Nejde nám otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
26.2.17 19:51

Ovulaci nevim kdy mam a pritel to ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.2.17 19:54

Ale jde mi spis o to ze mi to prijde divny kdyz nejim prasky a nkdy jsem nejedla ze jsem jeste neotehotnila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.2.17 19:57
@Roddy píše:
Ale jde mi spis o to ze mi to prijde divny kdyz nejim prasky a nkdy jsem nejedla ze jsem jeste neotehotnila :think:

Co Ti na tom přijde divné? Prostě jste nesouložili ve správnou dobu, případně byl špatný genetický materiál.
Pro společnost je to možná lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.2.17 20:00

A muzes nam rict proc touzis po diteti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.2.17 20:05

Z tveho dotazu bych rekla ze este neni cas na to aby jsi mela dite.. jako promin ale ty chces dite a nikdy jsi nebyla na gynde?? Myslim ze je to zakladni vysetreni co by mela zena podstoupit uz ve svych 15 letech :/ a jakmile otehotnis tak te navsteva mudr nemine..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
26.2.17 20:06

@Roddy ja taky prasky nikdy nejedla a otehotnela sem az po pulroce, to neznamena ze kdyz neberes prasky, tak ze otehotnis hned napoprve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.2.17 20:14
@Roddy píše:
Ale přijde mi to divny kdyz neeru ani¨koncepci a furt nejsem tehotna..

víš jak funguje ženské tělo, co je ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.2.17 20:24

Mam starsiho pritele a rekli jsme si ze uz je správný cas, samozdrejmě ze vim co to je ovulace ale nikdy jsem si nezjistovala kdy ji mam nikdy to nebylo potřeba. a ke gynekologovi jsem nepotřebovaa tak ze na co tam chodit kdyz me nic netrapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.2.17 20:28

Nejde o to jestli te neco trapi nebo ne.. k zubari snad taky nechodis az kdyz te boli zub ne?? Holka je to preventivni prohlidka, jsi snad dost vyspela na to aby jsi to vedela ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.2.17 20:30
@Roddy píše:
Mam starsiho pritele a rekli jsme si ze uz je správný cas, samozdrejmě ze vim co to je ovulace ale nikdy jsem si nezjistovala kdy ji mam nikdy to nebylo potřeba. a ke gynekologovi jsem nepotřebovaa tak ze na co tam chodit kdyz me nic netrapilo

A říkají ti něco preventivní prohlídky? K doktorovi se nechodí jen když tě něco trápí :zed: k zubařovi taky nechodíš? Třeba bys na jedné z preventivek zjistila proč to nejde…navíc nemusí být chyba v tobě, ale přítel nemusí mít nejlepší spermie..jsou tu ženy, které se snaži i několik let..tak netlač na pilu a užívejte si sex.. Ono to dřív nebo později přijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.2.17 20:33
@Nicollka1993 píše:
Nejde o to jestli te neco trapi nebo ne.. k zubari snad taky nechodis az kdyz te boli zub ne?? Holka je to preventivni prohlidka, jsi snad dost vyspela na to aby jsi to vedela ne? :zed:

Tak jsme se shodly…takový přístup mě opravdu zaráží :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.2.17 20:38

@Bobby
Presne tak :) ja tohle proste nechapu.. dokaze me to rozcilit :zed: ja osobne se s manzelem snazim otehotnet neco malo prez 2 roky a bez uspechu a pak ctu jak chteji takovehle,,slecny,, dite.. my si nejdrive zaridili aby jsme byli zajisteni, meli poradne bydleni, penize a vzali jsme se aby dite prislo do uplne rodiny a pak ctu toto :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.2.17 20:46

@Nicollka1993 já na první zázrak čekala 3 roky a s druhým máme taky problém…takže z toho mám v podstatě stejné pocity jako ty..ale tak je to jejich věc, ale nemůže čekat, že se to povede na první šup :nevim: v dnešní době je bohužel víc těch, kterým to trvá dýl než těch, kterým se to povede hned první cyklus..proto to gynekolog neřeší dřív jak po roce snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.2.17 20:51

@Bobby
Taky sis urcite vytrpela sve a mas jak ja rikam,, vymodlene ditatko,, ;) a druheho se taky dockas ;)mohla bych poslat osobni zpravicku? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.2.17 20:57

Nemusite mít obavi zajistění jsme i mame svuj barak a svatba neni nutnost ale taky planujeme a na gyndu si zajdu co nejdrive jestli jsem v poradku… jinak vam držím palečky at se vám to taky podaří co nejdříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí