Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@pomeranca píše:
@jani09 nevím jak to vyresim… Zatím jsem se moc po ničem nedivala, ale myslím, že tohle bude pořád nejvýhodnější…
No, mě se to asi nevyplatí. Sms do vodafone moc nevyužiju, měla jsem to jen na těch 40 minut volných. nevím, koho se zeptat na radu, takhle malo mobil nikdo nepoužívá. ![]()
Co, co, co???…tarif odepiš se má měnit???…také ho mám a nic nevím ![]()
Ted tu čtu nějakou nabídku ONE MOBILE Stojí 80 kč a volání do cizí sítě 1,50 a sms 1kč.
Nebo třeba rosičku dražší go mobil. Mám do toho jít?
Ale co je to platný, když budu mít levné volání a sms, ale nebudu mít signál. Nemají lepší pokrytítesco mobil, sazka, nebo třeba coop mobil?
Holky dovolím si oživit diskusi zítra se chystám na prodejnu vodafonu budu přecházet od t mobilu a tak nějak si nejsem schopna žádný tarif vybrat prosím poradíte? a nevíte jestli k nějakému tarifu není možné vzít si telefon? děkuju
@katula9 tak záleží asi nejvíc na tom, kolik toho propises provolas proserfujes ![]()
Doporučovat Ti neomezený tarif když provolas 200/mes. je asi blbost
Trochu to rozepis ![]()
@katula9 http://www.vodafone.cz/tarify/?…
Tak vybrat si snad musíš sama - podle toho, co ti nejlépe bude vyhovovat ;-D…a proč chceš k Vodafone, když si nemůžeš vybrat?
![]()
Jo vodafone je dobra volba když přešvihneš datový limit tak ti automaticky limit zvýší
Právě proto líbí se mi tam více tarifů a nejsem schopná si vybrat
Nabidky operatoru jsou ted dost podobne, zrovna v tydnu jsem na to koukala. A u vodafonu nejvic zalezi kolik vyuzijes dat. Takze nejlevnejsi mas za 750,– s 1,5gb dat. Pak cena roste a jen se navysuji data. Takze rozhodujici je jen tvoje spotreba dat za mesic.
@katula9 píše:
Holky dovolím si oživit diskusi zítra se chystám na prodejnu vodafonu budu přecházet od t mobilu a tak nějak si nejsem schopna žádný tarif vybrat prosím poradíte? a nevíte jestli k nějakému tarifu není možné vzít si telefon? děkuju
záleží, co od toho očekáváš. Já od nich po 13 letech odešla, protože nebyli schopni nabídnout vůbec nic
Jinak ano, telefon si k tarifu vzít můžeš, se závazkem na 2 roky