Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale jde mi spis o to ze mi to prijde divny kdyz nejim prasky a nkdy jsem nejedla ze jsem jeste neotehotnila ![]()
@Roddy píše:
Ale jde mi spis o to ze mi to prijde divny kdyz nejim prasky a nkdy jsem nejedla ze jsem jeste neotehotnila
Co Ti na tom přijde divné? Prostě jste nesouložili ve správnou dobu, případně byl špatný genetický materiál.
Pro společnost je to možná lepší.
Z tveho dotazu bych rekla ze este neni cas na to aby jsi mela dite.. jako promin ale ty chces dite a nikdy jsi nebyla na gynde?? Myslim ze je to zakladni vysetreni co by mela zena podstoupit uz ve svych 15 letech :/ a jakmile otehotnis tak te navsteva mudr nemine..
@Roddy ja taky prasky nikdy nejedla a otehotnela sem az po pulroce, to neznamena ze kdyz neberes prasky, tak ze otehotnis hned napoprve ![]()
@Roddy píše:
Ale přijde mi to divny kdyz neeru ani¨koncepci a furt nejsem tehotna..
víš jak funguje ženské tělo, co je ovulace?
Mam starsiho pritele a rekli jsme si ze uz je správný cas, samozdrejmě ze vim co to je ovulace ale nikdy jsem si nezjistovala kdy ji mam nikdy to nebylo potřeba. a ke gynekologovi jsem nepotřebovaa tak ze na co tam chodit kdyz me nic netrapilo
Nejde o to jestli te neco trapi nebo ne.. k zubari snad taky nechodis az kdyz te boli zub ne?? Holka je to preventivni prohlidka, jsi snad dost vyspela na to aby jsi to vedela ne? ![]()
@Roddy píše:
Mam starsiho pritele a rekli jsme si ze uz je správný cas, samozdrejmě ze vim co to je ovulace ale nikdy jsem si nezjistovala kdy ji mam nikdy to nebylo potřeba. a ke gynekologovi jsem nepotřebovaa tak ze na co tam chodit kdyz me nic netrapilo
A říkají ti něco preventivní prohlídky? K doktorovi se nechodí jen když tě něco trápí
k zubařovi taky nechodíš? Třeba bys na jedné z preventivek zjistila proč to nejde…navíc nemusí být chyba v tobě, ale přítel nemusí mít nejlepší spermie..jsou tu ženy, které se snaži i několik let..tak netlač na pilu a užívejte si sex.. Ono to dřív nebo později přijde..
@Nicollka1993 píše:
Nejde o to jestli te neco trapi nebo ne.. k zubari snad taky nechodis az kdyz te boli zub ne?? Holka je to preventivni prohlidka, jsi snad dost vyspela na to aby jsi to vedela ne?
Tak jsme se shodly…takový přístup mě opravdu zaráží ![]()
@Bobby
Presne tak
ja tohle proste nechapu.. dokaze me to rozcilit
ja osobne se s manzelem snazim otehotnet neco malo prez 2 roky a bez uspechu a pak ctu jak chteji takovehle,,slecny,, dite.. my si nejdrive zaridili aby jsme byli zajisteni, meli poradne bydleni, penize a vzali jsme se aby dite prislo do uplne rodiny a pak ctu toto :/
@Nicollka1993 já na první zázrak čekala 3 roky a s druhým máme taky problém…takže z toho mám v podstatě stejné pocity jako ty..ale tak je to jejich věc, ale nemůže čekat, že se to povede na první šup
v dnešní době je bohužel víc těch, kterým to trvá dýl než těch, kterým se to povede hned první cyklus..proto to gynekolog neřeší dřív jak po roce snažení
@Bobby
Taky sis urcite vytrpela sve a mas jak ja rikam,, vymodlene ditatko,,
a druheho se taky dockas
mohla bych poslat osobni zpravicku? ![]()
Nemusite mít obavi zajistění jsme i mame svuj barak a svatba neni nutnost ale taky planujeme a na gyndu si zajdu co nejdrive jestli jsem v poradku… jinak vam držím palečky at se vám to taky podaří co nejdříve ![]()