Nové tarify Vodafone

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7907
15.4.13 11:07

@ingeborg sms do všech sítí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ingeborg
15.4.13 11:21

@Petra2829 jo, je to původně za 599, dali mi to za 300

• Citovat
  • Upravit
841
15.4.13 11:25

Ale ten nový neomezený tarif je s úvazkem na 2 roky, ne?
Za chvíli přijdou s další super nabídkou a nebudete ji moct využít…
Já vyčkávám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
15.4.13 11:28

Bez úvazku?
Kolik MB?
To je super, budu hypnotizovat mobil a modlit se, aby mi zavolali taky :oops:

@ingeborg píše:
Teď mi Vodafone dal (telefonická akce) za 300,– Kč neomezený SMS a 100minut volání a datovej tarif…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
15.4.13 11:33

@pupyk taky čekám až ten nával bude mírnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ingeborg
15.4.13 11:52

@pupyk JO, BEZ ÚVAZKU. 3500 MB, tuším… Já jsem na ně řvala do telefonu a byla jsem nepříjemná, tak mi dali slevu 50%.

• Citovat
  • Upravit
9989
15.4.13 12:26

Tak já toteda nevyužiju. Mám tarif O2 Cool - 120 volných minut do všech sítí, sms do O2 neomezeně zdarma, do jiných sítí za 1,50kč a neomezený internet v mobilu a to celkem za 350kč.. Ale je fakt, že ten tarif mám asi 5let tak mi sem tam přistrčí nějakou výhodu navíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
15.4.13 12:34

@ingeborg tak si po roce ale ohlídej, aby ti tu slevy prodloužili
manžel to měl taky dva roky nazpět, loni to končilo, Vodafone neřekl ani slovo, nepřišel s nabídkou nic a nám přišla faktura bez slevy
tak je manžel seřval ( je to pracovní telefon, hodně provolá jako truhlář)ale neměli se vůbec k ničemu po 15 letech u nich
tak se nas…ral a odešel k O2 což teda taky není výhra, ale neplatí horentní sumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
15.4.13 13:02

Aha, takže ne nabídka po telefonu, řešila jsi nějaký problém..

@ingeborg píše:
@pupyk JO, BEZ ÚVAZKU. 3500 MB, tuším… Já jsem na ně řvala do telefonu a byla jsem nepříjemná, tak mi dali slevu 50%.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.13 14:17
@martina.se píše:
@MaminkaMartinka taky jsem platívala mnohem víc, ale zavolala jsem na infolinku, že se mi to nelíbí, že přejdu ke konkurenci, co mi můžou nabídnout a najednou to šlo.. mám tenhle tarif cca 2 roky a spokojenost.. zkus to taky.. každá kačka míň je dobrá :palec:

tak to jim tam zkusit zavolat a třeba se zadaří :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ingeborg
15.4.13 21:29

Ne, sami mi z Vodafounu volali a nabídli mi snížený tarif za 300. Seřvala jsem je až další den, kdy mi volali znovu a ten samý tarif mi nabídli za 599…že prý zapomněli, že mi dali slevu. Kdysi dávno jsem od Vodaf. koupila 2 x internet, tak mě měli v databázi. Teď jsem u O2. Jo, a ještě mi chctěli dát nějaký aktivační poplatek 500,–, tak jsem dost vypěnila a odpustili mi to. Být hodná a milá se nevyplácí.

Princezna, jo dík, dám si pozor. Jsem zvyklá všechno kontrolovat, od jisté doby…

• Citovat
  • Upravit
18305
15.4.13 21:40

Mám prehistorický tarif ODEPIŠ od Vodafonu za paušál 10 Kč měsíčně. Nevýhodné hovory 12 Kč za minutu, no ale všichni volají mně, ne já jim (pracovně i soukromě…) Poslední tři faktury byly zhruba na stovku měsíčně, tak proč něco měnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.4.13 22:38
@Jura007 píše:
Mám prehistorický tarif ODEPIŠ od Vodafonu za paušál 10 Kč měsíčně. Nevýhodné hovory 12 Kč za minutu, no ale všichni volají mně, ne já jim (pracovně i soukromě…) Poslední tři faktury byly zhruba na stovku měsíčně, tak proč něco měnit…

Takhle přesně to mám taky… A utratím teda ještě míň. Někdy 50, někdy 70 měsíčně. Obavám se, že nic výhodnějšího pro mě zatím neexistuje. Moc nevolám a sms jsou takhle pořád nejvýhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
28.5.14 13:13
@pomeranca píše:
Takhle přesně to mám taky… A utratím teda ještě míň. Někdy 50, někdy 70 měsíčně. Obavám se, že nic výhodnějšího pro mě zatím neexistuje. Moc nevolám a sms jsou takhle pořád nejvýhodnější.

Já ho mám ještě ted a 20.6.ho změní, proto se mi už nevyplatí. Jen píšu a provolam jen těch 40 minut. Máte to taky tak někdo a jak to vyřešíte?

Tarif Odepiš (ceny volání v tarifu + tarifikace 60+1) Cena (vč. DPH)
nově 400 volných minut do sítě Vodafone 49 Kč
SMS do sítě Vodafone 0,43 Kč
SMS do ostatních sítí v ČR 1,82 Kč
Volání do sítě Vodafone po vyčerpání 400 volných minut 7,26 Kč
Volání do ostatních sítí v ČR 12,10 Kč
MMS 4,54 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.5.14 13:23

@jani09 nevím jak to vyresim… Zatím jsem se moc po ničem nedivala, ale myslím, že tohle bude pořád nejvýhodnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák