerpání 400 volných minut 7,26 Kč
Volání do ostatních sítí v ČR 12,10 Kč
MMS 4,54 Kč
@jani09 nevím jak to vyresim… Zatím jsem se moc po ničem nedivala, ale myslím, že tohle bude pořád nejvýhodnější…