Nejde nám otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.3.23 15:24

Nejde nám to

Ahoj všem, pres 10 měsíců se snazime s pritelem otehotnet, z predesleho vztahu mám ctyrleteho syna a jsem naprosto v poradku, asi bude chyba u pritele, jak muzeme pokracovat? Umele otehotneni uz jsme zvazovali, ale vsichni nas pripravuji ze je to strasne drahe, jal to tedy je? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
12.3.23 15:35
@Anonymní píše:
Ahoj všem, pres 10 měsíců se snazime s pritelem otehotnet, z predesleho vztahu mám ctyrleteho syna a jsem naprosto v poradku, asi bude chyba u pritele, jak muzeme pokracovat? Umele otehotneni uz jsme zvazovali, ale vsichni nas pripravuji ze je to strasne drahe, jal to tedy je? Dekuji

To, ze mas uz jedno dite opravdu neznamena, ze chyba bude u pritele..
Resi se to cca po roce, zmin se tedy na kontrole, ze se uz rok nedari a gynekolog Vas dale nasmeruje..

• Citovat
  • Upravit
2968
12.3.23 20:44
@Anonymní píše:
Ahoj všem, pres 10 měsíců se snazime s pritelem otehotnet, z predesleho vztahu mám ctyrleteho syna a jsem naprosto v poradku, asi bude chyba u pritele, jak muzeme pokracovat? Umele otehotneni uz jsme zvazovali, ale vsichni nas pripravuji ze je to strasne drahe, jal to tedy je? Dekuji

At si zajde pritel na spermio, co jinyho. :think:
Zkus fertipronu, drmek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
13.3.23 10:30
@Anonymní píše:

To, že máte dítě bohužel neznamená, že problém není na Vaší straně. Znám spousta holek, co se jim první dítě podařilo hned a další se nepovedlo i několik let a to se stejným partnerem a problém byl zjištěn na straně ženy. Proto je nejlepší vše probrat s gynekologem, aby se zjistilo, kde je problém. Samozřejmě první a nejjednodušší je spermiogram. Když ten bude v pořádku, tak se bude hledat dál. Nicméně 10 měsíců vážně není dlouhá doba, takže o IVF bych zatím neuvažovala. Samozřejmě levné to není, ale do 38 let včetně aspoň na to přispívá na pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí