Nejde nám otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
26.2.17 20:38

@Bobby
Presne tak :) ja tohle proste nechapu.. dokaze me to rozcilit :zed: ja osobne se s manzelem snazim otehotnet neco malo prez 2 roky a bez uspechu a pak ctu jak chteji takovehle,,slecny,, dite.. my si nejdrive zaridili aby jsme byli zajisteni, meli poradne bydleni, penize a vzali jsme se aby dite prislo do uplne rodiny a pak ctu toto :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.2.17 20:46

@Nicollka1993 já na první zázrak čekala 3 roky a s druhým máme taky problém…takže z toho mám v podstatě stejné pocity jako ty..ale tak je to jejich věc, ale nemůže čekat, že se to povede na první šup :nevim: v dnešní době je bohužel víc těch, kterým to trvá dýl než těch, kterým se to povede hned první cyklus..proto to gynekolog neřeší dřív jak po roce snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.2.17 20:51

@Bobby
Taky sis urcite vytrpela sve a mas jak ja rikam,, vymodlene ditatko,, ;) a druheho se taky dockas ;)mohla bych poslat osobni zpravicku? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.2.17 20:57

Nemusite mít obavi zajistění jsme i mame svuj barak a svatba neni nutnost ale taky planujeme a na gyndu si zajdu co nejdrive jestli jsem v poradku… jinak vam držím palečky at se vám to taky podaří co nejdříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.2.17 20:57

@Nicollka1993 jasně písni :-) věřím, že se dočkáme všechny :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.2.17 20:58

@Roddy
Můžu se tě prosímtě zeptat kolik ti přesně je?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.2.17 21:00

@Roddy bylo by to lepší…aspoň budeš vědět, že je vše ok a když půjdeš cca v půlce cyklu nebo pár dní po menzes, tak třeba na utz uvidí dominantní folikul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.2.17 21:09

Souhlasím s @Bobby :) bude to nejlepší start k dítěti.. :) a přečti si něco o oplodnění. Ono občas nestačí jen sex ale musíš tomu nějak pomoci sama.. ovulační testy, bazální teplota, třeba i změna jídelníčku, bylinky a především spermiogram přítele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.2.17 02:19

Děkuji moc zarady doufam ze to nejak pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.2.17 08:26

@Aenne do školy už nechodím mám hotovou střední školu a teď pracuji. zadnej forek to není myslíme to s miminkem vážně. Proste jsem více vyspělá a chceme mít už rodinu nic špatného snad na tom není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
27.2.17 09:47

A kolik uz mas odpracovano let? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.2.17 16:36

1 a pul ale tak to snad je jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15174
27.2.17 17:34

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.10.20 23:15

Zdravím holky,
Už nějaký čas se s partnerem snažíme o miminko a bohužel bez výsledku. :( Nějaké rády aby se konečně zadařilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.10.20 07:52

@Toka Prvně bych doporučovala přidávat příspěvěk do jednoho fora, nemusí to být hned v pěti ;)
Jinak je asi dobré se nechat vyšetřit od gynekologa, zdali je vše ok, jestli probíhá ovulace, děložní sliznice je dostatečně vysoká apod. Záleží, jak dlouho se snažíte. Partner taky může jít na spermiogram a podle toho se uvidí. Buď pomůžou nějaké bylinky a nebo se to musí řešit přes nějaké léky. Možností je spousta a na každého funguje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí